- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Hadi hayırlusı inşallah balımmmmmmHem öyle hem eşime destek başvuru yapacağım burada olanları değerlendircem inşlh nasip olurbu ay sınavlarımı vereyim bi sonra açılcam denizlere
Ay benimki 3 sene beni de umursamıyor adamÖyle öyle cidden. 1 2 sene olmadıysa takmıyorlar. Ben bi kere yalan söylemiştim 1,5 sene oldu diye. Halbuki 4,5 aydır deniyordukneyse sonradan kendim gibi pimpirikli bi dr buldum da rahatladım
Aminnn inşllhHadi hayırlusı inşallah balımmmmmmAllah hayırlı bi iş hayırlı bi çocuk nasib etsin hem de aynı andaaaa
Sen iyi denk gelmişsin canım ya valla birde doktor ikna etmeye çalışıyoruzÖyle öyle cidden. 1 2 sene olmadıysa takmıyorlar. Ben bi kere yalan söylemiştim 1,5 sene oldu diye. Halbuki 4,5 aydır deniyordukneyse sonradan kendim gibi pimpirikli bi dr buldum da rahatladım
O daa çoook gamsızzAy benimki 3 sene beni de umursamıyor adamolur olur sen dertlenme diyor
Hsg falan baktı mı hiç peki?Ay benimki 3 sene beni de umursamıyor adamolur olur sen dertlenme diyor
Çook geçmiş olsun miniğim ayy çok canı acımıştırCanım kusura bakma ben 3_4 gündür topige giremiyorum. Memlekete geldim bağ bahçe işleri var birde kızımın sobada eli yandı 4 gündür hastaneye taşınıyoruz çok şükür önemli bir şey değil.. ben 10 Mayıs'ta adet oldumpazartesi HSG çekincem inşallah bakalım bu ay nolcak
Gamsızlığı kalıcı olsa ya keşke, geçen ay da tüp bebek demişti
Bir öyle bir böyle diyor ayarı yok hep olumlu bakan yani biizi kandıran cinlerden ama yemiyoruz ki ne dese artık bizde dediklerini yapıp yeri gelince kendimizi onun kadar kandırabiliyoruz yapmaa doktor yapma deseydinGamsızlığı kalıcı olsa ya keşke, geçen ay da tüp bebek demişti
Sen iyi denk gelmişsin canım ya valla birde doktor ikna etmeye çalışıyoruz
Geçen yıl başka bir doktor bakmıştı kuzum da benim o hikayem de çok uzun. O doktor da çok pinpirikti, çift boynuzlu uterus sandı. Ameliyat olman lazım ama ben uzman değilim üniversiteye gşt dedi. Ben de sonra 5 farklı doktora gösterdim biri prof biri doç 3ü çok ünlü doktorlar. Hayır rahmin normal gebeliğe engel değil dedi hepsi. Sonra beni pcos sandı. Yine gezmeye başladık. Hayır vücudum fazla yumurta üretiyormuş. Pcosdaki gibi hepsi küçük kalmıyor. Bazı aylar 2 3 yumurta birden büyüyor. Sonra vajinal yaran var yakalım yoksa olmaz dedi. Ben yine gez gez dur. Herkes dedi ki hayor yakmaya gerek yok yara küçük bu engel değil. Anlayacağın ben çooook doktor gezdim. En iyisi çok konuşmasın benim sinirlerimi bozmasınHsg falan baktı mı hiç peki?
Benim bu 3. Doktorum hepsi kadındı yine gamsızlar hepsinin en az 2 çocuğu vardı tabiErkek dr lar daha gamsız oluyor benim tecrübelerime göre. Gebelikte işe yarar belki bu durum. Hani seni rahatlatır. Ama bebek isterken ben gamsızlarla anlaşamadım ya
Ay bişey demedim işte. Demin ayarlarım bozulunca bi aşılama yaptırayım kurtulayım dedim ama bu ay çok kolay hamile kalacağıma inanıyorum.Bir öyle bir böyle diyor ayarı yok hep olumlu bakan yani biizi kandıran cinlerden ama yemiyoruz ki ne dese artık bizde dediklerini yapıp yeri gelince kendimizi onun kadar kandırabiliyoruz yapmaa doktor yapma deseydin
Ya başına gelmeyen anlamaz hatta başına gelen bile zaman geçince unutuyor o anları. O yüzden kendine bakcan hep milletin ne dediği hep kendineBenim bu 3. Doktorum hepsi kadındı yine gamsızlar hepsinin en az 2 çocuğu vardı tabibeni anlayamadılar
Amin canım inşallah sağolasın teyzesiÇook geçmiş olsun miniğim ayy çok canı acımıştırhayırlısı olsun inşllah hgs sonrası gelsin bebişş
Ben de aynı şeyi düşündüm bugün. Ama sonra dedim biraz da takip etmeden takılayım bu ay son kez yumurta takibi yaptırayım diyorum sonra salıcam ovü testi falan da almıcam artıkAy bişey demedim işte. Demin ayarlarım bozulunca bi aşılama yaptırayım kurtulayım dedim ama bu ay çok kolay hamile kalacağıma inanıyorum.Kolaylık da yemek listemi gördünüz
Allah isteyen herkese versin inşallahBen de aynı şeyi düşündüm bugün. Ama sonra dedim biraz da takip etmeden takılayım bu ay son kez yumurta takibi yaptırayım diyorum sonra salıcam ovü testi falan da almıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?