Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim yumurtlama geçti kuzum selizaya yazdım ben acaba varsa yapmasak ni bebege bisey olur mu diye hayal dünyasındayim bayramda
Anladım canım inşllah vardır birşey olmaz ya Allahın izniyle olsun da
Canım ben hamileyim önümüzdeki p.tesi randevum var :)
Ohhh be birtane hamiş haberi duymak bile iyi geldi güzel haberlerle gelesin canım kan verdin mi test mş yaptın?

ayyy yok tatlım tüp bebeğe geçmeden öncesi için ya aynı şartlar geçerli sadece aşılama olayını okumadan düşün yine 3 yıl evli olma şartı ve yaş şartı sabit
Evet aşılamada yaş şartı var birde evlilik senesi bende hepsi var

Bnde hepsine uyuyorum bi randevu alıp gidip aşılamaya mı geçsem direk diyorum beni femara kötü etkiledi ya hiç kullanasım yok

Olablr zaten femara öyle istediğiniz gibi çok da iyi ilaç değil etkisi güzel ama ağır geliyor bence bekleme dene şansımız varken yok uğraş oldu mu olacak mı ilişki kaçtı mı kaçmadı mı yoruldum iyice inşllah bizlere bu iyi gelir. Uyuyorsan dene derim

Rabbim çaremizi versin biran önce inşallah bu mutlu haberi aldığımız gün bayram olcak artık benim için

ayyy yok tatlım tüp bebeğe geçmeden öncesi için ya aynı şartlar geçerli sadece aşılama olayını okumadan düşün yine 3 yıl evli olma şartı ve yaş şartı sabit
Özelde aşılama ne kadar ki devlete gitceksin balım. Onda da ekstra almıyorlar sanki bi muayene ücreti o kadar.

Hangi uygulama cnm

Canım eğer istersen bana verebilirsin maddi durumum pek iyi değil eşim çalışmıyor benim ihtiyacım var

Ya femara beni de mahvetti ruhsal olarak. Her şeye ağlıyorum üzülüyorum. Ne oldu anlamadık
Sen de mi aynı durumdasın ya geçen eşime öyle boş şeylere için çıkıştım ki sonra da kendi kendime ben olsam beni çekmezdim dedim ama hep ilaçtan diye düşünüyorum bir de elim Ayağım şişti benim yan etkisi mi bilemedim

Ben de şişlik yok ama duygusal açıdan bi dengesizlik var. Annemin dediğine bir buçuk saat ağladım. Normalde bu kadar takmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…