Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar herkese iyi bayramlar dilerim.. İnşallah maskesiz eski güzel günlere döneceğimiz nice bayramlara kavuşuruz e bide gönlümüzden geçen bebiş haberlerini alırız inşallah..
Bu sabah eşim ile bayramlaşırken bayram dileğin ne dedim? Allahtan ikinci bir evlat istiyorum dedi.
Üzülüyorum çok inşallah bu ay tutar. Ümidi çok bu aydan, onu anladım.
Umarım hiçbirimizin ümitlerini Allah boşa çıkarmaz

Evet canım, ne kadar uzak olursan ara o kadar iyi oluyor gerçekten. Evet ben burda yaşıyorum,kimsem yok burda, Ailem arkadaşlarım hepsi Azerbaycanda kaldı. Aynen ya. İnternette baktım bağışıklık sistemi kötü olunca çocuk olmuyormuş erkeklerde

Aminmmn canimmm aminnn rabbim nasip etsin

Kizlar size birsey soracağim eltimler yillik evli ilk etapta kaynimda sorun wardi sperm azligi ve tembelligi ilac kullandi cok ustunede dusmediler defalarca soyledik iyi bi prof bulun ozele gidin beklemeyi tup bebek yaptirin die cunku eltim 37 kaynimda 39 yasinda nedeeenn sonra eltimde gitti muane oldu asilama oldu doktor demis yumurta rezervin iyi hatta cogul gebelik yasayabilirsin ki eltim kendiside ikiz soylarinda ikiz ücüz soy süruyor sevindim ben dedim asilama tutar ama ikiside tutmadi en sin tup bebek icin tedaviye basladilar cok kilo aldi insulun direnci cikti ve gecen ay baska bi doktora gitti oda demiski senin cocugun olmaz tup bebek istedigine eminmisin bu nedemek ben anlamadim sizce neden cocugun olmaz demis olabilir birde demiski yumurtalarin yok

Tek doktorla kalmamasını önermelisin bnce çünkü bn bi kaç doktor gezdim biri pko dedi biri miyom dedi en son iyi bi doktor buldum ve hiç bi sorunum olmadığını söyleyip testlerle kanıtladı iyi bi doktor bulmalı diye düşünüyorum ve amh testiyle yumurta rezervini öğreneblr

Bütün tetkikleri yapildi zaten doktor degistirdi en son gittigide cocugun olmaz demis 6 ay oncr rezervin cok guzel dendi simdiki doktor olmaz diyor eeltimbiraz saf sormadin mi neden olmaz mis diyorum yani yumurtlaman mi yok 2yildir tedavi goruyor ama amh ne desem bilmez okadar bilincsiz

E devletine girip test sonuçlarına bi bakarmsnz bnce bi karışıklık olablr

Eşinle gitseydin daha iyiydi böyle şeylerde üçüncü kişi aileden olunca yaşanması normal olabiliyor.
Birdaha gitme onunla gelirse eşin gelsin gelmezse tek kendini yorma oracıklarda. Güçlendirecek şeyler alırsın vitamin takviyesi canım onlarla çok daha iyi olblr diye düşünüyorm. Eşin ne diyor peki bı duruma bakış açısı ney?

Merhaba kızlar ben listede yokum ama bata 1 hafta ve 2 gün kala ayrı testler yaptım. 1 hafta kala erken gebelikte çıkmadi bu sabah yaptığım kaset testte 1 dk içinde sonuç çıktı ama burada yok kimyasal yok dış gebelik yok hcg artmaması gibi yorumları okuyunca heyecanlanamadım bile. 4 ay önce terminasyon yaşadım 5 aylık bebeğimi kaybettim bana ilaç gibi gelir eğer tutunursa bu da sonucum.

Eklentiler

• P_20210513_094148.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 60
Bata kaç gün var canım hayırlı olsun

Allah Allah yumurtaların yok demek kadın menapoza girmiş olması lazım yani buna daha önce tüm işleri yapan dememişte bu neden böyle demiş ki.?yumurta yokken aşılama yapmış olamaz heralde ya doktor bence başka doktora gitsin sorsun soruştursun geri asla durmasın yaa kadının aldığı ilaçlar ağır iğneler napsın hep şişiriyor hormon takviyesi kadın ne kadar üzülmüştür canım ya çaresizlik çok kötü bence başka doktora gitmeli.

Kasetse çıkmaması normal canim BAT’a 4 gun kalmışsa eger bebis varsa da çıkmaz diye düşünüyorum
Bide ben adeti 1 sayarsak 17. Gün yumurtladım pik ti ertesi günü çatladı ve yumurtlamamın üzerinden 10. Gün bugün araştırdım da zaten kan da çıkıyormuş da idrar geçmesi vs regli gününde yapmam gerekiyormuş acelecilik işte

Hayirli uğurlu olsun tam bayram sevinci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…