Çook şükür kavuşturana nice ramazanlara kavuşmak nasip etsinSon iftar da gitti,Allahım inşallah dualarımızı kabul eder sizin mutluluğunuzu gösterir bize. Çok istiyorum mübarek ramazan ayının hürmetine hepimize hayirli evlatlar yetistirmek nasip olsun.
İyi yapmışsın inşallah karşılığını almak nasip olur esracım
Ben yumurtlamaya bağlıyım hiç güvenmiyorum ne zaman olur29 diyo kuzu ama 1 sonra olur yine heralde 29-30 gibisenin?
Kuzum eminim kötü bir amacı yoktu söylerken, bazen empati yapmadan konuşunca istemsizce böyle şeyler çıkabiliyor. Annenle bebek isteğini bu kadar çabaladığını tedavi gördüğünü paylaşıyor muydun? Denediğini biliyor ama belki bu kadar istediğini bilse böyle konuşmazdı, dilin kemiği olmuyor bazen ama söylenenden önce kalbe bakmalı, kendini üzme içi dolu, düşünerek söylenmiş laflar değil bunlar. Modunu düşürme..Bazen kimin acımasız olacağını kestiremiyor insan. Öğlen annemle konuşuyorduk. Yakın arkadaşım hamile şuan annem ona bakacak. E ben de hamile olursam ne olacak, hangi birine bakcan dedim. E seninki olana kadar kezbanınki kocaman olur dedi. Niye öyle diyorsun anne belki bu ay olacak dedim. Annem sağ olsun müthiş destek cümlesini kurdu: aman kaç yıldır istiyon oldu mu da şimdi olacak. Bazen en yakınlarımız mahvediyor bizi. Bişey de diyemedim üzmek kırmak istemediğimden. Bşraz daga konuştu sonra. Neyse bişey diyor musun dedim kapadım sonra ama öğlenden beri hissettiğim şeyi en çok siz anlarsınız sanırım. Ağlayamıyorum boğazıma düğümleniyor.
Şuan ne heyecanım kaldı ne isteğim. Lanet olsun diyip konuyu kapatasım geldi artık.
Demek ki bos bulunmus anneniz oldugu icin size zarar vereceği aklına gelmemiştir . Çok üzüldüm üzülmenize ama bunu söyleyen anne olunca dert etmeyin ya. Gaf deyin geçin,hatta bu ay hamiş olduğunuzu söyleyin görsün gününü ☺ Hangisine bakacakmış bakalimBazen kimin acımasız olacağını kestiremiyor insan. Öğlen annemle konuşuyorduk. Yakın arkadaşım hamile şuan annem ona bakacak. E ben de hamile olursam ne olacak, hangi birine bakcan dedim. E seninki olana kadar kezbanınki kocaman olur dedi. Niye öyle diyorsun anne belki bu ay olacak dedim. Annem sağ olsun müthiş destek cümlesini kurdu: aman kaç yıldır istiyon oldu mu da şimdi olacak. Bazen en yakınlarımız mahvediyor bizi. Bişey de diyemedim üzmek kırmak istemediğimden. Bşraz daga konuştu sonra. Neyse bişey diyor musun dedim kapadım sonra ama öğlenden beri hissettiğim şeyi en çok siz anlarsınız sanırım. Ağlayamıyorum boğazıma düğümleniyor.
Şuan ne heyecanım kaldı ne isteğim. Lanet olsun diyip konuyu kapatasım geldi artık.
Evet haklısın çoğu vitamin takviyesinde var. Başka ilaç kullanımı yoksa çok sorun olmaz belki. Ben kullanamıyorum mesela ginsengli takviyeleri o yüzden uyarmak istedim.Çok kullanan bar zararı olurmu ki bilmiyorum kötü bise olursa bırakırız olmadi ama çoğu herşeyin icin de ginseng var başka vitaminlerde yorumları okudum hep
Bence de sırf annene al işte bak ne oldu şimdi demek için çalışmalara, bilinçaltı pozitiflik operasyonlarıına devamDemek ki bos bulunmus anneniz oldugu icin size zarar vereceği aklına gelmemiştir . Çok üzüldüm üzülmenize ama bunu söyleyen anne olunca dert etmeyin ya. Gaf deyin geçin,hatta bu ay hamiş olduğunuzu söyleyin görsün gününü ☺ Hangisine bakacakmış bakalim
Evet ya bebiş yoksa adetim gelsin de hemen bomba gibi hazırlanayımYine başa dönmezsin inşllah tekrarinşllah bebiş yoksa adet olasın hemencik yeni aya geçersin ne güzel
Ya keşke olsa kendimiz bakacağız annemden beklediğim bir şey de yok. Ben de art niyetli olduğunu sanmıyorum ama söyledi en nihayetinde. İçimde bişeyler yıkıldı geçti. Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallahDemek ki bos bulunmus anneniz oldugu icin size zarar vereceği aklına gelmemiştir . Çok üzüldüm üzülmenize ama bunu söyleyen anne olunca dert etmeyin ya. Gaf deyin geçin,hatta bu ay hamiş olduğunuzu söyleyin görsün gününü ☺ Hangisine bakacakmış bakalim
Süpersin evet canım ocak anneleriKuzum avokado hergün 1 tane yiyorum :)) Ocak anneleri grubu sanırım :)
Yoktur elbette ama işte lafın nereye gittiğini bilemedi heralde bende de öyle bi yere dokundu ki canım yandı bildiğin. Anne de bunu yaparsa diye. Her şeyi biliyor, her aşamayı anlatıyorum ama fazla muhabbet anneyle bile tez ayrılık getiriyor heralde. Her gün her gün aramamak lazımmış onu bileKuzum eminim kötü bir amacı yoktu söylerken, bazen empati yapmadan konuşunca istemsizce böyle şeyler çıkabiliyor. Annenle bebek isteğini bu kadar çabaladığını tedavi gördüğünü paylaşıyor muydun? Denediğini biliyor ama belki bu kadar istediğini bilse böyle konuşmazdı, dilin kemiği olmuyor bazen ama söylenenden önce kalbe bakmalı, kendini üzme içi dolu, düşünerek söylenmiş laflar değil bunlar. Modunu düşürme..
Valla ne diyeyim kuzum hassas noktamız gerçekten, biz bu ay oldu oldu derken o kadar zaman oldu da bu ay mı olacak lafı cidden insanın motivasyonunu alt üst eder ama, biz kendimiz için uğraşıyoruz boşver sen takma lafları kafayaYoktur elbette ama işte lafın nereye gittiğini bilemedi heralde bende de öyle bi yere dokundu ki canım yandı bildiğin. Anne de bunu yaparsa diye. Her şeyi biliyor, her aşamayı anlatıyorum ama fazla muhabbet anneyle bile tez ayrılık getiriyor heralde. Her gün her gün aramamak lazımmış onu bile
Bende dün ve bugün yumurtladım. Adetimin 18 ve 19.günü oluyor. Hadi inşallah bu sefer döllenme olur ve bebişlerimize kavuşuruz
İnşallah canım, umarım herşey gönlünce olurBunlar zarar vermez diye tahmin ediyorum ari sütü bal polen var ginseng ve epiderum var ekstra biz baktırdık biraz sıkıntı var demişti doktor salı güne randevu aldik bayram sonrası inşallah herşey bizim için güzel olur
Bat 24 Mayıs ama 2 gün ileri atabilirayy hadi inşallahhhbat ne zaman sizin?
Bende yumurtlamadim henuz tahmini biseyler soyledim vallaBen yumurtlamaya bağlıyım hiç güvenmiyorum ne zaman olurama 3 Haziran var kafamda
Senle biz devam edelim bakalım ne zamna olacak canımBende yumurtlamadim henuz tahmini biseyler soyledim valla
Kismet bakalimSenle biz devam edelim bakalım ne zamna olacak canım
Ben taşınmam lazım ama şuan olmaz 3 ay sonra taşınan hamile kalan bende çok şahit oldum hikmet neresinde ise artıkKismet bakalimbekleyip gorelim . Herkes tasinirken hamile kaliyo tasinsakmi
Benim reglde 2 günüm maalesef bu ayda olmadi kısmetse hazirana yeni umutlarİnşallah canım hazirana gerek kalmadan tutmuşturmaalesef canım çalışan bir insan olarak anlayabiliyorum halimiz kalmıyor ama evlat sahibi olmak için direnmemiz gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?