Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Omega 3-6-9 aldım birde ari sütü bal polen probolis ekstra folikasit yüklensin vitaminler bunlar son kozlarimiz

İyi yapmışsın inşallah karşılığını almak nasip olur esracım
başka yüsrayı etiket ettin bu kadın bıktı kimse ne yüsraymış diyecek en sonunda
Aaa 30 koydum ama silmiş akıllı klavye kullanıyorum bazen yanlış yazıyor bu seferde etiket başka çakmış haha

İnan kötü niyetle beğenedim sadece zorluk kısmında haklı yoksa seninde yusra nında insanları yermek gibi bir niyeti olmadığını biliyorum. Çok sevetekte takip ediyorum burdan. Dediğim gibi kötü olan daha sert gelen kısımlara katıldığı mı söyleyemeyeceğim tabiki. Yanlış anlaşıldıysam çok üzgünüm
Burda hepimiz birbirimize destek olalım evlatlarımıza bir an önce kavuşalım diye birlikte yol alıyoruz.
İyiki de böyle yapıyoruz.

Gizemim senle bizz bu aralar aşırı duygu yüklüyüzzz bazen ne söylenirse alınma duygumuz şu sıralar baskın belki başka zaman olsa eminim asla böyle şeylere takılıp alınmazdın bence.
Öyle demese tabi ki güzel olurdu ama o da kötülük düşünmeden öyle atmıştır farkında değildir bile
Ne diyim Rabbim bizlere versin de çocuk sevgisini tadalım inşallah ağlamak da artık çok manasız anlamsız.

Kuzum hic üzülme kötü amaclı dememiştir maalesef bizim ne kadar hassas olduğumuzu bilemiyorlar bazen Allahım tez zamanda mutlu mesut haberler almayı nasip eylesin

Evet haklısın çoğu vitamin takviyesinde var. Başka ilaç kullanımı yoksa çok sorun olmaz belki. Ben kullanamıyorum mesela ginsengli takviyeleri o yüzden uyarmak istedim.
Teşekkür ederim canim eşim için aldım ben bi aksilik olursa zaten kullanmayız canimizindan kıymetlimi

Sonradan orasına katıldığını anladım bende çok alınganım sanırsam dedim ama sonradan geldi burayı karıştırmaya çalıştı kendi çapında. O zaten bilmiyor burada biz birbirimizi biliyoruz. O ortalık karıştırmak için yorumunu yutturmaya çalıştı yoksam asla sen ve senin gibi anneleri üzmek olamaz amacım ben seni tanıyorm az çok konuştuk burada kötü niyetli olsam grup açıp yardımcıyı olmaya çalışmazdım. Bazen yanlış oluyor msj aslında anlatmak istediğini nutuk yazsa ancak anlatır insan bazen sende k. Bakma kırdıysam bende özür dilerim

Kuzucum biz seni biliyoruz sen bizi güzelce konuştuk açıklaman yetti şahsen bana Gerek yok başkasının yorumuna üzülmene kıyamam sana

Sizi üzmüş olduğum için üzüldüm gerçekten. Ayrıca burda birbirimizi anlayıp desleyebildiğimiz içinde çok mutluyum

Sizi üzmüş olduğum için üzüldüm gerçekten. Ayrıca burda birbirimizi anlayıp desleyebildiğimiz içinde çok mutluyum
Ayy siz anneler anne olduğunuz belli oluyor çok hassas daha geçti canım bende mutluyum sizlerle olmak çookk güzel en güzel yer burası yaralarıma melhem olduğumuz yer

Ay inşallah tez zamanda ya. Kocam artık şey demeye başladı. Bence sen hamilesin ya bu kadar ağlayıp durmanın başka manası yok yani. Doktorun kist sandığı ley çocuksa adamın kariyerini bitireceksin adam bile o noktaya geldi. Haklısın yani duygusallık konusunda. 17 sinde doktoru arayıp haziranda aşılama isteyeceğim bende. Yoruldum bu durumdan sanırım.

Kuzum üzülme düşünmeden konuşmuş üzüldüğünü farketmemis yeri geldiginde söyle durumu k8 senin içinde yaşadığın çabayı yaşadıklarını anlayacak dikkatte olmuyor bazen insan annesi de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…