Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunu hiç anlamaz zaten kimse yerseler sonuçta kocam bende karısıyım bunun terslik neresinde demi git yap çık sürekli bahaneler

MaviliGizem Yusra-61 @bgm21 bu ay paso doggy pozisyonu çalışıyoruz, hamiş kalan kime sorsam doggy diyor, var bir keramet
Kız ben de hatırladım şimdi ilk gebeliğimin olduğu yeri düşünüyorum da o zaman da doggy ydi ve ben yüz üstü yatıp uyayakalmıştım. Ama bir de şu faktör vardı kocam o gün askerden gelmişti. Bekletilmiş spermler

Kıyamam sana kuzum kötü niyetle dememiştir anne sonuçta kötü niyeti yoktur vakti zamanı geldiğinde olduğunda o zaman çaresini düşünürüz demek istemiştir. Üzülme sakın nolur hem gebelik varsa üzüntü çok etkiler onu düşün

Hiç kanama gibi değildi ama ya bildiğin suya pembe boya karışmış ve sızıyor muş gibi azıcıktı ben kesin atamadım kisti Yusra-61 haklı bence
Mesela bende çok az olunca rahat olamıyorum. Eğer çok olsaydın parça parça atardın onu rahatlardın. Senin bu durumun beni üzüyor kendim gibi düşünüyorm seni. Olsaydın iyiydi sökülmüyor bir türlü

Yok kız gebelik yok adetim de işte insan üzülüyor. Ben de biliyorum kötü niyetli olmadığını da işte insanın içine dokunuyor  teşekkür ederim sana da

Bekletme lüksümüz yok şu ara artık Allah ne verdiyse

Yok kız gebelik yok adetim de işte insan üzülüyor. Ben de biliyorum kötü niyetli olmadığını da işte insanın içine dokunuyor  teşekkür ederim sana da
Belki Allah dedirtti haziranda burdan müjdeni kutlayacağız kuzum Rica ederim kuzum

Ya şey yapabilir miyiz bir gün öyle bir gün böyle hep o olursa aklım kalır benim şimdi bi de her gün mü iki güne bir mi hala onu düşünüyorum beb
Konuya dahil oluyorum ama ben de onu sordum bugün doktoruma. Yumurtlama takibine başladım. Dedi ki toplamda 5 gün birliktelik şansı çok yükseltir. O günler de , Yumurtlama dahil öncesi iki gün sonrası iki gün. Ben de öyle denicem bu ay yani umarım

5 gün üst üste köyde mümkün değil bahane bulamam

Ol tabi hepimiz fikir sahibi olmaya çalışıyoruz Yani her gün mü dedi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…