Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak işte Gerçekten öyle ya. Karın çektiriyorlar bi de onu da merak ettim ben de amaaan dedim sonra koca karı işi diye vazgeçtim
Yok yok onlara çok güveniyorum ben ya. Yüzyıllarca deneyip öğreniyorlar. Eski türk inançlarından orta asya inançlarından falan da okuyorum ben. İşe yarayan çooook fazla uygulama ve bitki var. Ben de ondan dadandım bitkilere

Ay buralarda öyle yapıyorlarmış. Ben bayağı aradım yapan bi kadın denk getiremedim. Sonra da pandemi girdi. Yaşlılar eve kapandı. Çoğu da allah rahmet eylesin malesef hakkın rahmetine kabuştu
Bende deniyorum yatmadan önce 15 dk elimde hindistancevizi yagı var onunla yapıyorum

@Tuvel sweetdreams1985

@mermaid3434 sanemben

Günaydınlar var mı güzel haberler bugün bat gününüz arkadaşlar
Canım kusura bakma ben 3_4 gündür topige giremiyorum. Memlekete geldim bağ bahçe işleri var birde kızımın sobada eli yandı 4 gündür hastaneye taşınıyoruz çok şükür önemli bir şey değil.. ben 10 Mayıs'ta adet oldum pazartesi HSG çekincem inşallah bakalım bu ay nolcak

Aklına yatanlardan bizlere de anlat biz de deneriz ya. Kaybedecek bi şey yok

Senin adet ne zaman bitti benim dün bitti bende başların çalışmalara 17 Mayıs’ta tekrar doktora gidicem yumurta takibi yapıyor
Bugün bitti kuzu kısa sürdü bu ay kistten heralde. Benimki takip makip yapmadı valla. Sen git kemdi kendine hamile kal dedi. Bişeyin yok dedi kovaladı resmen

Bugün bitti kuzu kısa sürdü bu ay kistten heralde. Benimki takip makip yapmadı valla. Sen git kemdi kendine hamile kal dedi. Bişeyin yok dedi kovaladı resmen
Benim bu gittiğim doktor yumurtaların güzel dedi ilaç vermeden takip edicem dedi 10.günü çağırdı işte doktorlar çocuk isteğimizi pek ciddiye almıyorlar gibi geliyor bana

Benim bu gittiğim doktor yumurtaların güzel dedi ilaç vermeden takip edicem dedi 10.günü çağırdı işte doktorlar çocuk isteğimizi pek ciddiye almıyorlar gibi geliyor bana
Ay deli valla bunlar da nedense ben bu ay hamile kalacakmışım gibi geliyor. Adam da ağustosta görüşürüz diyerek yolluyordu ben de öbğr ay geliriz belki hamile kalıp diyince güldü adam. O kadar inanıyorum yani
Ay allah hepimize tez vakitte müjdeli haberler vermeyi nasib etsin inşallah

Öyle öyle cidden. 1 2 sene olmadıysa takmıyorlar. Ben bi kere yalan söylemiştim 1,5 sene oldu diye. Halbuki 4,5 aydır deniyorduk neyse sonradan kendim gibi pimpirikli bi dr buldum da rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…