Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle öyle cidden. 1 2 sene olmadıysa takmıyorlar. Ben bi kere yalan söylemiştim 1,5 sene oldu diye. Halbuki 4,5 aydır deniyorduk neyse sonradan kendim gibi pimpirikli bi dr buldum da rahatladım
Ay benimki 3 sene beni de umursamıyor adam olur olur sen dertlenme diyor

Öyle öyle cidden. 1 2 sene olmadıysa takmıyorlar. Ben bi kere yalan söylemiştim 1,5 sene oldu diye. Halbuki 4,5 aydır deniyorduk neyse sonradan kendim gibi pimpirikli bi dr buldum da rahatladım
Sen iyi denk gelmişsin canım ya valla birde doktor ikna etmeye çalışıyoruz

Çook geçmiş olsun miniğim ayy çok canı acımıştır hayırlısı olsun inşllah hgs sonrası gelsin bebişş

Gamsızlığı kalıcı olsa ya keşke, geçen ay da tüp bebek demişti
Bir öyle bir böyle diyor ayarı yok hep olumlu bakan yani biizi kandıran cinlerden ama yemiyoruz ki ne dese artık bizde dediklerini yapıp yeri gelince kendimizi onun kadar kandırabiliyoruz yapmaa doktor yapma deseydin

Sen iyi denk gelmişsin canım ya valla birde doktor ikna etmeye çalışıyoruz

Erkek dr lar daha gamsız oluyor benim tecrübelerime göre. Gebelikte işe yarar belki bu durum. Hani seni rahatlatır. Ama bebek isterken ben gamsızlarla anlaşamadım ya

Hsg falan baktı mı hiç peki?
Geçen yıl başka bir doktor bakmıştı kuzum da benim o hikayem de çok uzun. O doktor da çok pinpirikti, çift boynuzlu uterus sandı. Ameliyat olman lazım ama ben uzman değilim üniversiteye gşt dedi. Ben de sonra 5 farklı doktora gösterdim biri prof biri doç 3ü çok ünlü doktorlar. Hayır rahmin normal gebeliğe engel değil dedi hepsi. Sonra beni pcos sandı. Yine gezmeye başladık. Hayır vücudum fazla yumurta üretiyormuş. Pcosdaki gibi hepsi küçük kalmıyor. Bazı aylar 2 3 yumurta birden büyüyor. Sonra vajinal yaran var yakalım yoksa olmaz dedi. Ben yine gez gez dur. Herkes dedi ki hayor yakmaya gerek yok yara küçük bu engel değil. Anlayacağın ben çooook doktor gezdim. En iyisi çok konuşmasın benim sinirlerimi bozmasın

Erkek dr lar daha gamsız oluyor benim tecrübelerime göre. Gebelikte işe yarar belki bu durum. Hani seni rahatlatır. Ama bebek isterken ben gamsızlarla anlaşamadım ya
Benim bu 3. Doktorum hepsi kadındı yine gamsızlar hepsinin en az 2 çocuğu vardı tabi beni anlayamadılar

Bir öyle bir böyle diyor ayarı yok hep olumlu bakan yani biizi kandıran cinlerden ama yemiyoruz ki ne dese artık bizde dediklerini yapıp yeri gelince kendimizi onun kadar kandırabiliyoruz yapmaa doktor yapma deseydin
Ay bişey demedim işte. Demin ayarlarım bozulunca bi aşılama yaptırayım kurtulayım dedim ama bu ay çok kolay hamile kalacağıma inanıyorum. Kolaylık da yemek listemi gördünüz

Ay bişey demedim işte. Demin ayarlarım bozulunca bi aşılama yaptırayım kurtulayım dedim ama bu ay çok kolay hamile kalacağıma inanıyorum. Kolaylık da yemek listemi gördünüz
Ben de aynı şeyi düşündüm bugün. Ama sonra dedim biraz da takip etmeden takılayım bu ay son kez yumurta takibi yaptırayım diyorum sonra salıcam ovü testi falan da almıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…