Öyle bir ayla yırtamazsın bu ay hepimiz deniyoruz ben hatta not düşüyorum takvime
O zaman hayırlısı inşallah kuzum. Hamile isen de allah sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat versğb inşallahKuzum elimde yok malesef bayramın bitmesini bekleyeceğim Ovülasyon testimde bitti
Tek atışta tutturduk diyormuşumAy seninki de şey olacak şok oldum, hiç beklemiyordumnasıl oldu bu kadar azla
Sus gız konuşma sen becerememişsindir, popoyu dikememişsindir sonra, çekil umutlarımızla oynama
Hav hav dehadi bakalım adamlarda sanıyor ki değişik fantezi yapıyoruz
İnşAllah balımTek atışta tutturduk diyormuşum
Bi fantezi bizim de hakkımuz değil mi uleeeenhadi bakalım adamlarda sanıyor ki değişik fantezi yapıyoruz
Amin kuzum hepimize inşallahO zaman hayırlısı inşallah kuzum. Hamile isen de allah sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat versğb inşallah
Biz çocuğu yaptıktan sonra adamların suratına bakmıcağımızı hepimiz biliyoruzBi fantezi bizim de hakkımuz değil mi uleeeen
Yapacak bir şey yok, eğer olacaksa boynuma tasma bağlamaya bile razıyım, kedi köpek halledecez Bi şekilde
Belki de önceden de böyle sorunlar yaşadım ama kendimi ilk defa dinlediğim için sorunmuş gibi geliyor.Canım benim iyi ki açtın bu topiği de birbirimizi tanımadan bile bu kadar can oluyoruz birbirimizeMesela bende çok az olunca rahat olamıyorum. Eğer çok olsaydın parça parça atardın onu rahatlardın. Senin bu durumun beni üzüyor kendim gibi düşünüyorm seni.Olsaydın iyiydi sökülmüyor bir türlü
Evet canım dedi ki spermler yumurtadan daha uzun yaşıyorlar. Şansın artırmak adına daha yumurtlama olmadan orada spermin hazır bulunması artı olacak. Bilmiyorum bana mantıklı geldi öyle söyleyince. Sonuçta yumurtayla buluşmak için baya bi uzun yol gidiyorlar.Ol tabi hepimiz fikir sahibi olmaya çalışıyoruzYani her gün mü dedi kuzum
Alın size fantazitasma iyiymiş
Biz hep sabaha karşı ama bilerek değil uyuduğu yerde birden geliyolar eşimeSabaha karşı mı sabah seksi mionu yaparız da tam emin olmam lazım
Yok kız ben bakarım, iflah olmaz bir adamcıyım, temas manyağıım, sürekli kedi gibi yanında dolaşırımBiz çocuğu yaptıktan sonra adamların suratına bakmıcağımızı hepimiz biliyoruz
Nouuuvvv hiç öyle değilBiz çocuğu yaptıktan sonra adamların suratına bakmıcağımızı hepimiz biliyoruz
Uyurken de ne bileyimBiz hep sabaha karşı ama bilerek değil uyuduğu yerde birden geliyolar eşimedaha meyvesini yiyemedik
O bence de mantıklı da bu doktorlar da bi ağız birliği etse bizi yormasa ya. Biri diyor gün aşırı öbürü her günEvet canım dedi ki spermler yumurtadan daha uzun yaşıyorlar. Şansın artırmak adına daha yumurtlama olmadan orada spermin hazır bulunması artı olacak. Bilmiyorum bana mantıklı geldi öyle söyleyince. Sonuçta yumurtayla buluşmak için baya bi uzun yol gidiyorlar.
Oksijen başımı döndürüyor yataktan çıkamıyorum dersin5 gün üst üste köyde mümkün değil bahane bulamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?