Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır biri folik asit ya, bir folik asit bir corospin eşittir 2 ilaç ediyor. İkisini bir alıyormuş
Heh şimdi oldu. Toparlıyorum arkadaşlar, günde 100 mg coraspin tok karnına sabah akşam fark etmez, kullanabiliriz folik asitle aynı anda da alınabilir biri sabah diğeri akşam da olabilir paşa gönlünüz ne isterse

Ay vardır heralde. Yusra-61 acaba senle ben bi psikologla falan mı konuşsak anam. Bizimki psikolojik olmasın?
Ben düşünüyorum bunu çok eşim bu sefer beni çok boğacak birşeyim varmış gibi abartıya geçer ona derdimin yarısını anlatınca beni boğayiii darlayi. Psikolog ihtiyacım var sebebsiz ağlamalarım var bu aralar bizlere birşeyler oluyor tutamıyorum kendimi

Ya ben bi psikologla konuşmaya başlamıştım ekim ocak arası. Ve bana çok çok faydası oldu. Keşke bırakmasaydım diyorum bazen ama işte her şey istediğimiz gibi olmuyor özellikle de 4 kredi aynı anda ödeyince

Yanlız değilsin bende 3 kredi ödüyorum. Ev kira ve tek eş maaşıyla ben diyorm gizem ben işe gireyim ben işe girmiş hamile kalmıştım ben çalışırken unutacağım yoksam yaz geldi akşama kadar vakit geçmiyor geçmez böyle. En doğrusu iş

Demek istediğim buydu aslında valla

Analarımız ninelerimiz eskiden hep içerlermiş zaten ben anneme söylediğimde öyle dedi. Ben varsa eskilerde var
Kız konyadayım ben burda sabunla yumurtalığa masaj yapıyorlarmış. Hatta arkadaşın birinin annesi 2 yıl çocuğı olmamış. Nenenin biri buna sabun masahı yapmış o gece o sabunla yatmış. Ardından arka arkaya 4 çocuk. O sabun masajı da ne ebru ceylan varya sizin bu instagramdan ovuluasyon testi satan kadın. Onun anlattığı yumurtalık masajı anadolu insanı her şeyi biliyor aslında ama dinlemiyoruz malesef

Mantıklı kuzum ya. Bulabilirsen bi iş en azından kafan dağılır hiçbir şey olmazsa

Yumurtalık masajını sabunla mı yapıyoruz şimdi

Bak işte Gerçekten öyle ya. Karın çektiriyorlar bi de onu da merak ettim ben de amaaan dedim sonra koca karı işi diye vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…