- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Herşey referans aralığında görünüyo kaç yıllık evlisiniz acaba ne kadardır olmuyoEvet canım, ama rusca, ben rusyada yaşıyorum
Ya insallah en kisa zamanda kavusursunuz yavrunuzaBenim olmadi adet oldum. 1 gun gecikmeli .
Eylülden beri evliyiz, ama şubatta beridir korunmuyoruz. Acele etmiyorum tabiki de, yine de emin olmak için gidiyoruz doktora, eğer herşey iyiyse olmasınl beklemek düşer sadece bize. Nette baktım o en sonda mar teste -İmmünobead aglutinasyon deniyor. O da az olmalı galiba, ama eşimde 97. O bağışıklık sistemiyle bağlı bir şey galibaHerşey referans aralığında görünüyo kaç yıllık evlisiniz acaba ne kadardır olmuyo
Bnde çevirerek baya bakındım ona da tekrar bakayım canım 3 ay değil bi ay bile olmasa insan tedirgin oluyo en iyisini yapmışsınEylülden beri evliyiz, ama şubatta beridir korunmuyoruz. Acele etmiyorum tabiki de, yine de emin olmak için gidiyoruz doktora, eğer herşey iyiyse olmasınl beklemek düşer sadece bize. Nette baktım o en sonda mar teste -İmmünobead aglutinasyon deniyor. O da az olmalı galiba, ama eşimde 97. O bağışıklık sistemiyle bağlı bir şey galiba
Canım şimdi baktım evet o baya yüksek gibi bi onda sorun olablrEylülden beri evliyiz, ama şubatta beridir korunmuyoruz. Acele etmiyorum tabiki de, yine de emin olmak için gidiyoruz doktora, eğer herşey iyiyse olmasınl beklemek düşer sadece bize. Nette baktım o en sonda mar teste -İmmünobead aglutinasyon deniyor. O da az olmalı galiba, ama eşimde 97. O bağışıklık sistemiyle bağlı bir şey galiba
Ben de kaç aydır bakıyorum o teste,ama hiç dikkat etmemiştim,çünkü çok iyi demişti eşim bana, dili de fazla anlamıyorum diye üstünden geçmiştim, ama doktor bugün söyledikten sonra baktım anlamına. O da iyi bir şey değilmiş.Canım şimdi baktım evet o baya yüksek gibi bi onda sorun olablr
Ayy onların oğulları melekAynen oğlunda sorun olma ihtimalini bile kabullenemiyor. Ya tamam sen onu anne gibi seviyorsun,ben de eş gibi. Ben onu annesi gibi sevemem, annesi de eşi gibi sevemez, farklı şeyler yani. Sorun olsa bile hallolur ya. Sen baktın mı atdığım sonuçkara yukarıda. Anlıyor musun bir şey ondan
Ay ben de eczaneye gidemedim. Yarın gidip alacağımmm. Bugün ben de sahalara döndümEvde coraspin yokmuş yıkıldım şuanMaviliGizem
Canım bu kadar tedirgin olmayın. Herhangi bir sorun olmamasına rağmen yıllarca çocuğu olmayan insanlar var mesela ben. 3 yıldır çocuk istiyoruz. Problemsiz bir evliliğimiz ve ilişkimiz var ama olmuyor. Kendini bunun için tedirgin etme ama kayınvaliden konusunda bir şey diyemeyeceğim tabi ki. Hem 3 ay çok kısa hem de stres oldukça daha beter olacaktır duruumEylülden beri evliyiz, ama şubatta beridir korunmuyoruz. Acele etmiyorum tabiki de, yine de emin olmak için gidiyoruz doktora, eğer herşey iyiyse olmasınl beklemek düşer sadece bize. Nette baktım o en sonda mar teste -İmmünobead aglutinasyon deniyor. O da az olmalı galiba, ama eşimde 97. O bağışıklık sistemiyle bağlı bir şey galiba
Canlar ben sohbeti kaçırdım da coraspin ne işe yariyordu
Canım sana da iyi bayramlar erken gebelil testlerinde ilk idrar şartı yok. İstediğin zaman yapabilirsin. Çoğu arkadaş güvenli bulmuyor ama bence güvenli. Çıkardığı sonuçlar genelde doğru oluyor. Ama geç döllenme falan olduysa orasını bilemem çünkü batam6 gün kala diyor.Kızlar öncelikle iyi bayramlarbenim bata 5 gün var bugün days comfort erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatif bu test markası güvenilir mi birde ilk idrarda yapmadım sizce umut etmeliyim %99 kesin sonuç deyince kafam karıştı bir akıl verin lütfen
Yumurtlamadan mı bata 5 gün var çatlamadan mıKızlar öncelikle iyi bayramlarbenim bata 5 gün var bugün days comfort erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatif bu test markası güvenilir mi birde ilk idrarda yapmadım sizce umut etmeliyim %99 kesin sonuç deyince kafam karıştı bir akıl verin lütfen
Canım benim ayın 4 nde pik oldu bugün comfort days erken gebelik testi yaptım bata 5 gün varken ilk idrarda değildi negatif çıktı sence güvenilir mi ?Teşekkürlerbiraz da o yüzden inanamıyorum zaten comfort days erken gebelik testine çok güveniyordum çıkmayınca tamam bitti bu ay da dedim ama içimden bir ses de kalk yine test yap dedi adetim geçince ve kan verince inşallah daha emin olacağım
4 nde pik oldu 5 nde çatlama oldu sanırım çok ağrım oldu erken mi sence adaş bu arada benimde adım gizem ve meslektaşızCanım sana da iyi bayramlar erken gebelil testlerinde ilk idrar şartı yok. İstediğin zaman yapabilirsin. Çoğu arkadaş güvenli bulmuyor ama bence güvenli. Çıkardığı sonuçlar genelde doğru oluyor. Ama geç döllenme falan olduysa orasını bilemem çünkü batam6 gün kala diyor.
Evet bizde heyecanla bekliyorduk tüp bebek yapilmasini yani yumurtaliklarimi kilodan goremediler dedi bi sonra geldi ben sana soyleyememistim doktor bana senin cocugun olmaz dedi dedi insulun direnci oldugu icin birde ilaclar kilo aldirdi birde bu doktoru tanidik vasitasiyla buldular sehir hastanesinde ama iste devletin doktorlari insan gibi aciklama.yapmiyor bizimkide cok asosyal iletisim sorunu var soramiyo soyluyorum mesela.benim.ilk dogum doktorum tüp bebek uzmani bi proftu ona gidin diye ama para lazim kayinvalidem bizim oturdugumuz evi satti dedim yardim et destek cik bir dunya altini ve parasi var ama diyorki esra erola ciksinlar orda tup bebek yaptiriyorlar kaynim demis anne bi 5bin tl versene tedavide lazim olcak ilac parasi onu bile vermemis onlarda simdi evlatlik alalim.diyorlar kayinvalidem hayir alamazsiniz elin cocugunu demi elmis cok aglamis cok uzuluyorm bu duruma ayarsizdir bazen ama oda anne olmayi hak ediyorAllah Allah yumurtaların yok demek kadın menapoza girmiş olması lazım yani buna daha önce tüm işleri yapan dememişte bu neden böyle demiş ki.?yumurta yokken aşılama yapmış olamaz heralde ya doktor bence başka doktora gitsin sorsun soruştursun geri asla durmasın yaakadının aldığı ilaçlar ağır iğneler napsın hep şişiriyor hormon takviyesi kadın ne kadar üzülmüştür canım ya çaresizlik çok kötü bence başka doktora gitmeli.
Evet canım 4 nde pik oldu benim 5 i çatlama bu test markası güvenli değil diyor kimi bilemedimYumurtlamadan mı bata 5 gün var çatlamadan mı
Hadi bakalim bendr seni bekliyorumBen inanıyorum senin olacak böyle his var senin haberini alacağım er yada geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?