Anladım canım inşllah vardırBenim yumurtlama geçti kuzum selizaya yazdımben acaba varsa yapmasak ni bebege bisey olur mu diye hayal dünyasındayim bayramda
Ohhh be birtane hamiş haberi duymak bile iyi geldi güzel haberlerle gelesin canım kan verdin mi test mş yaptın?Canım ben hamileyim önümüzdeki p.tesi randevum var :)
Evet aşılamada yaş şartı varayyy yok tatlım tüp bebeğe geçmeden öncesi için ya aynı şartlar geçerli sadece aşılama olayını okumadan düşün yine 3 yıl evli olma şartı ve yaş şartı sabit
Bnde hepsine uyuyorum bi randevu alıp gidip aşılamaya mı geçsem direk diyorum beni femara kötü etkiledi ya hiç kullanasım yokEvet aşılamada yaş şartı varbirde evlilik senesi bende hepsi var
Bnde hepsine uyuyorum bi randevu alıp gidip aşılamaya mı geçsem direk diyorum beni femara kötü etkiledi ya hiç kullanasım yok
Rabbim çaremizi versin biran önce inşallah bu mutlu haberi aldığımız gün bayram olcak artık benim içinOlablr zaten femara öyle istediğiniz gibi çok da iyi ilaç değil etkisi güzel ama ağır geliyor bence bekleme dene şansımız varken yok uğraş oldu mu olacak mı ilişki kaçtı mı kaçmadı mı yoruldum iyice inşllah bizlere bu iyi gelir.Uyuyorsan dene derim
Aynen inşlh kurbana hamiş oluruz yaRabbim çaremizi versin biran önce inşallah bu mutlu haberi aldığımız gün bayram olcak artık benim için
ayyy yok tatlım tüp bebeğe geçmeden öncesi için ya aynı şartlar geçerli sadece aşılama olayını okumadan düşün yine 3 yıl evli olma şartı ve yaş şartı sabit
Ya femara beni de mahvetti ruhsal olarak. Her şeye ağlıyorum üzülüyorum. Ne oldu anlamadıkBnde hepsine uyuyorum bi randevu alıp gidip aşılamaya mı geçsem direk diyorum beni femara kötü etkiledi ya hiç kullanasım yok
Hangi uygulama cnmCanim Benim Sat 10 Nisan Telfondan Programla Takip Ediyorum Yumurtlama Tarihimi 23 Mart Gösteriyordu, Biz 21, 24 Ve 25 Martı Degerlendirdik Uygulamanin Gosterdigi 23 Marttı O Gunu kacırdik Hatta Uzulmustum Hamile Kalamam Diye Ama Erken Yumurtlamista Olabilirim. 3 Mayista Yani Adete 1 Hafta Kala Erken Gebelik Testi Yaptim Ve Bariz Pozitifti 2 Gun Snra Kan Verdim Degerim 60dı Emin Olmak Ve Artisi Gozlemlemek Adına 2 Gun Snra Tekrar Kan Verdim Degerim 279a Cikmisti Sukur Haftaya Pazarteside Randevu Aldim İnsallah Gttigmizde Kese Kalp Atımi Vs Bsyler Duyariz :)
Canım eğer istersen bana verebilirsin maddi durumum pek iyi değil eşim çalışmıyor benim ihtiyacım varKızlar hepinize iyi bayramlarBu grubun ilk hamilelerindenim Ben ilk seferde olacağına hiç ihtimal vermediğim için bir sürü test almıştım. Elimde laboquick ovülasyon testleri ve predictor erken gebelik testleri var. Ben bu testleri özellikle almakta sıkıntı çeken biri varsa ona yollamak istiyorum. Hem bayram hediyesi olsun. Hem de belki uğurlu gelirim belli mi olur
Amin inşallahAynen inşlh kurbana hamiş oluruz ya
Kızlar hepinize iyi bayramlarBu grubun ilk hamilelerindenim Ben ilk seferde olacağına hiç ihtimal vermediğim için bir sürü test almıştım. Elimde laboquick ovülasyon testleri ve predictor erken gebelik testleri var. Ben bu testleri özellikle almakta sıkıntı çeken biri varsa ona yollamak istiyorum. Hem bayram hediyesi olsun. Hem de belki uğurlu gelirim belli mi olur
Sen de mi aynı durumdasın ya geçen eşime öyle boş şeylere için çıkıştım ki sonra da kendi kendime ben olsam beni çekmezdim dedim ama hep ilaçtan diye düşünüyorum bir de elim Ayağım şişti benim yan etkisi mi bilemedimYa femara beni de mahvetti ruhsal olarak. Her şeye ağlıyorum üzülüyorum. Ne oldu anlamadık
Bana isminizi ve açık adresinizi mesaj olarak atabilir misinizEşim calismiyor benim ihtiyacım var
Tamam cnm teşekkür ederim özelden mi atayimBana isminizi ve açık adresinizi mesaj olarak atabilir misiniz
Özel de 2 bin felan canımÖzelde aşılama ne kadar ki devlete gitceksin balım. Onda da ekstra almıyorlar sanki bi muayene ücreti o kadar.
Ben de şişlik yok ama duygusal açıdan bi dengesizlik var. Annemin dediğine bir buçuk saat ağladım. Normalde bu kadar takmam.Sen de mi aynı durumdasın ya geçen eşime öyle boş şeylere için çıkıştım ki sonra da kendi kendime ben olsam beni çekmezdim dedim ama hep ilaçtan diye düşünüyorum bir de elim Ayağım şişti benim yan etkisi mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?