Hayır anca beraber kanca beraber. Sen kullanırsan ben hayde hayde kullanırım. Ne zaman başlanmalı bi de onu diyin
Evet canım bugün yine sordu dr devam ediyorsun dimi coraspine diye günde bir diyeGünde 1 tane mi nasıl kullanacaksın
Yani vakti aç mı yok mu? Sabah mı akşam mı? Bir de kaç mg?Evet canım bugün yine sordu dr devam ediyorsun dimi coraspine diye günde bir diye
Anacım ilkokul öğretmeniyim ben, somut işlem döneminde çocuklara 6 yıl eğitim verdim. Her şeyi somutlayarak anlatmak alışkanlık napaaaamBu tariften sonra doggy yaparsam gülesim gelir kız yastıkta boğulalım mı bide kaydırak neydiayy Allah sizi güldürsün gece gece iyi güldüm walla
Evet sorularımız bunlar istediğinden başlaYani vakti aç mı yok mu? Sabah mı akşam mı? Bir de kaç mg?
Hadi bakalım bugün başlamacaaaaBen şimdi ilk adetime göre 11.günüm ama ilaçtan sonra söküldüm 9.günüm ben bugün başladım bakalım ne oluyorbu bilgi çok iyi
Ayy çok iyi anlıyorum çook kötü durumlar inşalalh yaşadığımza değer pamuk evladlar bizi bulur
Bunu merak ederdim çok güzel bilgi çok teşekkürler
Ben kullandım geçen aylar coraspin çok sancısız adetlerim oldu bir alakası var mı bilmem pıhtılı adet olmadım temiz kan geldiHayır anca beraber kanca beraber. Sen kullanırsan ben hayde hayde kullanırım. Ne zaman başlanmalı bi de onu diyin
Yok kız ben bakarım, iflah olmaz bir adamcıyım, temas manyağıım, sürekli kedi gibi yanında dolaşırımbebe olunca da onu benden çok severse kıskanırım sanırım ahaha
Gız ağzından cımbızla laf alıyoruz heİstediğiniz zaman başlayabilirsiniz günü yok folik asit nasılsa öyle
Günde iki tane mi oldu şimdi anlayamadımBen her akşam ikisini de aynı saatte alıyorum aynı saatlerde al tok al dedi. Biri sabah biri akşam da olabilir ikisi aynı anda da olabilir dedi
Onu atlamışım bebiş sorryGız ağzından cımbızla laf alıyoruz hekaç mg
Kız dediğine diyeceğine pişman oldu manyak kadınlar diyorGız ağzından cımbızla laf alıyoruz hekaç mg
Hayır biri folik asit ya, bir folik asit bir corospin eşittir 2 ilaç ediyor. İkisini bir alıyormuşGünde iki tane mi oldu şimdi anlayamadım
Hahaha yine walking dead gibi yapıştık karının üstüneKız dediğine diyeceğine pişman oldu manyak kadınlar diyor
Sana bi afrodizyak verelim anam hemenben senin tam tersinim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?