- 8 Mart 2021
- 42
- 13
- 8
- 36
2 günde bir yap canım ben öyle yapıcam bazen ben iki kere yapıyorm abartısız ilk sevmiyorm bunu geçelim diyormgelişi güzel artık ne olrsa ilişkiyi de bu kadar kafama takmıcam artık spermler 72 saaat yaşasın yşne bşka sprem yetiştiririm
Belimin altına yazık koyup ayaklarımı kendime çekmek nasıl oluyor yaHadi bayram hürmetinesabah duş alırsın. Hem daha da makbul
Bir de belinin altına yastık koy ayaklarını kendine çek. Bahsi geçen arkadaşım öyle yapmış. Bir de rahat bırak kendini.
Bildiğin asprin kuzum 100 mglık. Folikasitle birlikte her gün kullanılıyor. Sorun bir doktorlarınıza istersenizKız o neymiş bizimki vermedi. Biz de mi alalım içeriği neymiş ne oluyormuş.
Getirin ulen coraspinleriBu arada bana Dr folik asit yanında coraspin vermişti bugün detaylı sordum onu ne için verdiğini falan. Kan pıhtılaşma sorunu olanlar kullanıyor daha çok sanki dedim. Hayır dedi. Artık gebelik düşünen ve gebe olan kadınlara coraspin yazıyoruz. Kan pıhtılaşması için olanlar daha farklı ve daha yüksek mg oluyor. Bu sana yazdığım hem yumurtaya hem sperme tüpe gelmesinde yardımcı olacak hem de rahimde embriyonun tutunmasına yardım edecek
Ay benimki her şeye karşı. Tsh ım 3.65 ilaç kullanayım mı diyorum hayır hayır hormonlarla oynamayalım diyor. Oy kök içeyim diyorum hayır hayur onlar uzmanlık alanım değil sağlıklısın bozma diyor, su içeyim desem hayır demesinden korkuyorumBildiğin asprin kuzum 100 mglık. Folikasitle birlikte her gün kullanılıyor. Sorun bir doktorlarınıza isterseniz
Aspirinin mide yerine bağırsakta çözünen hali canım, aspirin günlük sürekli kullanım için uygun değil, çünkü mide kanama riski oluyor bu yüzden coraspin daha güvenli bağırsakta çözüldüğü için. Etken maddesi aynıKız o neymiş bizimki vermedi. Biz de mi alalım içeriği neymiş ne oluyormuş.
Doggy ise başkaBelimin altına yazık koyup ayaklarımı kendime çekmek nasıl oluyor yadoggy den sonra dog gibi durmaya devam mı ediyoruz napıyoruz birisi beni aydınlatsınn
Hadi bayram hürmetinesabah duş alırsın. Hem daha da makbul
Bir de belinin altına yastık koy ayaklarını kendine çek. Bahsi geçen arkadaşım öyle yapmış. Bir de rahat bırak kendini.
Günde 1 tane mi nasıl kullanacaksınGetirin ulen coraspinleri
Alıp kullanayım mı yani iyi bişey öiAspirinin mide yerine bağırsakta çözünen hali canım, aspirin günlük sürekli kullanım için uygun değil, çünkü mide kanama riski oluyor bu yüzden coraspin daha güvenli bağırsakta çözüldüğü için. Etken maddesi aynı
Geç döllenmeyse o yüzden negatif çıkmış olabilir 12 gün uzun süre tekrar test yap istersen30 Nisan da Regl olmam gerekiyordu olmadım. 6 gün geçti test yaptım negatif çıktı. Ve hala regl olmadım 12.gün bugün 2 gündür göğüslerimde hassasiyet var sadece onun dışınd abelirtim yok regl olacakmışım gibi arada kasıklarımda bir Ağrı oluyor ama hemen kesiliyor.Daha önce de geciktiğinde aynı şeyler olmuştu şimdi yine test yapmak istiyorum ama yine hayal kırıklığına uğramaktan da korkuyorum aslında. Var mı belim gibi olan atanızda kızlar. Allahım herkese nasip etsin evlat
Hah şimdi oldu canını yediğimDoggy ise başkao zaman yüzünü iyice yatağa göm. Bi kaydırak gibi dur. Popiş iyice yukarda. 15 dj sonra yüzüs
Tü yatmaya devam
Anam bizim de her şeye balıklama verin alın hadi kullanalım olayımızGünde 1 tane mi nasıl kullanacaksın
Eeee şimdi 3.yü mü düşünüyorsunuz ?Canım kızlar buna cevap vermesem içim sızlarBen çocuk hastası bir anneyim söylemiştim de, yalnız ilk çocuğum doğduktan sonra 2 buçuk yıl hayatının en güzel ve en zor dönemiydi. Bize kazara misafirliğe gelen ne yapacağını şaşırırdı eşim ve ben çocuğunuzu pusete koyar ikimiz bir taraftan o koca puseti havada sallar bir taraftan da daha fazla mahcup olmamak için uğraşır dururduk Gelenler giderken insan çocuk yapmaya korkuyor derdi. 15 dk dan fazla uyutmazdı canim oğlum inanmakta zorlanabilirsiniz. Eger kucagimda uyursa istisna o durumda da ben kalkip birsey yapamazdim. Oglenleri esim bana yemek getirirdi. Aksam da o varken ne yapabilirsem. 23 kilo almistim hamilelikte ve 9. ayimda eskisinden daha zayiftim. Veee sonra kizim oldu o dogunca biz bu bebek mi dedik. O kadar sakin ,sorunsuz, mis. Yani demem o ki sakın sakın büyük konuşmayın, acırım size önce bebişlerinizi alacaksiniz daha sonra çok konuşacak şeyimiz olacak insallah. Coming soon
Seni bilmem ben alacam,Alıp kullanayım mı yani iyi bişey öi
Hayır anca beraber kanca beraber. Sen kullanırsan ben hayde hayde kullanırım. Ne zaman başlanmalı bi de onu diyinSeni bilmem ben alacam,
Bu tariften sonra doggy yaparsam gülesim gelir kız yastıkta boğulalım mı bide kaydırak neydiDoggy ise başkao zaman yüzünü iyice yatağa göm. Bi kaydırak gibi dur. Popiş iyice yukarda. 15 dj sonra yüzüs
Tü yatmaya devam
Valla kedi maması iyi geliyor deseler yarabbi şükür deyip sıvanırımAnam bizim de her şeye balıklama verin alın hadi kullanalım olayımız
Ben şimdi ilk adetime göre 11.günüm ama ilaçtan sonra söküldüm 9.günüm ben bugün başladım bakalım ne oluyorKızlar bi de doktor adetin 9. İla 19. Günü arası önerdi. Bizim uygulamalar 12. İla 19. Günü öneriyor. Erken olursa kaçırabiliyor olabiliriz haberinşz ola
Ayy çok iyi anlıyorum çook kötü durumlar inşalalh yaşadığımza değer pamuk evladlar bizi bulureşime diyorum çabuk ol vaktim yok makinamıyım ben dedi işin ortasında bide gülmeye başladı hadi bide onu tekrar moda sok baya efor sarfettim yani
Bunu merak ederdim çok güzel bilgi çok teşekkürlerBu arada bana Dr folik asit yanında coraspin vermişti bugün detaylı sordum onu ne için verdiğini falan. Kan pıhtılaşma sorunu olanlar kullanıyor daha çok sanki dedim. Hayır dedi. Artık gebelik düşünen ve gebe olan kadınlara coraspin yazıyoruz. Kan pıhtılaşması için olanlar daha farklı ve daha yüksek mg oluyor. Bu sana yazdığım hem yumurtaya hem sperme tüpe gelmesinde yardımcı olacak hem de rahimde embriyonun tutunmasına yardım edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?