Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
30 Nisan da Regl olmam gerekiyordu olmadım. 6 gün geçti test yaptım negatif çıktı. Ve hala regl olmadım 12.gün bugün 2 gündür göğüslerimde hassasiyet var sadece onun dışınd abelirtim yok regl olacakmışım gibi arada kasıklarımda bir Ağrı oluyor ama hemen kesiliyor.Daha önce de geciktiğinde aynı şeyler olmuştu şimdi yine test yapmak istiyorum ama yine hayal kırıklığına uğramaktan da korkuyorum aslında. Var mı belim gibi olan atanızda kızlar. Allahım herkese nasip etsin evlat

Hadi bayram hürmetine sabah duş alırsın. Hem daha da makbul

Bir de belinin altına yastık koy ayaklarını kendine çek. Bahsi geçen arkadaşım öyle yapmış. Bir de rahat bırak kendini.
Belimin altına yazık koyup ayaklarımı kendime çekmek nasıl oluyor ya doggy den sonra dog gibi durmaya devam mı ediyoruz napıyoruz birisi beni aydınlatsınn

Getirin ulen coraspinleri

Bildiğin asprin kuzum 100 mglık. Folikasitle birlikte her gün kullanılıyor. Sorun bir doktorlarınıza isterseniz
Ay benimki her şeye karşı. Tsh ım 3.65 ilaç kullanayım mı diyorum hayır hayır hormonlarla oynamayalım diyor. Oy kök içeyim diyorum hayır hayur onlar uzmanlık alanım değil sağlıklısın bozma diyor, su içeyim desem hayır demesinden korkuyorum

Kız o neymiş bizimki vermedi. Biz de mi alalım içeriği neymiş ne oluyormuş.
Aspirinin mide yerine bağırsakta çözünen hali canım, aspirin günlük sürekli kullanım için uygun değil, çünkü mide kanama riski oluyor bu yüzden coraspin daha güvenli bağırsakta çözüldüğü için. Etken maddesi aynı

Belimin altına yazık koyup ayaklarımı kendime çekmek nasıl oluyor ya doggy den sonra dog gibi durmaya devam mı ediyoruz napıyoruz birisi beni aydınlatsınn
Doggy ise başka o zaman yüzünü iyice yatağa göm. Bi kaydırak gibi dur. Popiş iyice yukarda. 15 dj sonra yüzüs
Tü yatmaya devam

Hadi bayram hürmetine sabah duş alırsın. Hem daha da makbul

Bir de belinin altına yastık koy ayaklarını kendine çek. Bahsi geçen arkadaşım öyle yapmış. Bir de rahat bırak kendini.

Ay bir Gebenin günlüğü sayfası da yazdı onu doggy den sonra yüzüstü yatın demişti ve yastık koyma olayını

Alıp kullanayım mı yani iyi bişey öi

Geç döllenmeyse o yüzden negatif çıkmış olabilir 12 gün uzun süre tekrar test yap istersen

Eeee şimdi 3.yü mü düşünüyorsunuz ?

Doggy ise başka o zaman yüzünü iyice yatağa göm. Bi kaydırak gibi dur. Popiş iyice yukarda. 15 dj sonra yüzüs
Tü yatmaya devam
Bu tariften sonra doggy yaparsam gülesim gelir kız yastıkta boğulalım mı bide kaydırak neydi ayy Allah sizi güldürsün gece gece iyi güldüm walla

Kızlar bi de doktor adetin 9. İla 19. Günü arası önerdi. Bizim uygulamalar 12. İla 19. Günü öneriyor. Erken olursa kaçırabiliyor olabiliriz haberinşz ola
Ben şimdi ilk adetime göre 11.günüm ama ilaçtan sonra söküldüm 9.günüm ben bugün başladım bakalım ne oluyor bu bilgi çok iyi
eşime diyorum çabuk ol vaktim yok makinamıyım ben dedi işin ortasında bide gülmeye başladı hadi bide onu tekrar moda sok baya efor sarfettim yani
Ayy çok iyi anlıyorum çook kötü durumlar inşalalh yaşadığımza değer pamuk evladlar bizi bulur
Bunu merak ederdim çok güzel bilgi çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…