Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uyurken de ne bileyim rüyasında ne görüyor ay bu adamlar
Hahhaha bilmiyorum zaten yumurtlama günleri değilse ben uyumaya devam ediyorum o yapıyo kendi kendine bişiler ama yumurtlama günlerinde de zorla yatağa sokuyorum yatak odasından salona fotoğraflar atıyorum anca gönüle geliyo

Uyumaya devam etmek mi,

Ahahahhahaa kendi kendine bişeyler yapıyor noktasını beğendim inşallah nimetlerinden yararlanırsınız bu ay

Yaa inşallah değildir ilk gün su gibi gelince iyi bu kanamaya kesin gider dedim ama doğru düzgün kanama olmadı off bir bitmiyor dertlerimiz
Dertler bu çocuklar gelince daha bi artacak gelmeden yediler bizi
Sprem sayısı iyiyse ister beklet ister yolla hangisi tutarsa yapıştırrr demişti bize buradan birisi ismini hatırlayamadım
tamam bacım yaz
Yazacağım oyy oyyy
hadi bakalım adamlarda sanıyor ki değişik fantezi yapıyoruz
Adamlar zaten kandırlmalık bazen inandırmak çok kolay
Belki de önceden de böyle sorunlar yaşadım ama kendimi ilk defa dinlediğim için sorunmuş gibi geliyor.Canım benim iyi ki açtın bu topiği de birbirimizi tanımadan bile bu kadar can oluyoruz birbirimize
Evet bende kendimde önceki hallerimi düşünüp böyle diyorm sorunlar yaşıyoruz öğrendikçe batıyor fark ediliyorlar hepsi ama birlikte halden anlayan arkadaşlar olarak birbirimize iyi geliyor bu normalde doktorla konuşup anlatamayacağımız şeyleri konuşuyoruz valla. Açtım hamiş olamasak bile dertlerimize ortak oluyoruz bu da iyi geliyor

Kızım yataktan çıkmamak inan sorun değil, esas sorun yıkanmak
Doktorun değerlendirin dediği gün kayınvalidemler bizdeydi dr da 2 saat kalkma demişti Allahım saat oldu 1 ne ara yapıcaz ne ara 2 saat yatıcamda duş alıp sahura yetişicem neyse ben geçtim odaya eşime mesaj atıyorum görmüyo gece 2 de anca geldi odaya çabuk dedim bikaç dakika anca sürdü ben sırtüstü yatıyorum kayınpederim habire sesleniyo kızım uyan sahur vakti kalktım artık mecbur sahuru yaptık herşeyi öyle bıraktım dedim çok uykum var sabah toplarım koştur koştur odaya duşa

Kızlar bi de doktor adetin 9. İla 19. Günü arası önerdi. Bizim uygulamalar 12. İla 19. Günü öneriyor. Erken olursa kaçırabiliyor olabiliriz haberinşz ola

Bu ay kocama mı bıraksam ki canı ne zaman isterse

Offf kayınpeder torun yapıyoruz yapmaa nütfen sırası değilll amaa demek vardı kendimi koydum yerine

Hazş
Kızlar bi de doktor adetin 9. İla 19. Günü arası önerdi. Bizim uygulamalar 12. İla 19. Günü öneriyor. Erken olursa kaçırabiliyor olabiliriz haberinşz ola
Hazine gibi bilgi, bugün 9. Günüm başlıyorum 19 a kadar günaşırı yapıyorum

Bu arada bana Dr folik asit yanında coraspin vermişti bugün detaylı sordum onu ne için verdiğini falan. Kan pıhtılaşma sorunu olanlar kullanıyor daha çok sanki dedim. Hayır dedi. Artık gebelik düşünen ve gebe olan kadınlara coraspin yazıyoruz. Kan pıhtılaşması için olanlar daha farklı ve daha yüksek mg oluyor. Bu sana yazdığım hem yumurtaya hem sperme tüpe gelmesinde yardımcı olacak hem de rahimde embriyonun tutunmasına yardım edecek

Bu ay kocama mı bıraksam ki canı ne zaman isterse
2 günde bir yap canım ben öyle yapıcam bazen ben iki kere yapıyorm abartısız ilk sevmiyorm bunu geçelim diyorm gelişi güzel artık ne olrsa ilişkiyi de bu kadar kafama takmıcam artık spermler 72 saaat yaşasın yşne bşka sprem yetiştiririm

Hazş

Hazine gibi bilgi, bugün 9. Günüm başlıyorum 19 a kadar günaşırı yapıyorum
Hadi bayram hürmetine sabah duş alırsın. Hem daha da makbul

Bir de belinin altına yastık koy ayaklarını kendine çek. Bahsi geçen arkadaşım öyle yapmış. Bir de rahat bırak kendini.

Kız o neymiş bizimki vermedi. Biz de mi alalım içeriği neymiş ne oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…