Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de şişlik yok ama duygusal açıdan bi dengesizlik var. Annemin dediğine bir buçuk saat ağladım. Normalde bu kadar takmam.
Bn ilaçtan kaynaklı olduğunu düşünüyorum Bnde saçma sapan şeylere ağlıyorum inşallah hiç gerek kalmadan ağustosa kadar bebiş haberini alırsın sende kuzum annene de üzülme onlar bizden daha çok düşünüyo bizleri belki farkında bile değildir seni üzdüğünün bilerek asla yapmazlar

Yok kuzum öyle düşünmüyorum da işte olan oldu. Şuan saçma geliyor ama akşam olan oldu neyse. Aşılama ilaçları da aynı şeyi yapacak ondan korkuyorum asıl.

Acaba bende senden ihtimal vermeden alsam böyle böyle hamile kalabiliriz belki ondan ona ondan ona kaç tane erken gebelik testlerin ki canım

Yok kuzum öyle düşünmüyorum da işte olan oldu. Şuan saçma geliyor ama akşam olan oldu neyse. Aşılama ilaçları da aynı şeyi yapacak ondan korkuyorum asıl.

Bu işi istiyoruz yaşayacaklarımız kaçınılmaz canım zaten hamiiş de olsak biz kesin çekilmez ruh haliyle anne oluruz devam o sebeble

Acaba bende senden ihtimal vermeden alsam böyle böyle hamile kalabiliriz belki ondan ona ondan ona kaç tane erken gebelik testlerin ki canım
3 tane var Bir tane bile kullanmadım o testlerden. Öyle bir gazla almıştım Ama başka bir üyeye söz verdim. İşe yararsa bu yöntem kullanılabilir

Ama o bi tık daha garanti ve yüsra nın dediği gibi habire dene acaba biz mi kaçırdık tüh diye düşünmcz yapıp gününü beklcz biraz daha rahat geldi bana düşününce

Bende sesin çıkmıyor böyle güzel haberlerle gelirsin diye umut etmiştim nasılsın iyi misin
İyi değilim. Bugün doktora gitmişdim, yumurtalarıma falan baktı içine sokup. Her şey iyiymiş bende. Sağ yumurtam 5 folikül varmış. O da en büyüğü 15.6 mm- imiş. Doktor bende her şey iyi dedi. Azıcık üşütme gibi şey varmış. Neyse. Eşim de ekimde bakmışdı,onda da iyiydi, gittiğim doktor ona da baktı. Orda 97% yazılıyor, iyi yani sperm değeri, ama yanında yazılıyor ki. >40 olduğu zaman bağışıklık çok iyi olduğu için nasıl dersiniz kısır olma ihtimali yüksek yazılıyor. Amma doktor ona çok iyiymiş herşey demişti. Bün de rusyadayım ya dili çok iyi de bilmiyorum, anlamadım doktor dediği zaman.kayınvalidemle gitmişdim.o da bir bahane arıyor bana kızmak için sanki. Ben de anlamıyorum işte eğer herşey iyiyse o >40 yazan ne. Dili bilmiyorum diye kaç kere sordum ne demek o diye. En sonunda da bana bağırıyor sen herşeyi kanıtlamak istiyorsun diye, anlamıyorum dili,burda ne var ya kanıtlanacak. Hem eğer onun çocuğu olmasa bile ben ondan ayrılmam ki zaten. Ama onda herşey iyi. Zaten eve geldiğimizden beni yüzünü ekşitip dolaşıyordu bana,en son da kavga ettim Valla. Hep susuyorum,benim suçum mu var ya. Zaten yüzünü ekşitmek için bahane arıyor

Aynı evde de yaşıyoruz. Para da var ama eşim ayrı almak istemiyor. Ben ömrümü bu kadınla çürütmek istemiyorum ya anlaşamıyorum,sinirden ölüyorum şimdi, böyle çocuk mu tutunur

Canım eşinin sonuçlarında emin değilmisin doğru mu anladım
Eşime inanıyorum,yalan söylemez de orda yazılan şey kafamı karıştırıyor, testler rusça yoksa atardım bakınız diye. Ama galiba idrar yolunda üşütme gibi varmış azıcık onda da

Eşime inanıyorum,yalan söylemez de orda yazılan şey kafamı karıştırıyor, testler rusça yoksa atardım bakınız diye. Ama galiba idrar yolunda üşütme gibi varmış azıcık onda da
Bi at yine de istersen burada bi arkadaş baya anlıyordu yardımcı olmaya çalışır İçin rahat eder hem soru işareti kalmaz kafanda

Aynı evde de yaşıyoruz. Para da var ama eşim ayrı almak istemiyor. Ben ömrümü bu kadınla çürütmek istemiyorum ya anlaşamıyorum,sinirden ölüyorum şimdi, böyle çocuk mu tutunur
Yaa evet konuşmuştuk aynı evde olduğunu filan çok iyi birisi bile olsa aynı evde olmak sıkıntılı ki zaten. Üzüldüm seninde şansına yaa senden anneler hep evladına birşey kondurmama derdinde olsa bile bütün sorun bizdeymiş gibi tavırları oluyor. Toz kondurmazlar asla. Bastırmaya çalışıyor gibi demene göre. . Birde sen yanlızdın orada ailen uzaktaydı Azerbaycan mıydı yanlış hatırlamıyorsam. Allah yardımcın olsun ev huzursuzluğu çok kötü en iyisi ayrı olmanız yoksam bu şekilde daha da yıpranırsın. Eşinde bitiyor atmasın ama kırmasına da izin vermemesi lazım seni kanıtlamakla ne alakası var dilini bilmediğin yerde yanlış bilip devam mı edeceksin gözlerini kapatıp amaçsız girişimde bulunmuş yaa.

3 tane var Bir tane bile kullanmadım o testlerden. Öyle bir gazla almıştım Ama başka bir üyeye söz verdim. İşe yararsa bu yöntem kullanılabilir
İnşallah uğur getirirsin arkadaşımıza canım iyice dokun hamile ellerinle bulaşsın o da bizlere güzel haberler sunar dilerim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…