Öyle bir ayla yırtamazsın bu ay hepimiz deniyoruz ben hatta not düşüyorum takvimeanam denedim ya geçen ay yine olmadı
Sus gız konuşma sen becerememişsindir, popoyu dikememişsindir sonra, çekil umutlarımızla oynamaanam denedim ya geçen ay yine olmadı
Gaza geldim avatara köpek resmi koyacam bu aySus gız konuşma sen becerememişsindir, popoyu dikememişsindir sonra, çekil umutlarımızla oynama
Bunu hiç anlamaz zaten kimse yerselerBide duşa girerken saçma bahaneler uydurmaya çalışmak, normalde anne ben dışa giriyorum der girerim, ama böyle olunca önce bir sıcak demeye başlar, sonra ayy terledim mi ben derim, eşim de evet git bir duş al istersen der ben de iyi yaa hazır banyoyu ısıtmışken sen de git istersen derim ve tiyatro tamamlanır
Aynen daha çok dikkat çekiyoruz ahahahBunu hiç anlamaz zaten kimse yerselersonuçta kocam bende karısıyım bunun terslik neresinde demi git yap çık sürekli bahaneler
Kız ben de hatırladım şimdi ilk gebeliğimin olduğu yeri düşünüyorum da o zaman da doggy ydi ve ben yüz üstü yatıp uyayakalmıştım. Ama bir de şu faktör vardı kocam o gün askerden gelmişti. Bekletilmiş spermlerMaviliGizem Yusra-61 @bgm21 bu ay paso doggy pozisyonu çalışıyoruz, hamiş kalan kime sorsam doggy diyor, var bir keramet
Kıyamam sana kuzum kötü niyetle dememiştir anne sonuçta kötü niyeti yoktur vakti zamanı geldiğinde olduğunda o zaman çaresini düşünürüz demek istemiştir. Üzülme sakın nolur hem gebelik varsa üzüntü çok etkiler onu düşünBazen kimin acımasız olacağını kestiremiyor insan. Öğlen annemle konuşuyorduk. Yakın arkadaşım hamile şuan annem ona bakacak. E ben de hamile olursam ne olacak, hangi birine bakcan dedim. E seninki olana kadar kezbanınki kocaman olur dedi. Niye öyle diyorsun anne belki bu ay olacak dedim. Annem sağ olsun müthiş destek cümlesini kurdu: aman kaç yıldır istiyon oldu mu da şimdi olacak. Bazen en yakınlarımız mahvediyor bizi. Bişey de diyemedim üzmek kırmak istemediğimden. Bşraz daga konuştu sonra. Neyse bişey diyor musun dedim kapadım sonra ama öğlenden beri hissettiğim şeyi en çok siz anlarsınız sanırım. Ağlayamıyorum boğazıma düğümleniyor.
Şuan ne heyecanım kaldı ne isteğim. Lanet olsun diyip konuyu kapatasım geldi artık.
Mesela bende çok az olunca rahat olamıyorum. Eğer çok olsaydın parça parça atardın onu rahatlardın. Senin bu durumun beni üzüyor kendim gibi düşünüyorm seni.Hiç kanama gibi değildi ama ya bildiğin suya pembe boya karışmış ve sızıyor muş gibi azıcıktı ben kesin atamadım kistiYusra-61 haklı bence
Yok kız gebelik yok adetim de işte insan üzülüyor. Ben de biliyorum kötü niyetli olmadığını da işte insanın içine dokunuyor  teşekkür ederim sana daKıyamam sana kuzum kötü niyetle dememiştir anne sonuçta kötü niyeti yoktur vakti zamanı geldiğinde olduğunda o zaman çaresini düşünürüz demek istemiştir. Üzülme sakın nolur hem gebelik varsa üzüntü çok etkiler onu düşün
AcabaYa da hamilesin
Kız ben de hatırladım şimdi ilk gebeliğimin olduğu yeri düşünüyorum da o zaman da doggy ydi ve ben yüz üstü yatıp uyayakalmıştım. Ama bir de şu faktör vardı kocam o gün askerden gelmişti. Bekletilmiş spermler
Hadi bakalımBekletme lüksümüz yok şu ara artık Allah ne verdiyse
Belki Allah dedirtti haziranda burdan müjdeni kutlayacağız kuzumYok kız gebelik yok adetim de işte insan üzülüyor. Ben de biliyorum kötü niyetli olmadığını da işte insanın içine dokunuyor  teşekkür ederim sana da
Konuya dahil oluyorum ama ben de onu sordum bugün doktoruma. Yumurtlama takibine başladım. Dedi ki toplamda 5 gün birliktelik şansı çok yükseltir. O günler de , Yumurtlama dahil öncesi iki gün sonrası iki gün. Ben de öyle denicem bu ay yani umarımYa şey yapabilir miyiz bir gün öyle bir gün böylehep o olursa aklım kalır benim şimdi bi de her gün mü iki güne bir mi hala onu düşünüyorum beb
İnşAllah kuzum, bu işler hep kısmet. Allah sağlıklısını versin de zamanı tutamıyoruz kaçıyor baksanaBelki Allah dedirtti haziranda burdan müjdeni kutlayacağız kuzumRica ederim kuzum
5 gün üst üste köyde mümkün değil bahane bulamamKonuya dahil oluyorum ama ben de onu sordum bugün doktoruma. Yumurtlama takibine başladım. Dedi ki toplamda 5 gün birliktelik şansı çok yükseltir. O günler de , Yumurtlama dahil öncesi iki gün sonrası iki gün. Ben de öyle denicem bu ay yani umarım
Kuzum elimde yok malesef bayramın bitmesini bekleyeceğim Ovülasyon testimde bittiOlabilirbi erken gebelik testine bakar
Ol tabi hepimiz fikir sahibi olmaya çalışıyoruzKonuya dahil oluyorum ama ben de onu sordum bugün doktoruma. Yumurtlama takibine başladım. Dedi ki toplamda 5 gün birliktelik şansı çok yükseltir. O günler de , Yumurtlama dahil öncesi iki gün sonrası iki gün. Ben de öyle denicem bu ay yani umarım
Ay seninki de şey olacak şok oldum, hiç beklemiyordum5 gün üst üste köyde mümkün değil bahane bulamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?