Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herşey referans aralığında görünüyo kaç yıllık evlisiniz acaba ne kadardır olmuyo
Eylülden beri evliyiz, ama şubatta beridir korunmuyoruz. Acele etmiyorum tabiki de, yine de emin olmak için gidiyoruz doktora, eğer herşey iyiyse olmasınl beklemek düşer sadece bize. Nette baktım o en sonda mar teste -İmmünobead aglutinasyon deniyor. O da az olmalı galiba, ama eşimde 97. O bağışıklık sistemiyle bağlı bir şey galiba

Bnde çevirerek baya bakındım ona da tekrar bakayım canım 3 ay değil bi ay bile olmasa insan tedirgin oluyo en iyisini yapmışsın

Canım şimdi baktım evet o baya yüksek gibi bi onda sorun olablr

Canım şimdi baktım evet o baya yüksek gibi bi onda sorun olablr
Ben de kaç aydır bakıyorum o teste,ama hiç dikkat etmemiştim,çünkü çok iyi demişti eşim bana, dili de fazla anlamıyorum diye üstünden geçmiştim, ama doktor bugün söyledikten sonra baktım anlamına. O da iyi bir şey değilmiş.

Ayy onların oğulları melek bizde mi böyle olacağız demiyor değilim yaani. En iyisi boşver onu ya eşine bak sen o da öyle yaparak bastırabilr abarttığını düşünüyor olblr
Üzgünüm ben pek anlamıyorum bu sprem testlerinden canım ama anlayan arkadaşlar var yazacaktır sana..

Canım bu kadar tedirgin olmayın. Herhangi bir sorun olmamasına rağmen yıllarca çocuğu olmayan insanlar var mesela ben. 3 yıldır çocuk istiyoruz. Problemsiz bir evliliğimiz ve ilişkimiz var ama olmuyor. Kendini bunun için tedirgin etme ama kayınvaliden konusunda bir şey diyemeyeceğim tabi ki. Hem 3 ay çok kısa hem de stres oldukça daha beter olacaktır duruum

Canlar ben sohbeti kaçırdım da coraspin ne işe yariyordu

Kızlar öncelikle iyi bayramlar benim bata 5 gün var bugün days comfort erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatif bu test markası güvenilir mi birde ilk idrarda yapmadım sizce umut etmeliyim %99 kesin sonuç deyince kafam karıştı bir akıl verin lütfen

Canım sana da iyi bayramlar erken gebelil testlerinde ilk idrar şartı yok. İstediğin zaman yapabilirsin. Çoğu arkadaş güvenli bulmuyor ama bence güvenli. Çıkardığı sonuçlar genelde doğru oluyor. Ama geç döllenme falan olduysa orasını bilemem çünkü batam6 gün kala diyor.

Yumurtlamadan mı bata 5 gün var çatlamadan mı

Canım benim ayın 4 nde pik oldu bugün comfort days erken gebelik testi yaptım bata 5 gün varken ilk idrarda değildi negatif çıktı sence güvenilir mi ?

4 nde pik oldu 5 nde çatlama oldu sanırım çok ağrım oldu erken mi sence adaş bu arada benimde adım gizem ve meslektaşız Göğüslerim acayip şişmişti çok umutlanmıştım ama sanırım yok

Hamile kalan arkadaşlar regl gününüze yakın sivilcelenme oldu mu

Evet bizde heyecanla bekliyorduk tüp bebek yapilmasini yani yumurtaliklarimi kilodan goremediler dedi bi sonra geldi ben sana soyleyememistim doktor bana senin cocugun olmaz dedi dedi insulun direnci oldugu icin birde ilaclar kilo aldirdi birde bu doktoru tanidik vasitasiyla buldular sehir hastanesinde ama iste devletin doktorlari insan gibi aciklama.yapmiyor bizimkide cok asosyal iletisim sorunu var soramiyo soyluyorum mesela.benim.ilk dogum doktorum tüp bebek uzmani bi proftu ona gidin diye ama para lazim kayinvalidem bizim oturdugumuz evi satti dedim yardim et destek cik bir dunya altini ve parasi var ama diyorki esra erola ciksinlar orda tup bebek yaptiriyorlar kaynim demis anne bi 5bin tl versene tedavide lazim olcak ilac parasi onu bile vermemis onlarda simdi evlatlik alalim.diyorlar kayinvalidem hayir alamazsiniz elin cocugunu demi elmis cok aglamis cok uzuluyorm bu duruma ayarsizdir bazen ama oda anne olmayi hak ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…