- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Canım benimki de 10 nisanda olmalıydım. Ruh halim iyi olmayınca banyoya girdim sıcaj suyla duş aldım 9 Nisan da Gece 4 gibi 5 6 damla geldi. Sonra geçti. Öğlene doğru devam etti ama normal regli gibi değilde bir yerim kanıyor gibi geldi. Kırmızıydı bayağı yani. Çok kanama olmadı. Hatta şöylr diyim 3 günde 1 ped ancak doldu. Şimdi 4. Gündeyim. Bitti yok yani. Bi akşam üzeri yine 5 6 damla kahverengiye yakın oldu. Bu kadar
Ahahhahahahahha çok iyisin yaYapacak bir şey yok, eğer olacaksa boynuma tasma bağlamaya bile razıyım, kedi köpek halledecez Bi şekilde
Ya şey yapabilir miyiz bir gün öyle bir gün böyleMaviliGizem Yusra-61 @bgm21 bu ay paso doggy pozisyonu çalışıyoruz, hamiş kalan kime sorsam doggy diyor, var bir keramet
Teşekkür ederim cevapladığın için . Bende emin olamadım kaset test yapıcam bakalım hayırlısı olsun herşeyin vakti vardır vakti geldiğinde Rabbim verir inşallahCanım beni önceki aylarda yanılttı. Pozitif çıktı iki kere, ama negatifti kan testim
Çok memnun olan onunla öğrenen de çok kişi duydum ama çok yanılttığına da şahit oldum.
Yaaa böyle deyince çok korkutucuYapacak bir şey yok, eğer olacaksa boynuma tasma bağlamaya bile razıyım, kedi köpek halledecez Bi şekilde
Ben de doggy gün aşırı devm bakalım nolcakYa şey yapabilir miyiz bir gün öyle bir gün böylehep o olursa aklım kalır benim şimdi bi de her gün mü iki güne bir mi hala onu düşünüyorum beb
Ben iki günde bir devam edecem ama bu sefer sabaha kadar kalkıp duş falan almayacaam bir de sabaha karşı yapın diyorlar spermler daha hareketli tüpler daha geniş olurmuş ona ayılabilir miyim bilemiyorumYa şey yapabilir miyiz bir gün öyle bir gün böylehep o olursa aklım kalır benim şimdi bi de her gün mü iki güne bir mi hala onu düşünüyorum beb
Ben canım nasıl isterse iki günü aşmayacak şekilde yapacağımYa şey yapabilir miyiz bir gün öyle bir gün böylehep o olursa aklım kalır benim şimdi bi de her gün mü iki güne bir mi hala onu düşünüyorum beb
Yaa bence ovü testi yokYaaa böyle deyince çok korkutucuben başladım test yapmaya bakalım ne zamana olacak pik
Sen zaten maşallah hiç durdurak yok merak ediyorm ne olacakBen de doggy gün aşırı devm bakalım nolcak
Sabaha karşı mı sabah seksi miBen iki günde bir devam edecem ama bu sefer sabaha kadar kalkıp duş falan almayacaam bir de sabaha karşı yapın diyorlar spermler daha hareketli tüpler daha geniş olurmuş ona ayılabilir miyim bilemiyorum
Bende geçen ay sadece kahverengi renkte geldi sonucu 7 cm kistCanım bende de kist oluştu bu ay biliyorsun, kanamam su gibi değil de daha pelteli geldi, ve kahverengi çoğunlukta. Her zamanki gibi değildi Bi anormaldi. Normalde 6 gün süren reglim 4. Gündem sonra leke şeklinde gelmeye başladı. Bahsettiğin o su gibi regl olmayı birkaç sene önce yaşamıştım. İdrar gibi sıvı kıvamlı ve parlak kırmızı oldu birkaç ay. Hormonal durumlar ve mevsim geçişi etki edebiliyor. Ama 1,5 gün sürmesi düşündürücü. Bir doktora görün ağrı vs olursa
Ben canım nasıl isterse iki günü aşmayacak şekilde yapacağım
Ya da hamilesinKızlar reglime 5 gün var yine yaptım Ovülasyon testi acaba tekrar mı yumurtlayacağım ?
Eki Görüntüle 2848094
Yaa inşallah değildir ilk gün su gibi gelince iyi bu kanamaya kesin gider dedim ama doğru düzgün kanama olmadı off bir bitmiyor dertlerimizYüce Rabbimiz kısa zamanda versin inşllh bu kötü günler geçer canım
Bu konuda hiç fikrim yok acaba olamayıp kisti atamadın mi ki cnım aklıma bu geliyor?
Ben aldım ama hiç yapasım yok bende gün aşırı bazen hergün bazen iki kere ramazan gitti nerde bulursam adamı keyfineYaa bence ovü testi yokartık bugünden itibaren günaşırı başlayacam.
O zaman kırmızı gelmesi daha mı iyi kiBende geçen ay sadece kahverengi renkte geldi sonucu 7 cm kistAğrımda var biraz normal bat günüm yarın
Sökülmesi için bişey verir belki doktor bayram bayram iş çıktı yine başıma ya
Yani sabah seksi derken camış gibi 11 e kadar uyuyup kalkınca değil, saat 5,6 gibiSabaha karşı mı sabah seksi mionu yaparız da tam emin olmam lazım
Kuzum ben bu kadar kısa bi de ekimde yaşamışım 3 gün süren. Kasımda doktora gittim benim yumurtalıklarımda ağrım var diye. O zaman baktı yumurta var, hiç sıkıntı yok ama belki iltihap vardır diye anitibiyotik verdi. Sonra ağrımda geçti, normale de döndü. Ama kist yoktu ondan sonraki regli dönemimdeYaa inşallah değildir ilk gün su gibi gelince iyi bu kanamaya kesin gider dedim ama doğru düzgün kanama olmadı off bir bitmiyor dertlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?