- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Bn ilaçtan kaynaklı olduğunu düşünüyorum Bnde saçma sapan şeylere ağlıyorum inşallah hiç gerek kalmadan ağustosa kadar bebiş haberini alırsın sende kuzum annene de üzülme onlar bizden daha çok düşünüyo bizleri belki farkında bile değildir seni üzdüğünün bilerek asla yapmazlarBen de şişlik yok ama duygusal açıdan bi dengesizlik var. Annemin dediğine bir buçuk saat ağladım. Normalde bu kadar takmam.
Yok kuzum öyle düşünmüyorum da işte olan oldu. Şuan saçma geliyor ama akşam olan oldu neyse. Aşılama ilaçları da aynı şeyi yapacak ondan korkuyorum asıl.Bn ilaçtan kaynaklı olduğunu düşünüyorum Bnde saçma sapan şeylere ağlıyorum inşallah hiç gerek kalmadan ağustosa kadar bebiş haberini alırsın sende kuzum annene de üzülme onlar bizden daha çok düşünüyo bizleri belki farkında bile değildir seni üzdüğünün bilerek asla yapmazlar
Acaba bende senden ihtimal vermeden alsamKızlar hepinize iyi bayramlarBu grubun ilk hamilelerindenim Ben ilk seferde olacağına hiç ihtimal vermediğim için bir sürü test almıştım. Elimde laboquick ovülasyon testleri ve predictor erken gebelik testleri var. Ben bu testleri özellikle almakta sıkıntı çeken biri varsa ona yollamak istiyorum. Hem bayram hediyesi olsun. Hem de belki uğurlu gelirim belli mi olur
Yok kuzum öyle düşünmüyorum da işte olan oldu. Şuan saçma geliyor ama akşam olan oldu neyse. Aşılama ilaçları da aynı şeyi yapacak ondan korkuyorum asıl.
3 tane varAcaba bende senden ihtimal vermeden alsamböyle böyle hamile kalabiliriz belki ondan ona ondan ona kaç tane erken gebelik testlerin ki canım
Ama o bi tık daha garanti ve yüsra nın dediği gibi habire dene acaba biz mi kaçırdık tüh diye düşünmcz yapıp gününü beklcz biraz daha rahat geldi bana düşününceYok kuzum öyle düşünmüyorum da işte olan oldu. Şuan saçma geliyor ama akşam olan oldu neyse. Aşılama ilaçları da aynı şeyi yapacak ondan korkuyorum asıl.
Bn bu haberi benimkine atayım utan utan yazayım
İş başka yerlere kayabilir yalnız dikkatli olBn bu haberi benimkine atayım utan utan yazayım
İş başka yerlere kayabilir yalnız dikkatli ol4 farklı kadın diyor namıssız
İyi değilim. Bugün doktora gitmişdim, yumurtalarıma falan baktı içine sokup. Her şey iyiymiş bende. Sağ yumurtam 5 folikül varmış. O da en büyüğü 15.6 mm- imiş. Doktor bende her şey iyi dedi. Azıcık üşütme gibi şey varmış. Neyse. Eşim de ekimde bakmışdı,onda da iyiydi, gittiğim doktor ona da baktı. Orda 97% yazılıyor, iyi yani sperm değeri, ama yanında yazılıyor ki. >40 olduğu zaman bağışıklık çok iyi olduğu için nasıl dersiniz kısır olma ihtimali yüksek yazılıyor. Amma doktor ona çok iyiymiş herşey demişti. Bün de rusyadayım ya dili çok iyi de bilmiyorum, anlamadım doktor dediği zaman.kayınvalidemle gitmişdim.o da bir bahane arıyor bana kızmak için sanki. Ben de anlamıyorum işte eğer herşey iyiyse o >40 yazan ne. Dili bilmiyorum diye kaç kere sordum ne demek o diye. En sonunda da bana bağırıyor sen herşeyi kanıtlamak istiyorsun diye, anlamıyorum dili,burda ne var ya kanıtlanacak. Hem eğer onun çocuğu olmasa bile ben ondan ayrılmam ki zaten. Ama onda herşey iyi. Zaten eve geldiğimizden beni yüzünü ekşitip dolaşıyordu bana,en son da kavga ettim Valla. Hep susuyorum,benim suçum mu var ya. Zaten yüzünü ekşitmek için bahane arıyorBende sesin çıkmıyor böyle güzel haberlerle gelirsin diye umut etmiştim nasılsın iyi misin
Aynı evde de yaşıyoruz. Para da var ama eşim ayrı almak istemiyor. Ben ömrümü bu kadınla çürütmek istemiyorum ya anlaşamıyorum,sinirden ölüyorum şimdi, böyle çocuk mu tutunurİyi değilim. Bugün doktora gitmişdim, yumurtalarıma falan baktı içine sokup. Her şey iyiymiş bende. Sağ yumurtam 5 folikül varmış. O da en büyüğü 15.6 mm- imiş. Doktor bende her şey iyi dedi. Azıcık üşütme gibi şey varmış. Neyse. Eşim de ekimde bakmışdı,onda da iyiydi, gittiğim doktor ona da baktı. Orda 97% yazılıyor, iyi yani sperm değeri, ama yanında yazılıyor ki. >40 olduğu zaman bağışıklık çok iyi olduğu için nasıl dersiniz kısır olma ihtimali yüksek yazılıyor. Amma doktor ona çok iyiymiş herşey demişti. Bün de rusyadayım ya dili çok iyi de bilmiyorum, anlamadım doktor dediği zaman.kayınvalidemle gitmişdim.o da bir bahane arıyor bana kızmak için sanki. Ben de anlamıyorum işte eğer herşey iyiyse o >40 yazan ne. Dili bilmiyorum diye kaç kere sordum ne demek o diye. En sonunda da bana bağırıyor sen herşeyi kanıtlamak istiyorsun diye, anlamıyorum dili,burda ne var ya kanıtlanacak. Hem eğer onun çocuğu olmasa bile ben ondan ayrılmam ki zaten. Ama onda herşey iyi. Zaten eve geldiğimizden beni yüzünü ekşitip dolaşıyordu bana,en son da kavga ettim Valla. Hep susuyorum,benim suçum mu var ya. Zaten yüzünü ekşitmek için bahane arıyor
Canım eşinin sonuçlarında emin değilmisin doğru mu anladımAynı evde de yaşıyoruz. Para da var ama eşim ayrı almak istemiyor. Ben ömrümü bu kadınla çürütmek istemiyorum ya anlaşamıyorum,sinirden ölüyorum şimdi, böyle çocuk mu tutunur
Eşime inanıyorum,yalan söylemez de orda yazılan şey kafamı karıştırıyor, testler rusça yoksa atardım bakınız diye. Ama galiba idrar yolunda üşütme gibi varmış azıcık onda daCanım eşinin sonuçlarında emin değilmisin doğru mu anladım
Bi at yine de istersen burada bi arkadaş baya anlıyordu yardımcı olmaya çalışır İçin rahat eder hem soru işareti kalmaz kafandaEşime inanıyorum,yalan söylemez de orda yazılan şey kafamı karıştırıyor, testler rusça yoksa atardım bakınız diye. Ama galiba idrar yolunda üşütme gibi varmış azıcık onda da
Kaset yaptım kuzumKaset test mi yaptin erken gebelik testi mi
Haklısınız kuzum valla ne acelem varCanım bugün bayram, boşveeeer testi falan, kendini üzme. Bayramı geçir bi güzel, test yaparsın sonrane acelen var, daha 4 gün varmış
Yaa evet konuşmuştuk aynı evde olduğunu filan çok iyi birisi bile olsa aynı evde olmak sıkıntılı ki zaten. Üzüldüm seninde şansına yaaAynı evde de yaşıyoruz. Para da var ama eşim ayrı almak istemiyor. Ben ömrümü bu kadınla çürütmek istemiyorum ya anlaşamıyorum,sinirden ölüyorum şimdi, böyle çocuk mu tutunur
İnşallah uğur getirirsin arkadaşımıza canım iyice dokun hamile ellerinle bulaşsın3 tane varBir tane bile kullanmadım o testlerden. Öyle bir gazla almıştım Ama başka bir üyeye söz verdim. İşe yararsa bu yöntem kullanılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?