Hayirli bayramlar canimmmm.. regl olmadim ama az once yaptim negatif
Kasetse çıkmaması normal canim BAT’a 4 gun kalmışsa eger bebis varsa da çıkmaz diye düşünüyorumKaset yaptım kuzum
MAR lgG sonucu 97 çıkmış. Ne demek bu kızlarBi at yine de istersen burada bi arkadaş baya anlıyordu yardımcı olmaya çalışır İçin rahat eder hem soru işareti kalmaz kafanda
Testin fotoğrafı varsa ismini kapatıp atsana canım bi bakalm çünkü bi kaç sonuç önemliMAR lgG sonucu 97 çıkmış. Ne demek bu kızlar
Evet canım, ne kadar uzak olursan ara o kadar iyi oluyor gerçekten. Evet ben burda yaşıyorum,kimsem yok burda, Ailem arkadaşlarım hepsi Azerbaycanda kaldı. Aynen ya. İnternette baktım bağışıklık sistemi kötü olunca çocuk olmuyormuş erkeklerdeYaa evet konuşmuştuk aynı evde olduğunu filan çok iyi birisi bile olsa aynı evde olmak sıkıntılı ki zaten. Üzüldüm seninde şansına yaasenden anneler hep evladına birşey kondurmama derdinde olsa bile bütün sorun bizdeymiş gibi tavırları oluyor. Toz kondurmazlar asla. Bastırmaya çalışıyor gibi demene göre. . Birde sen yanlızdın orada ailen uzaktaydı Azerbaycan mıydı yanlış hatırlamıyorsam. Allah yardımcın olsun ev huzursuzluğu çok kötü en iyisi ayrı olmanız yoksam bu şekilde daha da yıpranırsın. Eşinde bitiyor atmasın ama kırmasına da izin vermemesi lazım seni kanıtlamakla ne alakası var dilini bilmediğin yerde yanlış bilip devam mı edeceksin gözlerini kapatıp amaçsız girişimde bulunmuş yaa.
Aminmmn canimmm aminnn rabbim nasip etsinKızlar herkese iyi bayramlar dilerim.. İnşallah maskesiz eski güzel günlere döneceğimiz nice bayramlara kavuşuruze bide gönlümüzden geçen bebiş haberlerini alırız inşallah..
Bu sabah eşim ile bayramlaşırken bayram dileğin ne dedim? Allahtan ikinci bir evlat istiyorum dedi.
Üzülüyorum çokinşallah bu ay tutar. Ümidi çok bu aydan, onu anladım.
Umarım hiçbirimizin ümitlerini Allah boşa çıkarmaz
Tek doktorla kalmamasını önermelisin bnce çünkü bn bi kaç doktor gezdim biri pko dedi biri miyom dedi en son iyi bi doktor buldum ve hiç bi sorunum olmadığını söyleyip testlerle kanıtladı iyi bi doktor bulmalı diye düşünüyorum ve amh testiyle yumurta rezervini öğreneblrKizlar size birsey soracağim eltimler yillik evli ilk etapta kaynimda sorun wardi sperm azligi ve tembelligi ilac kullandi cok ustunede dusmediler defalarca soyledik iyi bi prof bulun ozele gidin beklemeyi tup bebek yaptirin die cunku eltim 37 kaynimda 39 yasinda nedeeenn sonra eltimde gitti muane oldu asilama oldu doktor demis yumurta rezervin iyi hatta cogul gebelik yasayabilirsin ki eltim kendiside ikiz soylarinda ikiz ücüz soy süruyor sevindim ben dedim asilama tutar ama ikiside tutmadi en sin tup bebek icin tedaviye basladilar cok kilo aldi insulun direnci cikti ve gecen ay baska bi doktora gitti oda demiski senin cocugun olmaz tup bebek istedigine eminmisin bu nedemek ben anlamadim sizce neden cocugun olmaz demis olabilir birde demiski yumurtalarin yok
Bütün tetkikleri yapildi zaten doktor degistirdi en son gittigide cocugun olmaz demis 6 ay oncr rezervin cok guzel dendi simdiki doktor olmaz diyor eeltimbiraz saf sormadin mi neden olmaz mis diyorum yani yumurtlaman mi yok 2yildir tedavi goruyor ama amh ne desem bilmez okadar bilincsizTek doktorla kalmamasını önermelisin bnce çünkü bn bi kaç doktor gezdim biri pko dedi biri miyom dedi en son iyi bi doktor buldum ve hiç bi sorunum olmadığını söyleyip testlerle kanıtladı iyi bi doktor bulmalı diye düşünüyorum ve amh testiyle yumurta rezervini öğreneblr
Aminmmn canimmm aminnn rabbim nasip etsin
E devletine girip test sonuçlarına bi bakarmsnz bnce bi karışıklık olablrBütün tetkikleri yapildi zaten doktor degistirdi en son gittigide cocugun olmaz demis 6 ay oncr rezervin cok guzel dendi simdiki doktor olmaz diyor eeltimbiraz saf sormadin mi neden olmaz mis diyorum yani yumurtlaman mi yok 2yildir tedavi goruyor ama amh ne desem bilmez okadar bilincsiz
Evet canım, ne kadar uzak olursan ara o kadar iyi oluyor gerçekten. Evet ben burda yaşıyorum,kimsem yok burda, Ailem arkadaşlarım hepsi Azerbaycanda kaldı. Aynen ya. İnternette baktım bağışıklık sistemi kötü olunca çocuk olmuyormuş erkeklerde
Hayirli bayramlar canimmmm.. regl olmadim ama az once yaptim negatifzaten bu aydan umudum yoktu umutlar hazirana kaldı
Bata kaç gün var canım hayırlı olsunMerhaba kızlar ben listede yokum ama bata 1 hafta ve 2 gün kala ayrı testler yaptım. 1 hafta kala erken gebelikte çıkmadi bu sabah yaptığım kaset testte 1 dk içinde sonuç çıktı ama burada yok kimyasal yok dış gebelik yok hcg artmaması gibi yorumları okuyunca heyecanlanamadım bile. 4 ay önce terminasyon yaşadım 5 aylık bebeğimi kaybettim bana ilaç gibi gelir eğer tutunursabu da sonucum.
Kizlar size birsey soracağim eltimler yillik evli ilk etapta kaynimda sorun wardi sperm azligi ve tembelligi ilac kullandi cok ustunede dusmediler defalarca soyledik iyi bi prof bulun ozele gidin beklemeyi tup bebek yaptirin die cunku eltim 37 kaynimda 39 yasinda nedeeenn sonra eltimde gitti muane oldu asilama oldu doktor demis yumurta rezervin iyi hatta cogul gebelik yasayabilirsin ki eltim kendiside ikiz soylarinda ikiz ücüz soy süruyor sevindim ben dedim asilama tutar ama ikiside tutmadi en sin tup bebek icin tedaviye basladilar cok kilo aldi insulun direnci cikti ve gecen ay baska bi doktora gitti oda demiski senin cocugun olmaz tup bebek istedigine eminmisin bu nedemek ben anlamadim sizce neden cocugun olmaz demis olabilir birde demiski yumurtalarin yok
Teşekkür ederim 2 gün var sırt bel ağrısı ve ateş basması olunca çıkmaz ama yine de yapayım dedim.Bata kaç gün var canım hayırlı olsun
Bide ben adeti 1 sayarsak 17. Gün yumurtladım pik ti ertesi günü çatladı ve yumurtlamamın üzerinden 10. Gün bugün araştırdım da zaten kan da çıkıyormuş da idrar geçmesi vs regli gününde yapmam gerekiyormuş acelecilik işteKasetse çıkmaması normal canim BAT’a 4 gun kalmışsa eger bebis varsa da çıkmaz diye düşünüyorum
Hayirli uğurlu olsun tam bayram sevinciMerhaba kızlar ben listede yokum ama bata 1 hafta ve 2 gün kala ayrı testler yaptım. 1 hafta kala erken gebelikte çıkmadi bu sabah yaptığım kaset testte 1 dk içinde sonuç çıktı ama burada yok kimyasal yok dış gebelik yok hcg artmaması gibi yorumları okuyunca heyecanlanamadım bile. 4 ay önce terminasyon yaşadım 5 aylık bebeğimi kaybettim bana ilaç gibi gelir eğer tutunursabu da sonucum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?