MaviliGizem Yusra-61 bgm21 bu ay paso doggy pozisyonu çalışıyoruz, hamiş kalan kime sorsam doggy diyor, var bir keramet
Yok yok onlara çok güveniyorum ben ya. Yüzyıllarca deneyip öğreniyorlar. Eski türk inançlarından orta asya inançlarından falan da okuyorum ben. İşe yarayan çooook fazla uygulama ve bitki var. Ben de ondan dadandım bitkilereBak işteGerçekten öyle ya. Karın çektiriyorlar bi de onu da merak ettim ben de amaaan dedim sonra koca karı işi diye vazgeçtim
YuhuuuuuBende öyle gördüm grupta varsa bi keramet bizde deneriz canım nolcek
Sana bi afrodizyak verelim anam hemen
Bende deniyorum yatmadan önce 15 dk elimde hindistancevizi yagı var onunla yapıyorumAy buralarda öyle yapıyorlarmış. Ben bayağı aradım yapan bi kadın denk getiremedim. Sonra da pandemi girdi. Yaşlılar eve kapandı. Çoğu da allah rahmet eylesin malesef hakkın rahmetine kabuştu
İnşAllah işe yarar canım. Allah tez zamanda hepimize versin inşallahBende deniyorum yatmadan önce 15 dk elimde hindistancevizi yagı var onunla yapıyorum
Canım kusura bakma ben 3_4 gündür topige giremiyorum. Memlekete geldim bağ bahçe işleri var birde kızımın sobada eli yandı 4 gündür hastaneye taşınıyoruz çok şükür önemli bir şey değil.. ben 10 Mayıs'ta adet oldum@Tuvelsweetdreams1985
@mermaid3434sanemben
Günaydınlar var mı güzel haberler bugün bat gününüz arkadaşlar
Kızım sende sabah o saatte kalk azıcık sürtün. Sabah sabah herifler daha aksiyonlu oluyor birccık dürtme lazım
Aklına yatanlardan bizlere de anlat biz de deneriz ya. Kaybedecek bi şey yokYok yok onlara çok güveniyorum ben ya. Yüzyıllarca deneyip öğreniyorlar. Eski türk inançlarından orta asya inançlarından falan da okuyorum ben. İşe yarayan çooook fazla uygulama ve bitki var. Ben de ondan dadandım bitkilere
Bugün bitti kuzuSenin adet ne zaman bitti benim dün bittibende başların çalışmalara 17 Mayıs’ta tekrar doktora gidicem yumurta takibi yapıyor
Ay hep paylaşıyorum ben zaten. Bu ara bi de nlp falan araştırıyorumAklına yatanlardan bizlere de anlat biz de deneriz ya. Kaybedecek bi şey yok
Benim bu gittiğim doktor yumurtaların güzel dedi ilaç vermeden takip edicem dedi 10.günü çağırdı işte doktorlar çocuk isteğimizi pek ciddiye almıyorlar gibi geliyor banaBugün bitti kuzukısa sürdü bu ay kistten heralde. Benimki takip makip yapmadı valla. Sen git kemdi kendine hamile kal dedi. Bişeyin yok dedi kovaladı resmen
Benim bu gittiğim doktor yumurtaların güzel dedi ilaç vermeden takip edicem dedi 10.günü çağırdı işte doktorlar çocuk isteğimizi pek ciddiye almıyorlar gibi geliyor bana
Hadi bakalımBen başladım bugün atışlarabir gayret testte yapıyorum bu arada hem
Hem öyle hem eşime destek başvuru yapacağım burada olanları değerlendircem inşlh nasip olurMantıklı kuzum ya. Bulabilirsen bi iş en azından kafan dağılır hiçbir şey olmazsa
Öyle öyle cidden. 1 2 sene olmadıysa takmıyorlar. Ben bi kere yalan söylemiştim 1,5 sene oldu diye. Halbuki 4,5 aydır deniyordukBenim bu gittiğim doktor yumurtaların güzel dedi ilaç vermeden takip edicem dedi 10.günü çağırdı işte doktorlar çocuk isteğimizi pek ciddiye almıyorlar gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?