Omega 3-6-9 aldım birde ari sütü bal polen probolis ekstra folikasit yüklensin vitaminler bunlar son kozlarimizOhh iyi yapmışsın kuzum şifa olsun inşallah çok iyi gelsin eşine de sana da çok güzel olmuş bu ben folik asit dışında kullanmıyorum ama sanırım artık kullanma zamanı geldiMayıs olmadı hazirana kaldı umutlar inşallah karnı burnunda gebişler olarak devam ederiz buraya
Aaa cidden mi kiz 3 4 ay sonra bende tasincam kısmetse eşimin diğer evineBen taşınmam lazım ama şuan olmaz 3 ay sonra taşınan hamile kalan bende çok şahit oldum hikmet neresinde ise artık
Aaa 30 koydum ama silmiş akıllı klavye kullanıyorum bazen yanlış yazıyor bu seferde etiket başka çakmış hahaİyi yapmışsın inşallah karşılığını almak nasip olur esracım
başka yüsrayı etiket ettinbu kadın bıktı kimse ne yüsraymış diyecek en sonunda
Yaaa çocuk istiyorsak bunlrı hepimiz göze alıyoruz ayrıca ben istyrm yok yani sıçsın anasını satayımbenim anlatmak istediğim başka şeydi yaa olayı başka yerlere getirdi yazışma insan yanlıs anlaşılma oluyor sürekli yanlış cümle kuruyor olmak istemiyorum zaten duygusallığım üstünde burada kimseyi kormak da ddğil amacım zaten kendim yeterince buyruğum ayrıca sana darıldım az çok görüyor tanıyorsun kadının birisi yorum atmış bana sende beğenmişsin benim yorumlarımı okuyorsun tanımış olman lazımdı
Gizemim senle bizz bu aralar aşırı duygu yüklüyüzzz bazen ne söylenirse alınma duygumuz şu sıralar baskın belki başka zaman olsa eminim asla böyle şeylere takılıp alınmazdın bence.Bazen kimin acımasız olacağını kestiremiyor insan. Öğlen annemle konuşuyorduk. Yakın arkadaşım hamile şuan annem ona bakacak. E ben de hamile olursam ne olacak, hangi birine bakcan dedim. E seninki olana kadar kezbanınki kocaman olur dedi. Niye öyle diyorsun anne belki bu ay olacak dedim. Annem sağ olsun müthiş destek cümlesini kurdu: aman kaç yıldır istiyon oldu mu da şimdi olacak. Bazen en yakınlarımız mahvediyor bizi. Bişey de diyemedim üzmek kırmak istemediğimden. Bşraz daga konuştu sonra. Neyse bişey diyor musun dedim kapadım sonra ama öğlenden beri hissettiğim şeyi en çok siz anlarsınız sanırım. Ağlayamıyorum boğazıma düğümleniyor.
Şuan ne heyecanım kaldı ne isteğim. Lanet olsun diyip konuyu kapatasım geldi artık.
Kuzum hic üzülme kötü amaclı dememiştir maalesef bizim ne kadar hassas olduğumuzu bilemiyorlar bazen Allahım tez zamanda mutlu mesut haberler almayı nasip eylesinBazen kimin acımasız olacağını kestiremiyor insan. Öğlen annemle konuşuyorduk. Yakın arkadaşım hamile şuan annem ona bakacak. E ben de hamile olursam ne olacak, hangi birine bakcan dedim. E seninki olana kadar kezbanınki kocaman olur dedi. Niye öyle diyorsun anne belki bu ay olacak dedim. Annem sağ olsun müthiş destek cümlesini kurdu: aman kaç yıldır istiyon oldu mu da şimdi olacak. Bazen en yakınlarımız mahvediyor bizi. Bişey de diyemedim üzmek kırmak istemediğimden. Bşraz daga konuştu sonra. Neyse bişey diyor musun dedim kapadım sonra ama öğlenden beri hissettiğim şeyi en çok siz anlarsınız sanırım. Ağlayamıyorum boğazıma düğümleniyor.
Şuan ne heyecanım kaldı ne isteğim. Lanet olsun diyip konuyu kapatasım geldi artık.
Aaa 30 koydum ama silmiş akıllı klavye kullanıyorum bazen yanlış yazıyor bu seferde etiket başka çakmış haha
Teşekkür ederim canim eşim için aldım ben bi aksilik olursa zaten kullanmayız canimizindan kıymetlimiEvet haklısın çoğu vitamin takviyesinde var. Başka ilaç kullanımı yoksa çok sorun olmaz belki. Ben kullanamıyorum mesela ginsengli takviyeleri o yüzden uyarmak istedim.
Hahahah vala bazen oluyor yanlış etiket gülüp geçsin abla konuya dahil olsun yada hahahahaKomik olan kadın sanırsam çok girmiyor girse beni bir yersen edecek
Benim de 19 Mayıs’tı ama 27 Mayıs’a sarkmış olabilir. Belki birlikte öğrenirizBat 24 Mayıs ama 2 gün ileri atabilir
Sonradan orasına katıldığını anladım bende çok alınganım sanırsam dedim ama sonradan geldi burayı karıştırmaya çalıştı kendi çapında. O zaten bilmiyor burada biz birbirimizi biliyoruz. O ortalık karıştırmak için yorumunu yutturmaya çalıştı yoksam asla sen ve senin gibi anneleri üzmek olamaz amacım ben seni tanıyorm az çok konuştukİnan kötü niyetle beğenedim sadece zorluk kısmında haklı yoksa seninde yusra nında insanları yermek gibi bir niyeti olmadığını biliyorum. Çok sevetekte takip ediyorum burdan. Dediğim gibi kötü olan daha sert gelen kısımlara katıldığı mı söyleyemeyeceğim tabiki. Yanlış anlaşıldıysam çok üzgünüm
Burda hepimiz birbirimize destek olalım evlatlarımıza bir an önce kavuşalım diye birlikte yol alıyoruz.
İyiki de böyle yapıyoruz.
Ben çaycıyım hemde koyu tarafındanHahahah vala bazen oluyor yanlış etiket gülüp geçsin abla konuya dahil olsun yada hahahahamuhabet koyu bi çay kahve eksik bizde
Aaa cidden mi kiz 3 4 ay sonra bende tasincam kısmetse eşimin diğer evineinş hamile hamile gideriz keramet tutarsa
Kuzucum biz seni biliyoruz sen bizi güzelce konuştuk açıklaman yetti şahsen bana Gerek yok başkasının yorumuna üzülmene kıyamam sanaAyy valla duygusal yoğunluk var cidden bana ne oluyor şu yüzden seninle tartıştığımı düşünüyorum da gözlerim doluyorAllahım bana yardım et sana da bana da öncelikle sağlıklı versin zaten aksi olmasın diyemiyorum o kesin aksi olacak
Sonradan orasına katıldığını anladım bende çok alınganım sanırsam dedim ama sonradan geldi burayı karıştırmaya çalıştı kendi çapında. O zaten bilmiyor burada biz birbirimizi biliyoruz. O ortalık karıştırmak için yorumunu yutturmaya çalıştı yoksam asla sen ve senin gibi anneleri üzmek olamaz amacım ben seni tanıyorm az çok konuştukburada kötü niyetli olsam grup açıp yardımcıyı olmaya çalışmazdım. Bazen yanlış oluyor msj aslında anlatmak istediğini nutuk yazsa ancak anlatır insan bazen sende k. Bakma kırdıysam bende özür dilerim
Valla bende bi dadaş olarak çay tiryakisiyimBen çaycıyım hemde koyu tarafından
Ayy siz anneler anne olduğunuz belli oluyor çok hassas daha geçti canımSizi üzmüş olduğum için üzüldüm gerçekten. Ayrıca burda birbirimizi anlayıp desleyebildiğimiz içinde çok mutluyum
İşe yararsa hemen ev bakmaya başlayayım,Valla çok dinledim bu taşınma olaylarında hamile kalanı keramet neresinde bilmiyorm canımdeneyelim bakalım bizde işe yarayacak mı?
Ay inşallah tez zamanda ya. Kocam artık şey demeye başladı. Bence sen hamilesin ya bu kadar ağlayıp durmanın başka manası yok yani. Doktorun kist sandığı ley çocuksa adamın kariyerini bitireceksinGizemim senle bizz bu aralar aşırı duygu yüklüyüzzz bazen ne söylenirse alınma duygumuz şu sıralar baskın belki başka zaman olsa eminim asla böyle şeylere takılıp alınmazdın bence.
Öyle demese tabi ki güzel olurdu ama o da kötülük düşünmeden öyle atmıştır farkında değildir bile
Ne diyim Rabbim bizlere versin de çocuk sevgisini tadalım inşallahağlamak da artık çok manasız anlamsız.
Kuzum üzülme düşünmeden konuşmuş üzüldüğünü farketmemis yeri geldiginde söyle durumu k8 senin içinde yaşadığın çabayı yaşadıklarını anlayacak dikkatte olmuyor bazen insan annesi de olsaBazen kimin acımasız olacağını kestiremiyor insan. Öğlen annemle konuşuyorduk. Yakın arkadaşım hamile şuan annem ona bakacak. E ben de hamile olursam ne olacak, hangi birine bakcan dedim. E seninki olana kadar kezbanınki kocaman olur dedi. Niye öyle diyorsun anne belki bu ay olacak dedim. Annem sağ olsun müthiş destek cümlesini kurdu: aman kaç yıldır istiyon oldu mu da şimdi olacak. Bazen en yakınlarımız mahvediyor bizi. Bişey de diyemedim üzmek kırmak istemediğimden. Bşraz daga konuştu sonra. Neyse bişey diyor musun dedim kapadım sonra ama öğlenden beri hissettiğim şeyi en çok siz anlarsınız sanırım. Ağlayamıyorum boğazıma düğümleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?