Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Predıctor early erken gebelik testine güvenilmez mi arkadaşlar yanlış sonuç verdiğini söyleyenler var bilgisi olan var mı

Ooo şifa olsun inşallah ne işe yarıyor canım, sğerme etkisi var mı?
Sperm kalitesini artıyormuş canim instagram da sayfaları var naturellenspecial diye kadın için olani da var ama bende rahatsizlik yok ondan almadim aslinda alsaymışım keşke dedim içeriği hormon dengelemek için incele istersen sende 2 sise aldım faydası olur insallah

Aslında eşimin spermlerinde sorun olup olmadığını bilmiyorum, henüz 1 sene olmadığı için detaylı bakılmadı. Ama ben yine de böyle zarar vermeyecek takviye tarzı birşeyler bakıyorum.

Aslında eşimin spermlerinde sorun olup olmadığını bilmiyorum, henüz 1 sene olmadığı için detaylı bakılmadı. Ama ben yine de böyle zarar vermeyecek takviye tarzı birşeyler bakıyorum.
Bunlar zarar vermez diye tahmin ediyorum ari sütü bal polen var ginseng ve epiderum var ekstra biz baktırdık biraz sıkıntı var demişti doktor salı güne randevu aldik bayram sonrası inşallah herşey bizim için güzel olur

Canim biz 5 aylık evliyiz 2. ayımızda batırdık iyiki baktırmışız ihmal etmeyin kadınlar hep kendinde eksiklik buluyor en çok yanlış yapılan ve geç kalınan konu bu A R Y A

Ginseng herkesin kullanabileceği bişey değil. Damar yolu hastalıklarında, tansiyon, inme, varikosel gibi durumlarda kötülrştirebilir. Bilginiz olsun

Ginseng herkesin kullanabileceği bişey değil. Damar yolu hastalıklarında, tansiyon, inme, varikosel gibi durumlarda kötülrştirebilir. Bilginiz olsun
Çok kullanan bar zararı olurmu ki bilmiyorum kötü bise olursa bırakırız olmadi ama çoğu herşeyin icin de ginseng var başka vitaminlerde yorumları okudum hep

İnşallah canım hazirana gerek kalmadan tutmuşturmaalesef canım çalışan bir insan olarak anlayabiliyorum halimiz kalmıyor ama evlat sahibi olmak için direnmemiz gerekiyor

Bazen kimin acımasız olacağını kestiremiyor insan. Öğlen annemle konuşuyorduk. Yakın arkadaşım hamile şuan annem ona bakacak. E ben de hamile olursam ne olacak, hangi birine bakcan dedim. E seninki olana kadar kezbanınki kocaman olur dedi. Niye öyle diyorsun anne belki bu ay olacak dedim. Annem sağ olsun müthiş destek cümlesini kurdu: aman kaç yıldır istiyon oldu mu da şimdi olacak. Bazen en yakınlarımız mahvediyor bizi. Bişey de diyemedim üzmek kırmak istemediğimden. Bşraz daga konuştu sonra. Neyse bişey diyor musun dedim kapadım sonra ama öğlenden beri hissettiğim şeyi en çok siz anlarsınız sanırım. Ağlayamıyorum boğazıma düğümleniyor.

Şuan ne heyecanım kaldı ne isteğim. Lanet olsun diyip konuyu kapatasım geldi artık.

Kuzum kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş ben şu an 45 kiloyum ideal kilo her zaman en iyisi vücut gerekli olan şeyleri istiyor çünkü

Canım benim eksik olma Rabbim hepimizin orucunu dileğini kabul etsin inşallah Bizde seni sevdik iyi ki varsın burda birbirimize dost arkadaş olduk herşeyimizi paylaştık moral oldu çok iyi oldu özletme kendini sakın hayırlı bayramlar sana da kuzun herkese hayırlı bayramlar

Son iftar da gitti,Allahım inşallah dualarımızı kabul eder sizin mutluluğunuzu gösterir bize. Çok istiyorum mübarek ramazan ayının hürmetine hepimize hayirli evlatlar yetistirmek nasip olsun.

Ohh iyi yapmışsın kuzum şifa olsun inşallah çok iyi gelsin eşine de sana da çok güzel olmuş bu ben folik asit dışında kullanmıyorum ama sanırım artık kullanma zamanı geldi Mayıs olmadı hazirana kaldı umutlar inşallah karnı burnunda gebişler olarak devam ederiz buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…