- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
İnşAllah kuzum tez zamanda hepimize inşallahKuzum hic üzülme kötü amaclı dememiştir maalesef bizim ne kadar hassas olduğumuzu bilemiyorlar bazen Allahım tez zamanda mutlu mesut haberler almayı nasip eylesin
İste yaptır dinleme en azından şu tuttu mu çatladı mı düşünmek yerine atsın oraya spremi ne hali varsa görsünAy inşallah tez zamanda ya. Kocam artık şey demeye başladı. Bence sen hamilesin ya bu kadar ağlayıp durmanın başka manası yok yani. Doktorun kist sandığı ley çocuksa adamın kariyerini bitireceksinadam bile o noktaya geldi. Haklısın yani duygusallık konusunda. 17 sinde doktoru arayıp haziranda aşılama isteyeceğim bende. Yoruldum bu durumdan sanırım.
Ya iyiki kocalarımız var. Benimki de ağlarken sarıldı, kendince moral verdi. Hayal kuruyor bilmem ne. Alerjisi var kediye normalde kafan dağılacaksa kedi alalım falan dedi. En son beni eğlemek için dama öğretiyor, kendince yeniliyor, tavla oynayalım diye dönüp duruyor. Allah razı olsun valla. O olmasa birçok sorunumu atlatamazdım.İste yaptır dinleme en azından şu tuttu mu çatladı mı düşünmek yerine atsın oraya spremi ne hali varsa görsünbende arada bir duygusal boşluk oluşuyor acaba psikolojik destek mi alsam diye düşündüm sonra şu yasak bitsin kendime geleceğime eminim çok evde kalmak iyi gelmedi haklı adam ben bazen yanında ağlamıyorum oda da ağlıyorum. Dün akşam karşısına aldı beni konuştu benimle sen artık delireceksin halini iyi görmüyorum birşeyler yemeyi bırak diyor ama bunları kibarca nasıl desem alınmasa cinsinden sonra baya şeyler anlattı ben dedim ahahaa adam neeler düşünmüş tamam dedim dün gece öyle konuşunca bana rahatlama geldi saldım gitti aşılama odaklı aman nasipse bizi bulacak ister aşılama ister doğal en kötü ihtimal tüpe kadar yolu var
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız
Bugün doktora gittim reglin 3. Günündeyim yaklaşık 15 aydır evliyim sadece bi kere gebe kaldım o da boş gebelikti doktorumla konuştum artık tedavi sürecine girecem bugün hormon testi yaptım kan aldılar bide hsg yani rahim filmi çekilecem adet bitiminden sonra eşim de test yapacak sonrasında eğer bi sıkıntı yoksa aşılama olacam sizler bu süreci yaşayanlar biraz konuşmaya ihtiyacım var nasıldı sizde rahim filmi ağrısız dedi doktorum İstanbul da yaşıyorum şişlide fulya görüntüleme merkezinde yapacam doktorum önerdi sizde nasıl geçti stresli değilim artık sadece tedirginim ilerisinden sonuç alamamaktan korkuyorum sizin bi öneriniz var mı başka yaptıklarınız bişey var mı şimdiden yazanlara teşekkürler
En güzeli eş desteği esin yaninda senin cabani görüyorsa hic üzülme kuzum ki aşılama senin tutacak gibi hissediyorum önümüzdeki aya insallah hayırlı haberlerini alacağızİste yaptır dinleme en azından şu tuttu mu çatladı mı düşünmek yerine atsın oraya spremi ne hali varsa görsünbende arada bir duygusal boşluk oluşuyor acaba psikolojik destek mi alsam diye düşündüm sonra şu yasak bitsin kendime geleceğime eminim çok evde kalmak iyi gelmedi haklı adam ben bazen yanında ağlamıyorum oda da ağlıyorum. Dün akşam karşısına aldı beni konuştu benimle sen artık delireceksin halini iyi görmüyorum birşeyler yemeyi bırak diyor ama bunları kibarca nasıl desem alınmasa cinsinden sonra baya şeyler anlattı ben dedim ahahaa adam neeler düşünmüş tamam dedim dün gece öyle konuşunca bana rahatlama geldi saldım gitti aşılama odaklı aman nasipse bizi bulacak ister aşılama ister doğal en kötü ihtimal tüpe kadar yolu var
Ay inşallah canım benim çok istiyorum bebeğim olsun okdr çok hayallerimiz var ki eşimle kısmet işte Allah ne zmn nasip eder bilemiyoruzCanım benimde boş gebelikti düşüğm sonra olmadı doktor film çekti aşılama yapalım dedi biraz sebebler oldu gidemedim şimdi haziranda aşılama olacağım sen filmini çektir çok kişi film sonucunda hamiş kalıyor bende henüz fayda etmedifilm çektirmek herzman artıdır
Oooo yarasın tatlım şifa olsunKizlar yeni ay için kocama bunlari aldım kendime de başka takviyeler aldım bakalim onlarda kargoda bomba gibi hazırlanıyorum inşallah haziranda toplu gebeyiz@yusra Selizay @asicadi44 M mavili_yeshll MaviliGizem bgm21 @Dely38
Sen malum annelerin yanında olacaksınBu arada son iftarımızı yapacağız birazdan, Rabbim oruç tutan herkesin orucunu, niyetini, kalbindeki isteklerini kabul etsin inşallah. Benim için çok güzel bir aydı, nasıl geçti anlamadım. Birkaç gün yoğun olabilirim, hepinizi çok sevdim. İyi ki varsınızşimdiden hayırlı iftarlar, hayırlı bayramlar. Muahhh Selizay MaviliGizem @Dely38 @Esrakcshn Yusra-61
Yaa ne çay içilir muhabbet edilir seninle dök dök içValla bende bi dadaş olarak çay tiryakisiyim
Biz deneyelim sen öyle taşınırsın canımİşe yararsa hemen ev bakmaya başlayayım,
Ya iyiki kocalarımız var. Benimki de ağlarken sarıldı, kendince moral verdi. Hayal kuruyor bilmem ne. Alerjisi var kediye normalde kafan dağılacaksa kedi alalım falan dedi. En son beni eğlemek için dama öğretiyor, kendince yeniliyor, tavla oynayalım diye dönüp duruyor. Allah razı olsun valla. O olmasa birçok sorunumu atlatamazdım.
Kızlar merhabalar sizlere bir sorum olacak kist problemi yaşayanlar ve bilenler lütfen yardımcı olun banaBu ay reglim erken geldi ama normalde kanamam hiç tamamen sıvı gelmezdi bu ay su gibi ama çok az oldu birde tam kırmızı değilde pembemsi gibi geldi ve sadece 1.5 gün sürdü, dün sabahtan beri bişey yok.
Kist problemi yaşayanlar veya duyanlar bana bir yorum yapabilir mi çok tedirgin oldumYusra-61 fikrin var mı canım? Gizem kuzum sende kist vardı bu ay seninde kısa mı sürdü?
Canım beni önceki aylarda yanılttı. Pozitif çıktı iki kere, ama negatifti kan testimPredıctor early erken gebelik testine güvenilmez mi arkadaşlar yanlış sonuç verdiğini söyleyenler var bilgisi olan var mı
Canım bende de kist oluştu bu ay biliyorsun, kanamam su gibi değil de daha pelteli geldi, ve kahverengi çoğunlukta. Her zamanki gibi değildi Bi anormaldi. Normalde 6 gün süren reglim 4. Gündem sonra leke şeklinde gelmeye başladı. Bahsettiğin o su gibi regl olmayı birkaç sene önce yaşamıştım. İdrar gibi sıvı kıvamlı ve parlak kırmızı oldu birkaç ay. Hormonal durumlar ve mevsim geçişi etki edebiliyor. Ama 1,5 gün sürmesi düşündürücü. Bir doktora görün ağrı vs olursa
İnşAllah kuzum inşallah allah bu mğbarek günde duysun sesimizi. Bayram gecesinde, arefede. Allahım sağlıklı sıhhatli yavrular versin bize ve isteyen herkeseSen malum annelerin yanında olacaksınsende iyiki varsın sanada güzel hayırlı bayramlar canım
Yaa ne çay içilir muhabbet edilir seninle dök dök iç
Biz deneyelim sen öyle taşınırsın canım
Bu konuda bende hakkını yiyemem o sebeble herşey bazen dört dörtlük olmuyor böyle olmaları şansımıza.Belki bizden bin kat daha istiyorlar biizi görünce geri duruyorlar. Ben düşük yapınca eşim çok ağlamıştı çaresizlik çok kötü ama bu günlerde geçeçek elbet bu arada seninki güzel tavla filan benimki elinde kemençe kafamın içine ediyor şarkı söylüyor kendi çapında ama kemençe çalamıyor oysaki birde sesi çok çirkin yapma diyorm yok niye sesim mi çirkin diyor ewwwet diyorm hayırr çok güzel diye iddaa etmesi unutuyorum herşeyi. Çoook şükür gizem birgün bu yuvamıza mutluluk getirecek evladlar nasip etsin kurban olduğum rabbim
Yüce Rabbimiz kısa zamanda versin inşllh bu kötü günler geçer canımYusra-61 ben adet oldum yine bu ayda olmadi...
artik üzülmeye bile enerjim kalmamış gibi hissediyorum... hayirlisi boyleymiş yüce rabbimden..
Bu konuda hiç fikrim yok acaba olamayıp kisti atamadın mi ki cnım aklıma bu geliyor?Kızlar merhabalar sizlere bir sorum olacak kist problemi yaşayanlar ve bilenler lütfen yardımcı olun banaBu ay reglim erken geldi ama normalde kanamam hiç tamamen sıvı gelmezdi bu ay su gibi ama çok az oldu birde tam kırmızı değilde pembemsi gibi geldi ve sadece 1.5 gün sürdü, dün sabahtan beri bişey yok.
Kist problemi yaşayanlar veya duyanlar bana bir yorum yapabilir mi çok tedirgin oldumYusra-61 fikrin var mı canım? Gizem kuzum sende kist vardı bu ay seninde kısa mı sürdü?
Nefrett ediyorm nefrett püfff ama arada denerimMaviliGizem Yusra-61 bgm21 bu ay paso doggy pozisyonu çalışıyoruz, hamiş kalan kime sorsam doggy diyor, var bir keramet
Yapacak bir şey yok, eğer olacaksa boynuma tasma bağlamaya bile razıyım, kedi köpek halledecez Bi şekildeNefrett ediyorm nefrett püfff ama arada denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?