PeynirliNeli yaptın böreğini
En kalitelisi oymuş aslında, en pahalısı aynı zamanda. Ama hiç kullanmadım henüzPredıctor early erken gebelik testine güvenilmez mi arkadaşlar yanlış sonuç verdiğini söyleyenler var bilgisi olan var mı
Ooo şifa olsun inşallahKizlar yeni ay için kocama bunlari aldım kendime de başka takviyeler aldım bakalim onlarda kargoda bomba gibi hazırlanıyorum inşallah haziranda toplu gebeyizY yusra Selizay A R Y A M mavili_yeshll MaviliGizem bgm21 Ankalinka
Sperm kalitesini artıyormuş canim instagram da sayfaları var naturellenspecial diye kadın için olani da var ama bende rahatsizlik yok ondan almadim aslinda alsaymışım keşke dedim içeriği hormon dengelemek için incele istersen sende 2 sise aldım faydası olur insallahOoo şifa olsun inşallahne işe yarıyor canım, sğerme etkisi var mı?
Aslında eşimin spermlerinde sorun olup olmadığını bilmiyorum, henüz 1 sene olmadığı için detaylı bakılmadı. Ama ben yine de böyle zarar vermeyecek takviye tarzı birşeyler bakıyorum.Sperm kalitesini artıyormuş canim instagram da sayfaları var naturellenspecial diye kadın için olani da var ama bende rahatsizlik yok ondan almadim aslinda alsaymışım keşke dedim içeriği hormon dengelemek için incele istersen sende 2 sise aldım faydası olur insallah
Bunlar zarar vermez diye tahmin ediyorum ari sütü bal polen var ginseng ve epiderum var ekstra biz baktırdık biraz sıkıntı var demişti doktor salı güne randevu aldik bayram sonrası inşallah herşey bizim için güzel olurAslında eşimin spermlerinde sorun olup olmadığını bilmiyorum, henüz 1 sene olmadığı için detaylı bakılmadı. Ama ben yine de böyle zarar vermeyecek takviye tarzı birşeyler bakıyorum.
Canim biz 5 aylık evliyiz 2. ayımızda batırdık iyiki baktırmışız ihmal etmeyin kadınlar hep kendinde eksiklik buluyor en çok yanlış yapılan ve geç kalınan konu buBunlar zarar vermez diye tahmin ediyorum ari sütü bal polen var ginseng ve epiderum var ekstra biz baktırdık biraz sıkıntı var demişti doktor salı güne randevu aldik bayram sonrası inşallah herşey bizim için güzel olur
Çok kullanan bar zararı olurmu ki bilmiyorum kötü bise olursa bırakırız olmadi ama çoğu herşeyin icin de ginseng var başka vitaminlerde yorumları okudum hepGinseng herkesin kullanabileceği bişey değil. Damar yolu hastalıklarında, tansiyon, inme, varikosel gibi durumlarda kötülrştirebilir. Bilginiz olsun
İnşallah canım hazirana gerek kalmadan tutmuşturBemim esim 3 vardiya çalışıyor denk gelmiyor die ovu testi aldım bu ay da ramazan diye yumrutlama zamanlarını zar zor denk getirdik haziran ayi icin gun asiri degerlendircem inşallah bizede nasip oluresim çok yoğun çalışıyor yoruluyor ama katlancaz napalim
Valla kuzum gelen giden yok şimdilik bakalım ne olcakŞu adet gelmeme olayı bu ay çook varya gelmediğine mutlu olmak istiyor insan çift çizgi olsabakalım ne zaman olacaksın
Bende öyle biliyorum ama emin olamadımEn kalitelisi oymuş aslında, en pahalısı aynı zamanda. Ama hiç kullanmadım henüz
Kuzum kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş ben şu an 45 kiloyum ideal kilo her zaman en iyisi vücut gerekli olan şeyleri istiyor çünküKızlar ben geçen ay doktora gittiğimde tartıl bi bakayım dedi. Botla falan 61.900 çıktım. Biraz kilo ver, 57-58 ideal dedi. Boyum da 162 falan. Bende Ramazan'da , toplamda 3 kg vermişim. Şuan 58.900 oldumama okuyorum, araştırıyorum. Az kalori almak da iyi değilmiş gebelik düşünürken. Sizce? Yusra-61 Selizay MaviliGizem Ankalinka
Canım benim eksik olma Rabbim hepimizin orucunu dileğini kabul etsin inşallahBu arada son iftarımızı yapacağız birazdan, Rabbim oruç tutan herkesin orucunu, niyetini, kalbindeki isteklerini kabul etsin inşallah. Benim için çok güzel bir aydı, nasıl geçti anlamadım. Birkaç gün yoğun olabilirim, hepinizi çok sevdim. İyi ki varsınızşimdiden hayırlı iftarlar, hayırlı bayramlar. Muahhh Selizay MaviliGizem Ankalinka Maviesra Yusra-61
Son iftar da gitti,Allahım inşallah dualarımızı kabul eder sizin mutluluğunuzu gösterir bize. Çok istiyorum mübarek ramazan ayının hürmetine hepimize hayirli evlatlar yetistirmek nasip olsun.Çook teşekkür güzel cümlelerin için şimdi sen annesin yaa bana çok dua et olur mu
Evet o abla bak aklıma geldi ikiz bebeklerini aldırmışıslah etsin dediğin gibi böyle insanlardan uzak tutsun çok kötü örnekti
Ohh iyi yapmışsın kuzum şifa olsun inşallah çok iyi gelsin eşine de sana da çok güzel olmuş bu ben folik asit dışında kullanmıyorum ama sanırım artık kullanma zamanı geldiKizlar yeni ay için kocama bunlari aldım kendime de başka takviyeler aldım bakalim onlarda kargoda bomba gibi hazırlanıyorum inşallah haziranda toplu gebeyizY yusra Selizay A R Y A M mavili_yeshll MaviliGizem bgm21 Ankalinka
Yine başa dönmezsin inşllah tekrarValla kuzum gelen giden yok şimdilik bakalım ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?