Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hayırlı olsun bayram hediyesi olmuş canım. Kan verirsen net sonuç alırsın bence. Bir hafta kala erken testte çıkmaması olabiliyor zaten canım.

Ovulasyon testi yapıyomuydunuz acaba çatlamadan 12 gün sonra mı çıktı diye merak ediyorum da
1 hafta kala erken gebelik testinde çıkmayınca kesin hamile değilimdir diyerek ovulasyon testi kullanmaya karar verdim hatta sipariş ettim onumuzdeki ay kullanırım diye elime ulaştı ama kullanmak nasip olmadi

Canım hayırlı olsun bayram hediyesi olmuş canım. Kan verirsen net sonuç alırsın bence. Bir hafta kala erken testte çıkmaması olabiliyor zaten canım.
Teşekkürler biraz da o yüzden inanamıyorum zaten comfort days erken gebelik testine çok güveniyordum çıkmayınca tamam bitti bu ay da dedim ama içimden bir ses de kalk yine test yap dedi adetim geçince ve kan verince inşallah daha emin olacağım

Canım benimde şuan 5 günüm var senin akıntın nasıldı şeffaf beyaz gibi miydi?

Hayırlı olsun maşallah. Öyle kötü düşünme rabbim sağlıkla kucagına almak nasip eysin

Aynen ben de 16. Gun pik gordum bugun pik sonrası 8. gunum. Gunlerimiz yakin demekki

Kizlar ustteki mavi gebelik testi bombos negatif. altaki ovulasyon Testi . Sizce neden boyle ? Bat 15 mayis

Eklentiler

• E21B7A64-2C46-4370-B8F0-1ACC87E1F0A0.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 54
@Mrsmai
Masalimtamamlan
@redroses22
Hayırlı bayramlar kuzular var mı güzel haberleriniz
Ben bu ay erken oldum canım yazmıştım da zaten bu ayda olmadı diyeşimdide aşı oldum 2. Aşıyı 45 gün sonraya verdiler ondan sonrada 1 ay bekle diyen var 3 ay bekle diyen var net bir şey yok bi süre bekleyeceğim sanırım. Ben dönene kadar inşallah herkesi hamiş görürüm çok aminnnn

Eklentiler

• FF067312-70A0-4124-8BA3-5CEAEAD71185.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 55
  • 2A4F0B3F-3BC4-4E26-B3D3-CE9B86909FC8.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 55
Ben de sonradan düşündüm onu, ama işte, ama izin alabilirdi söyleseydim. Görümcemle aram çok iyi,geçen sefer onla gitmiştim,güzelce anlattı bana ne söylediğini,ama görümcem de işteydi diye mecbur bununla gitmeliydim. Eşim daha eve gelmedi,işte hala. Geldiği zaman bakalım anlatırım

En doğrusu konuşup anlaşmak büyükler daha farklı açıda yapıdalar böyle şeylere ne kendi annemizle ne eş annesiyle gidilmiyor. Dil sorunun olması kötü bu durumda mecbur kimi müsait bulsan onla gidersin bence onu götürürsen doktorun ses kaydını al eşin eve gelince tercüme etsin ona da sorma anlatsın anlatayacağını sana

Aynen oğlunda sorun olma ihtimalini bile kabullenemiyor. Ya tamam sen onu anne gibi seviyorsun,ben de eş gibi. Ben onu annesi gibi sevemem, annesi de eşi gibi sevemez, farklı şeyler yani. Sorun olsa bile hallolur ya. Sen baktın mı atdığım sonuçkara yukarıda. Anlıyor musun bir şey ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…