- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Ovulasyon testi yapıyomuydunuz acaba çatlamadan 12 gün sonra mı çıktı diye merak ediyorum daTeşekkür ederim 2 gün var sırt bel ağrısı ve ateş basması olunca çıkmaz ama yine de yapayım dedim.
Canım hayırlı olsunMerhaba kızlar ben listede yokum ama bata 1 hafta ve 2 gün kala ayrı testler yaptım. 1 hafta kala erken gebelikte çıkmadi bu sabah yaptığım kaset testte 1 dk içinde sonuç çıktı ama burada yok kimyasal yok dış gebelik yok hcg artmaması gibi yorumları okuyunca heyecanlanamadım bile. 4 ay önce terminasyon yaşadım 5 aylık bebeğimi kaybettim bana ilaç gibi gelir eğer tutunursabu da sonucum.
1 hafta kala erken gebelik testinde çıkmayınca kesin hamile değilimdir diyerek ovulasyon testi kullanmaya karar verdim hatta sipariş ettim onumuzdeki ay kullanırım diye elime ulaştı ama kullanmak nasip olmadiOvulasyon testi yapıyomuydunuz acaba çatlamadan 12 gün sonra mı çıktı diye merak ediyorum da
TeşekkürlerCanım hayırlı olsunbayram hediyesi olmuş canım. Kan verirsen net sonuç alırsın bence. Bir hafta kala erken testte çıkmaması olabiliyor zaten canım.
Canım benimde şuan 5 günüm var senin akıntın nasıldı şeffaf beyaz gibi miydi?Bat gününe 5 gün kala kasık ağrısı oldu, hala arada yokluyor. Göğüslerim biraz şiş. Akıntım var. O şekilde canım adet olucam sandım bende, hamileyim dediğim bir belirtim olmadı. Hatta oruç tutuyorum yarından itibaren tutmam artık
Hayırlı olsun maşallah. Öyle kötü düşünme rabbim sağlıkla kucagına almak nasip eysinMerhaba kızlar ben listede yokum ama bata 1 hafta ve 2 gün kala ayrı testler yaptım. 1 hafta kala erken gebelikte çıkmadi bu sabah yaptığım kaset testte 1 dk içinde sonuç çıktı ama burada yok kimyasal yok dış gebelik yok hcg artmaması gibi yorumları okuyunca heyecanlanamadım bile. 4 ay önce terminasyon yaşadım 5 aylık bebeğimi kaybettim bana ilaç gibi gelir eğer tutunursabu da sonucum.
Valla kuzum çok yoruldum yaCanim valla pko da yumurtlama görmek zor,ha varsa da sağlıklı bir yumurtlama mi bilemiyorum
Aynen ben de 16. Gun pik gordum bugun pik sonrası 8. gunum. Gunlerimiz yakin demekkiBide ben adeti 1 sayarsak 17. Gün yumurtladım pik ti ertesi günü çatladı ve yumurtlamamın üzerinden 10. Gün bugün araştırdım da zaten kan da çıkıyormuş da idrar geçmesi vs regli gününde yapmam gerekiyormuş acelecilik işte
Ben bu ay erken oldum canım yazmıştım da zaten bu ayda olmadı diye
Bendede boyle cikmisti ovu testi hatta daha koyuydu ama bi anlami olmayadabiliyor. Umarim sizinkinde vardir.Kizlar ustteki mavi gebelik testi bombos negatif. altaki ovulasyon Testi . Sizce neden boyle ? Bat 15 mayis
Sizin. Sonuc neydi sonra ? Sanki var gibide hissediyorum cok gibide iyice kafam karistiBendede boyle cikmisti ovu testi hatta daha koyuydu ama bi anlami olmayadabiliyor. Umarim sizinkinde vardir.
Ne yaptınız idrar testi yaptınız mı tekrarKızlar son durum bu hala olmadım cuma günü kan testim negatif çıktı. Sizce napıyım 1 tane idrar testim var onu mu yapsam
Evet canım, ama rusca, ben rusyada yaşıyorumTestin fotoğrafı varsa ismini kapatıp atsana canım bi bakalm çünkü bi kaç sonuç önemli
Ben de sonradan düşündüm onu, ama işte, ama izin alabilirdi söyleseydim. Görümcemle aram çok iyi,geçen sefer onla gitmiştim,güzelce anlattı bana ne söylediğini,ama görümcem de işteydi diye mecbur bununla gitmeliydim. Eşim daha eve gelmedi,işte hala. Geldiği zaman bakalım anlatırımEşinle gitseydin daha iyiydi böyle şeylerde üçüncü kişi aileden olunca yaşanması normal olabiliyor.
Birdaha gitme onunla gelirse eşin gelsin gelmezse tek kendini yorma oracıklarda. Güçlendirecek şeyler alırsın vitamin takviyesi canım onlarla çok daha iyi olblr diye düşünüyorm. Eşin ne diyor peki bı duruma bakış açısı ney?
Kızlar anlayan var mı?Evet canım, ama rusca, ben rusyada yaşıyorum
Benim olmadi adet oldum. 1 gun gecikmeli .Sizin. Sonuc neydi sonra ? Sanki var gibide hissediyorum cok gibide iyice kafam karisti
Ben de sonradan düşündüm onu, ama işte, ama izin alabilirdi söyleseydim. Görümcemle aram çok iyi,geçen sefer onla gitmiştim,güzelce anlattı bana ne söylediğini,ama görümcem de işteydi diye mecbur bununla gitmeliydim. Eşim daha eve gelmedi,işte hala. Geldiği zaman bakalım anlatırım
Aynen oğlunda sorun olma ihtimalini bile kabullenemiyor. Ya tamam sen onu anne gibi seviyorsun,ben de eş gibi. Ben onu annesi gibi sevemem, annesi de eşi gibi sevemez, farklı şeyler yani. Sorun olsa bile hallolur ya. Sen baktın mı atdığım sonuçkara yukarıda. Anlıyor musun bir şey ondanEn doğrusu konuşup anlaşmak büyükler daha farklı açıda yapıdalar böyle şeylere ne kendi annemizle ne eş annesiyle gidilmiyor.Dil sorunun olması kötü bu durumda mecbur kimi müsait bulsan onla gidersin bence onu götürürsen doktorun ses kaydını al eşin eve gelince tercüme etsin ona da sorma anlatsın anlatayacağını sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?