- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Ayy canım harry poter ımHahaha yine walking dead gibi yapıştık karının üstüneruh emici gibiyiz vallaha
Heh şimdi oldu. Toparlıyorum arkadaşlar, günde 100 mg coraspin tok karnına sabah akşam fark etmez, kullanabilirizHayır biri folik asit ya, bir folik asit bir corospin eşittir 2 ilaç ediyor. İkisini bir alıyormuş
Ben düşünüyorum bunu çokAy vardır heralde.Yusra-61 acaba senle ben bi psikologla falan mı konuşsak anam. Bizimki psikolojik olmasın?
Bundan sonra tarifcimiz sensin sen anlat daha kalıcı olurAnacım ilkokul öğretmeniyim ben, somut işlem döneminde çocuklara 6 yıl eğitim verdim. Her şeyi somutlayarak anlatmak alışkanlık napaaaam
İçince ölmeyiz demi kızAhanda bu
Bundan sonra tarifcimiz sensin sen anlat daha kalıcı olurmesela bunu hiç unutmam
Evet daha bi rahat oluyorsun bence de. Benim de temiz kan geliyor bence de var alakasıBen kullandım geçen aylar coraspin çok sancısız adetlerim oldu bir alakası var mı bilmem pıhtılı adet olmadım temiz kan geldisanemben sürekli kullanmadım arada bir attım.
Expecto patronum! Diye kovacak biziAyy canım harry poter ımnasıl da emüklüyolardı pis ruh emiciler
Ya ben bi psikologla konuşmaya başlamıştım ekim ocak arası. Ve bana çok çok faydası oldu. Keşke bırakmasaydım diyorum bazenBen düşünüyorum bunu çokeşim bu sefer beni çok boğacak birşeyim varmış gibi abartıya geçer ona derdimin yarısını anlatınca beni boğayiii darlayi. Psikolog ihtiyacım var sebebsiz ağlamalarım var bu aralar bizlere birşeyler oluyor tutamıyorum kendimi
İçince ölmeyiz demi kız
Expecto patronum! Diye kovacak bizi
Eski Pottercılardan kim kaldıBüyüleri de hatırlıyor baaaak
Yanlız değilsin bende 3 kredi ödüyorum.Ya ben bi psikologla konuşmaya başlamıştım ekim ocak arası. Ve bana çok çok faydası oldu. Keşke bırakmasaydım diyorum bazenama işte her şey istediğimiz gibi olmuyor özellikle de 4 kredi aynı anda ödeyince
Demek istediğim buydu aslında vallaHeh şimdi oldu. Toparlıyorum arkadaşlar, günde 100 mg coraspin tok karnına sabah akşam fark etmez, kullanabilirizfolik asitle aynı anda da alınabilir biri sabah diğeri akşam da olabilir paşa gönlünüz ne isterse
Kız konyadayım ben burda sabunla yumurtalığa masaj yapıyorlarmış. Hatta arkadaşın birinin annesi 2 yıl çocuğı olmamış. Nenenin biri buna sabun masahı yapmış o gece o sabunla yatmış. Ardından arka arkaya 4 çocuk. O sabun masajı da neAnalarımız ninelerimiz eskiden hep içerlermiş zaten ben anneme söylediğimde öyle dedi. Ben varsa eskilerde var
Mantıklı kuzum ya. Bulabilirsen bi iş en azından kafan dağılır hiçbir şey olmazsaYanlız değilsin bende 3 kredi ödüyorum.Ev kira ve tek eş maaşıyla ben diyorm gizem ben işe gireyim ben işe girmiş hamile kalmıştım ben çalışırken unutacağım yoksam yaz geldi akşama kadar vakit geçmiyor geçmez böyle. En doğrusu iş
Yine bi sen bi ben anlaşılanEski Pottercılardan kim kaldı
Yumurtalık masajını sabunla mı yapıyoruz şimdiKız konyadayım ben burda sabunla yumurtalığa masaj yapıyorlarmış. Hatta arkadaşın birinin annesi 2 yıl çocuğı olmamış. Nenenin biri buna sabun masahı yapmış o gece o sabunla yatmış. Ardından arka arkaya 4 çocuk. O sabun masajı da neebru ceylan varya sizin bu instagramdan ovuluasyon testi satan kadın. Onun anlattığı yumurtalık masajı anadolu insanı her şeyi biliyor aslında ama dinlemiyoruz malesef
Bak işteKız konyadayım ben burda sabunla yumurtalığa masaj yapıyorlarmış. Hatta arkadaşın birinin annesi 2 yıl çocuğı olmamış. Nenenin biri buna sabun masahı yapmış o gece o sabunla yatmış. Ardından arka arkaya 4 çocuk. O sabun masajı da neebru ceylan varya sizin bu instagramdan ovuluasyon testi satan kadın. Onun anlattığı yumurtalık masajı anadolu insanı her şeyi biliyor aslında ama dinlemiyoruz malesef
Ay buralarda öyle yapıyorlarmış. Ben bayağı aradım yapan bi kadın denk getiremedim. Sonra da pandemi girdi. Yaşlılar eve kapandı. Çoğu da allah rahmet eylesin malesef hakkın rahmetine kabuştuYumurtalık masajını sabunla mı yapıyoruz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?