- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Bununla başladım ayrıntıyı anlatmama gerek yokAy bişey demedim işte. Demin ayarlarım bozulunca bi aşılama yaptırayım kurtulayım dedim ama bu ay çok kolay hamile kalacağıma inanıyorum.Kolaylık da yemek listemi gördünüz
NouuuvvvBununla başladım ayrıntıyı anlatmama gerek yok
Nouuuvvv
Ne görüyor hepimiz malumuzda bence güzel hareket gece kalkıp dusa girmesinden iyidirUyurken de ne bileyimrüyasında ne görüyor ay bu adamlar
Grubu açacaktım ama malesef sınavım açıklandı 9 ders veriyorumBu arada Haziran grubu açılacak mı burdan mı devam edicez?
Yatakla dus arası mekik olacak bayramKızım yataktan çıkmamak inan sorun değil, esas sorun yıkanmak
Wuwww mekik hee bebişten fırsat mekikYatakla dus arası mekik olacak bayram
Benimki de 10. Günden itibaren dedi ben 8 gün değerlendirdim 9. Gun yumurtlama oldu kuzum benim uygulamayla tutmuyor cok erken yumurtlama oluyorKızlar bi de doktor adetin 9. İla 19. Günü arası önerdi. Bizim uygulamalar 12. İla 19. Günü öneriyor. Erken olursa kaçırabiliyor olabiliriz haberinşz ola
Benim yumurtlama geçti kuzum selizaya yazdımWuwww mekik hee bebişten fırsat mekik
RAbbim her iki konuda da işini rast getirsin canımGrubu açacaktım ama malesef sınavım açıklandı 9 ders veriyorumbirde o dönem aşılama dönemim olblr bu durumda buradan tabiki devam edeceğiz amaç birbirimize destek olmak zaten diye düşünüyorm bu şekilde devam etmek isterseniz burası açık yani gruba ekleme yapamayacağım.
Canım ben hamileyim önümüzdeki p.tesi randevum var :)@Khaleesi1 @Ayvegece @cccilemm
E Elifserkan @Melekkanat @feruzecerci
@Denoom @Elifece20
Batlarınız ne durumda acaba arkadaşlar hiç hamiş haberleri alamıyoruz verin güzel haberler bizlere
MaviliGizem sana sormak da ne bilim çok anlamsız olurdu ama sormamak da istemedim bat kaç onu sorayım barim
Maşallah canım, hayırlı olsun. Sürecini bizimle de paylaşır mısın? Yumurtlama ne zamandı, kaç gün değerlendirdin, neler yaptın vs vsCanım ben hamileyim önümüzdeki p.tesi randevum var :)
Canim Benim Sat 10 Nisan Telfondan Programla Takip Ediyorum Yumurtlama Tarihimi 23 Mart Gösteriyordu, Biz 21, 24 Ve 25 Martı Degerlendirdik Uygulamanin Gosterdigi 23 Marttı O Gunu kacırdik Hatta Uzulmustum Hamile Kalamam Diye Ama Erken Yumurtlamista Olabilirim. 3 Mayista Yani Adete 1 Hafta Kala Erken Gebelik Testi Yaptim Ve Bariz Pozitifti 2 Gun Snra Kan Verdim Degerim 60dı Emin Olmak Ve Artisi Gozlemlemek Adına 2 Gun Snra Tekrar Kan Verdim Degerim 279a Cikmisti Sukur Haftaya Pazarteside Randevu Aldim İnsallah Gttigmizde Kese Kalp Atımi Vs Bsyler Duyariz :)Maşallah canım, hayırlı olsun. Sürecini bizimle de paylaşır mısın? Yumurtlama ne zamandı, kaç gün değerlendirdin, neler yaptın vs vs
Peki yumurtlamadan sonra dikkat ettin mi eğilip kaşkmaya, iş yapmamaya vsCanim Benim Sat 10 Nisan Telfondan Programla Takip Ediyorum Yumurtlama Tarihimi 23 Mart Gösteriyordu, Biz 21, 24 Ve 25 Martı Degerlendirdik Uygulamanin Gosterdigi 23 Marttı O Gunu kacırdik Hatta Uzulmustum Hamile Kalamam Diye Ama Erken Yumurtlamista Olabilirim. 3 Mayista Yani Adete 1 Hafta Kala Erken Gebelik Testi Yaptim Ve Bariz Pozitifti 2 Gun Snra Kan Verdim Degerim 60dı Emin Olmak Ve Artisi Gozlemlemek Adına 2 Gun Snra Tekrar Kan Verdim Degerim 279a Cikmisti Sukur Haftaya Pazarteside Randevu Aldim İnsallah Gttigmizde Kese Kalp Atımi Vs Bsyler Duyariz :)
Bende de pko var, özellikle vitamin takviyelerine dikkat ediyorum, inositol içeren inofolic, magnezyum, omega 3 gibi takviyeleri araştırabilirsin, pkoda hormon bozukluğuna yol açan temel kortizol hormonu, stresle tetikleniyor, tüm hormon salgılama dengesini bozuyor vücudun, olabildiğince az stres, yoga falan yapıyorum. Beslenmeye dikkat edebilirsin, gluteni azaltmak şekeri azaltmak da insülin direnci varsa ona etki ediyor. Yabancı kaynaklarda pko ile ilgili daha çok bilgi var araştırabilirsen çok daha şey bulabilirsin benceMerhaba kızlar, bnde de pko var adet düzensiz ama son zamanlarda iyi. 3 başarısız aşılamam ve 2 de düşükle sonuçlanan tüp bebek denemem var yaş 29. Haziran ayında transfer için hazırlık var normalde. Bu ay bi takip edip degerlendirsem de tedaviye gerek kalmasa inşallah.Pko da yumurtlama olmuyor. Daha önce de ovulasyon testi ile çok kez denedim. Yumurtlama masajı yapıyorum. Başka neler yapabilirim acaba tecrübeli hanımlar
Adetlerin düzenli mı peki? Multivitamin ve multimineral folik asit kullanıyorumBende de pko var, özellikle vitamin takviyelerine dikkat ediyorum, inositol içeren inofolic, magnezyum, omega 3 gibi takviyeleri araştırabilirsin, pkoda hormon bozukluğuna yol açan temel kortizol hormonu, stresle tetikleniyor, tüm hormon salgılama dengesini bozuyor vücudun, olabildiğince az stres, yoga falan yapıyorum. Beslenmeye dikkat edebilirsin, gluteni azaltmak şekeri azaltmak da insülin direnci varsa ona etki ediyor. Yabancı kaynaklarda pko ile ilgili daha çok bilgi var araştırabilirsen çok daha şey bulabilirsin bence
Evet inşallah hayirlisiyla, 2 yıl önce boş gebelik geçirdim kürtaj oldum. Cesaretim kırılmıştı belki hayırlısı budur demistim. Şimdi o istek yine başladıEeee şimdi 3.yü mü düşünüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?