Bide biz köye geldik nası olcak bilmiyorum, artık su kuşu gibi duşa girer çıkarız kaynanam da anlasın anacım napim torun demeyi biliyorBen aldım ama hiç yapasım yok bende gün aşırı bazen hergün bazen iki kere ramazan gitti nerde bulursam adamı keyfinekafama göre takılcam nereye gidecek bakalım bu durum
Yani sabah seksi derken camış gibi 11 e kadar uyuyup kalkınca değil, saat 5,6 gibi
Hiç kanama gibi değildi ama ya bildiğin suya pembe boya karışmış ve sızıyor muş gibi azıcıktı ben kesin atamadım kistiCanım benimki de 10 nisanda olmalıydım. Ruh halim iyi olmayınca banyoya girdim sıcaj suyla duş aldım 9 Nisan da Gece 4 gibi 5 6 damla geldi. Sonra geçti. Öğlene doğru devam etti ama normal regli gibi değilde bir yerim kanıyor gibi geldi. Kırmızıydı bayağı yani. Çok kanama olmadı. Hatta şöylr diyim 3 günde 1 ped ancak doldu. Şimdi 4. Gündeyim. Bitti yok yani. Bi akşam üzeri yine 5 6 damla kahverengiye yakın oldu. Bu kadaren sonda da demin kist olan yumurtalığıma birden ağrı girdi. Geçti. Bayaaaaağı detaylıca anlattım inşallah fikir olmuştur
Ay her şey tamam da şu duş işi beni çok ypruyor yaBide biz köye geldik nası olcak bilmiyorum, artık su kuşu gibi duşa girer çıkarız kaynanam da anlasın anacım napim torun demeyi biliyorhatta müsadenizle kocamı alıyorum işimiz deyip kaş göz yaparak odaya götürmeyi planlıyorum
Kızım sende sabah o saatte kalk azıcık sürtün. Sabah sabah herifler daha aksiyonlu oluyor birccık dürtme lazımEvet kocaişkoşum göz devirip yorum yapmadı sanırım onay alamadık
Bilemedim kuzum ya. İnşallah kendi kendine atar vücut.Hiç kanama gibi değildi ama ya bildiğin suya pembe boya karışmış ve sızıyor muş gibi azıcıktı ben kesin atamadım kistiYusra-61 haklı bence
Bende geçen ay hiç kanama olmadı kuzum sadece kahverengi lekelenme oldu çok az beta da 5.56 çıktı hamileyim diye gezindim ama nurtopu gibi kistlerimize gebe kaldık ancaO zaman kırmızı gelmesi daha mı iyi ki
Ben olsam birazcık idare ederim yani duşa girmeden ama kocam hassas o konuda duşa girmediği her dakika lanet yiyor gibi hissediyorAy her şey tamam da şu duş işi beni çok ypruyor ya
Kızım sende sabah o saatte kalk azıcık sürtün. Sabah sabah herifler daha aksiyonlu oluyor birccık dürtme lazım
Ah keşkeBilemedim kuzum ya. İnşallah kendi kendine atar vücut.
Tabiki dini boyutu hemen almak gerektiği konusunda ama doktorlar bile diyor hemen duşa girmeyin 3,5 saat bekleyin diye napalm..Ben olsam birazcık idare ederim yani duşa girmeden ama kocam hassas o konuda duşa girmediği her dakika lanet yiyor gibi hissediyor
Neyse kuzum inşallah haziranda mutlu olacağızBende geçen ay hiç kanama olmadı kuzum sadece kahverengi lekelenme oldu çok az beta da 5.56 çıktı hamileyim diye gezindim ama nurtopu gibi kistlerimize gebe kaldık anca
Valla bugün negatif cikti bir şey sorabilir miyim benim adetim akşam 10gibi başlamıştı o günü sayıyor muyuz acaba? Daha 6 ya da 7 gün var zaten=)Sen zaten maşallah hiç durdurak yok merak ediyorm ne olacak
Ah inşallah kuzummNeyse kuzum inşallah haziranda mutlu olacağız
Ah keşkeneyse doktor adetin sökülmemiş derse tecrübelerini aktarırsın bana
Köyde iş çok kaçamak oluyor sanırsın odaya hep şeye gidiyoruz herkesi sessizlik alıyor evde yaaBide biz köye geldik nası olcak bilmiyorum, artık su kuşu gibi duşa girer çıkarız kaynanam da anlasın anacım napim torun demeyi biliyorhatta müsadenizle kocamı alıyorum işimiz deyip kaş göz yaparak odaya götürmeyi planlıyorum
Ben olsam birazcık idare ederim yani duşa girmeden ama kocam hassas o konuda duşa girmediği her dakika lanet yiyor gibi hissediyor
MaviliGizem Yusra-61 bgm21 bu ay paso doggy pozisyonu çalışıyoruz, hamiş kalan kime sorsam doggy diyor, var bir keramet
Benim kendim adetim akşam oluyor ya yine bir akşam bitiyor tamamlıyordu tekrar adet olacağım zaman kesin hep gece gelirdi şmdi hep gündüz aynı saatlerde gelir. Sen 4 gün kala erken gebelik testi yap bence canımValla bugün negatif cikti bir şey sorabilir miyim benim adetim akşam 10gibi başlamıştı o günü sayıyor muyuz acaba? Daha 6 ya da 7 gün var zaten=)
Bide duşa girerken saçma bahaneler uydurmaya çalışmak, normalde anne ben dışa giriyorum der girerim, ama böyle olunca önce bir sıcak demeye başlar, sonra ayy terledim mi ben derim, eşim de evet git bir duş al istersen der ben de iyi yaa hazır banyoyu ısıtmışken sen de git istersen derim ve tiyatro tamamlanırKöyde iş çok kaçamak oluyor sanırsın odaya hep şeye gidiyoruz herkesi sessizlik alıyor evde yaayıkan saçlar kurusun bilmem ney başkaları olunca çatı altında herşey bebiş için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?