Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum eminim kötü bir amacı yoktu söylerken, bazen empati yapmadan konuşunca istemsizce böyle şeyler çıkabiliyor. Annenle bebek isteğini bu kadar çabaladığını tedavi gördüğünü paylaşıyor muydun? Denediğini biliyor ama belki bu kadar istediğini bilse böyle konuşmazdı, dilin kemiği olmuyor bazen ama söylenenden önce kalbe bakmalı, kendini üzme içi dolu, düşünerek söylenmiş laflar değil bunlar. Modunu düşürme..

Demek ki bos bulunmus anneniz oldugu icin size zarar vereceği aklına gelmemiştir . Çok üzüldüm üzülmenize ama bunu söyleyen anne olunca dert etmeyin ya. Gaf deyin geçin,hatta bu ay hamiş olduğunuzu söyleyin görsün gününü ☺ Hangisine bakacakmış bakalim

Çok kullanan bar zararı olurmu ki bilmiyorum kötü bise olursa bırakırız olmadi ama çoğu herşeyin icin de ginseng var başka vitaminlerde yorumları okudum hep
Evet haklısın çoğu vitamin takviyesinde var. Başka ilaç kullanımı yoksa çok sorun olmaz belki. Ben kullanamıyorum mesela ginsengli takviyeleri o yüzden uyarmak istedim.

Bence de sırf annene al işte bak ne oldu şimdi demek için çalışmalara, bilinçaltı pozitiflik operasyonlarıına devam MaviliGizem

Yine başa dönmezsin inşllah tekrar inşllah bebiş yoksa adet olasın hemencik yeni aya geçersin ne güzel
Evet ya bebiş yoksa adetim gelsin de hemen bomba gibi hazırlanayım Valla bu ay Rabbim den bir mana olmadığı sürece iki günde bir devamlı deneyeceğim bir de o türlü bakalım ne oluyor

Ya keşke olsa kendimiz bakacağız annemden beklediğim bir şey de yok. Ben de art niyetli olduğunu sanmıyorum ama söyledi en nihayetinde. İçimde bişeyler yıkıldı geçti. Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah

Yoktur elbette ama işte lafın nereye gittiğini bilemedi heralde bende de öyle bi yere dokundu ki canım yandı bildiğin. Anne de bunu yaparsa diye. Her şeyi biliyor, her aşamayı anlatıyorum ama fazla muhabbet anneyle bile tez ayrılık getiriyor heralde. Her gün her gün aramamak lazımmış onu bile

Valla ne diyeyim kuzum hassas noktamız gerçekten, biz bu ay oldu oldu derken o kadar zaman oldu da bu ay mı olacak lafı cidden insanın motivasyonunu alt üst eder ama, biz kendimiz için uğraşıyoruz boşver sen takma lafları kafaya HEP BERABER NE DİYORUZ "O AY BU AY*

İnşallah canım, umarım herşey gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…