- 26 Ağustos 2020
- 1.578
- 789
- 73
- 29
Canım bugün bayram, boşveeeer testi falan, kendini üzme. Bayramı geçir bi güzel, test yaparsın sonraKızlar herkese hayırlı bayramlar
bu sabah test yaptım negatifama reglime 4 gün var erken mi yaptım bilmiyorum
Kaset test mi yaptin erken gebelik testi miKızlar herkese hayırlı bayramlar
bu sabah test yaptım negatifama reglime 4 gün var erken mi yaptım bilmiyorum
Canım ya ben sana bişey sorcam bende de pko var tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu şubat ayında benimde bu geçtiğimiz aylar da da ovulasyon testi ile takip ettim pik ve çatlama gördüm ve değerlendirdim ama yinede gebelik olmadı pko olupta böyle pik ve çatlama görmek kesin yumurtlama olduğunu mu gösterir yoksa yumurtlama olmadı mı acaba ya ama testlerde hep çıktı yani ben bunu çok merak ediyorumMerhaba kızlar, bnde de pko var adet düzensiz ama son zamanlarda iyi. 3 başarısız aşılamam ve 2 de düşükle sonuçlanan tüp bebek denemem var yaş 29. Haziran ayında transfer için hazırlık var normalde. Bu ay bi takip edip degerlendirsem de tedaviye gerek kalmasa inşallah.Pko da yumurtlama olmuyor. Daha önce de ovulasyon testi ile çok kez denedim. Yumurtlama masajı yapıyorum. Başka neler yapabilirim acaba tecrübeli hanımlar
Canim valla pko da yumurtlama görmek zor,ha varsa da sağlıklı bir yumurtlama mi bilemiyorumCanım ya ben sana bişey sorcam bende de pko var tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu şubat ayında benimde bu geçtiğimiz aylar da da ovulasyon testi ile takip ettim pik ve çatlama gördüm ve değerlendirdim ama yinede gebelik olmadı pko olupta böyle pik ve çatlama görmek kesin yumurtlama olduğunu mu gösterir yoksa yumurtlama olmadı mı acaba ya ama testlerde hep çıktı yani ben bunu çok merak ediyorum
Canm gebelik için özel macun var. Benim gebe kalmama engel bi durum yok ben 3yıldır korunuyodum çünkü tsh yüksekken doktorlar gebelik önermiyor. O yüzden ben troid için olan ürünleri kullandım çevremde gebelik için kullanan olm
Demek ki adam haklı. 9. Gün çoğu kadında beklenen yumurtlama. Ben aylardır telefon uygulamasından takip ediyordum. Meğer iş işten geçtikten sonra çabalamaya devam ediyormuşum.Benimki de 10. Günden itibaren dedi ben 8 gün değerlendirdim 9. Gun yumurtlama oldu kuzum benim uygulamayla tutmuyor cok erken yumurtlama oluyor
Günaydın balım inşallah. Bu tüp bebek için şartlar sanırımGünaydın kızlar hayırlı bayramlar bir daha ki Ramazan bayramına bebeklerimize girmeyi nasip etsin rabbim
Yok kuzum devlette aşılama İçin şartlar yani bizlere uyuyo bn 2 ay daha femara deneyip olmazsa devlette denerim aşılamayıGünaydın balım inşallah. Bu tüp bebek için şartlar sanırım
E bunda en az 2 kere aşılama yaptırmak zorunda diyor kuzu. Aşılamadan önce aşılama mı istiyor yani?Günaydın kızlar hayırlı bayramlar bir daha ki Ramazan bayramına bebeklerimize girmeyi nasip etsin rabbim
Bu tüp bebek şartları canımGünaydın kızlar hayırlı bayramlar bir daha ki Ramazan bayramına bebeklerimize girmeyi nasip etsin rabbim
E bunda en az 2 kere aşılama yaptırmak zorunda diyor kuzu. Aşılamadan önce aşılama mı istiyor yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?