Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar herkese hayırlı bayramlar
bu sabah test yaptım negatif ama reglime 4 gün var erken mi yaptım bilmiyorum

Kızlar herkese hayırlı bayramlar
bu sabah test yaptım negatif ama reglime 4 gün var erken mi yaptım bilmiyorum
Canım bugün bayram, boşveeeer testi falan, kendini üzme. Bayramı geçir bi güzel, test yaparsın sonra ne acelen var, daha 4 gün varmış

Canım ya ben sana bişey sorcam bende de pko var tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu şubat ayında benimde bu geçtiğimiz aylar da da ovulasyon testi ile takip ettim pik ve çatlama gördüm ve değerlendirdim ama yinede gebelik olmadı pko olupta böyle pik ve çatlama görmek kesin yumurtlama olduğunu mu gösterir yoksa yumurtlama olmadı mı acaba ya ama testlerde hep çıktı yani ben bunu çok merak ediyorum

Kızlar hepinize iyi bayramlar Bu grubun ilk hamilelerindenim Ben ilk seferde olacağına hiç ihtimal vermediğim için bir sürü test almıştım. Elimde laboquick ovülasyon testleri ve predictor erken gebelik testleri var. Ben bu testleri özellikle almakta sıkıntı çeken biri varsa ona yollamak istiyorum. Hem bayram hediyesi olsun. Hem de belki uğurlu gelirim belli mi olur

Canim valla pko da yumurtlama görmek zor,ha varsa da sağlıklı bir yumurtlama mi bilemiyorum

Günaydın kızlar hayırlı bayramlar bir daha ki Ramazan bayramına bebeklerimize girmeyi nasip etsin rabbim

Eklentiler

• 54238B28-9474-4C9E-B08E-002BFC94BC4B.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 46
Benimki de 10. Günden itibaren dedi ben 8 gün değerlendirdim 9. Gun yumurtlama oldu kuzum benim uygulamayla tutmuyor cok erken yumurtlama oluyor
Demek ki adam haklı. 9. Gün çoğu kadında beklenen yumurtlama. Ben aylardır telefon uygulamasından takip ediyordum. Meğer iş işten geçtikten sonra çabalamaya devam ediyormuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…