Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben aldım ama hiç yapasım yok bende gün aşırı bazen hergün bazen iki kere ramazan gitti nerde bulursam adamı keyfine kafama göre takılcam nereye gidecek bakalım bu durum
Bide biz köye geldik nası olcak bilmiyorum, artık su kuşu gibi duşa girer çıkarız kaynanam da anlasın anacım napim torun demeyi biliyor hatta müsadenizle kocamı alıyorum işimiz deyip kaş göz yaparak odaya götürmeyi planlıyorum

Hiç kanama gibi değildi ama ya bildiğin suya pembe boya karışmış ve sızıyor muş gibi azıcıktı ben kesin atamadım kisti Yusra-61 haklı bence

Ay her şey tamam da şu duş işi beni çok ypruyor ya

O zaman kırmızı gelmesi daha mı iyi ki
Bende geçen ay hiç kanama olmadı kuzum sadece kahverengi lekelenme oldu çok az beta da 5.56 çıktı hamileyim diye gezindim ama nurtopu gibi kistlerimize gebe kaldık anca

Ben olsam birazcık idare ederim yani duşa girmeden ama kocam hassas o konuda duşa girmediği her dakika lanet yiyor gibi hissediyor
Tabiki dini boyutu hemen almak gerektiği konusunda ama doktorlar bile diyor hemen duşa girmeyin 3,5 saat bekleyin diye napalm..

Köyde iş çok kaçamak oluyor sanırsın odaya hep şeye gidiyoruz herkesi sessizlik alıyor evde yaa yıkan saçlar kurusun bilmem ney başkaları olunca çatı altında herşey bebiş için

Valla bugün negatif cikti bir şey sorabilir miyim benim adetim akşam 10gibi başlamıştı o günü sayıyor muyuz acaba? Daha 6 ya da 7 gün var zaten=)
Benim kendim adetim akşam oluyor ya yine bir akşam bitiyor tamamlıyordu tekrar adet olacağım zaman kesin hep gece gelirdi şmdi hep gündüz aynı saatlerde gelir. Sen 4 gün kala erken gebelik testi yap bence canım

Köyde iş çok kaçamak oluyor sanırsın odaya hep şeye gidiyoruz herkesi sessizlik alıyor evde yaa yıkan saçlar kurusun bilmem ney başkaları olunca çatı altında herşey bebiş için
Bide duşa girerken saçma bahaneler uydurmaya çalışmak, normalde anne ben dışa giriyorum der girerim, ama böyle olunca önce bir sıcak demeye başlar, sonra ayy terledim mi ben derim, eşim de evet git bir duş al istersen der ben de iyi yaa hazır banyoyu ısıtmışken sen de git istersen derim ve tiyatro tamamlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…