Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bayramınız kutlu olsun canlarımm ben yeni girebildim ya Kaçırdığım yararlı bilgiler var mı?

4 nde pik oldu 5 nde çatlama oldu sanırım çok ağrım oldu erken mi sence adaş bu arada benimde adım gizem ve meslektaşız Göğüslerim acayip şişmişti çok umutlanmıştım ama sanırım yok
Kuzum bu ay ben o kadar çok belirti yaşadım ki belirtiye bakmamak lazım. Rahatlamaya bak bekle hiç belirti yaşamadab da bir sürü hamile kalan var. Ona odaklanma yani kuzucum

Şu düşüncesi olan insanların sonu ne olacak acaba böyle para deyince insana akıl verirler esra erol aklı nasıl mantık yaa ama yaşlanınca o da esra erola gitsin o baksın. Kimin ne olduğu olacağı asla bilinmez. Çok üzüldüm eltine dediğin gibi hiçbir kadın bu çaresizliği hak etmiyor anne olmayı hak ediyor yokluk çok kötü maddi manevi Allahım ona çok yardım etsin ne diyeceğimi bilemedim içimi açıttı durumu yinede elinden geldikçe ona bu konu da destek ol Kaynananın yapamadığını yaptığında mutlu olur. Bir nebze belki.

Canım benim ayın 4 nde pik oldu bugün comfort days erken gebelik testi yaptım bata 5 gün varken ilk idrarda değildi negatif çıktı sence güvenilir mi ?
Canım 3 aydir bu testi kullanıp negatif gördüm diğer aylar doğru çıktı ama ben de 99.8 oranına inanarak bata 1 hafta varken yaptım demekki çok da duyarlı değilmiş. Birkaç güne tekrar denemek lazım inşallah vardır

Balım ben bu yumurtlama masajını yapmaya başladım bugün. Sağ kasığımda batma var gibi. Kistten mi mesajdan mı bilemedim. Sen de var mı ağrı batma vs
İyi akşamlar canlarım, mayıs ayı genelde fiyasko çıktı ya ne oldu anlamadım İnşallah haziran ayında patlama yaşarız

Ya ne kadar acı bu durum. Allah yardımcınız olsun. Tez vakitte gebelik elde edersiniz inşallah allah kayınvelidene de vicdan verir inşallah

Kızlar Hepinize hayırlı bayramlar kaç gündür rahatsızdım giremedim aşırı derecede miğde bulantım ve baş ağrım var covidtesti yaptırdım negatif çıktı ( iki keregeçirdim) ilk aklıma covid geldi acaba hamilelik belirtisi midir bilmiyorum bat 19 mayıs 5 gün önceden yapsam çıkar mi normal testten gerçi eczaneler açık mi bilmiyorum ama

Şimdi emin olmak icin bir tane daha test yaptım elimde comfort days de vardı su an çıkan sonuç canim

Eklentiler

• P_20210513_213507_1.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 74
Şimdi emin olmak icin bir tane daha test yaptım elimde comfort days de vardı su an çıkan sonuç canim
merhabalar canım testlerine göre hamılesın ama catlatma iğnesi vurulduysan 10. gune kadar pozitif cıkar bence testlerını boşa harcama 12. Gün test yap emin olmak için ben bu ay aşılama oldum catlatma iğnesi oldum dr um 12. gun test yaptırın dedi belki fikir olur sana.. İnşallah hamilesindir

Evet canım, ama rusca, ben rusyada yaşıyorum
Canım ben de çevirisini yapabildiğim kadarıyla söyleyeyim. Mar test diye yazan test antisperm antikorlarının varlığının / yokluğunun ölçümü adında yapılmış bir test yani Mar testinin açıklamasında bu yazıyor. Ama tabi tam olarak neyi etkiliyor niye tam referans aralığında değil onu doktor bilir. Yani dil bilen birinden ziyade sanırım bi doktorun sana açıklaması lazım gibi geldi bana. Eşin hiç mi bir şey demedi onunla ilgili.

Merhabalar hayır çatlatma iğnesi falan vurulmadim inşallah. Sadece geçen ay çörekotu bal kürü yaptim ama uzun süreli değil bide ebru ablanin yumurta geliştirici masajini yaptım youtubedan sabah öğle akşam umarım deneyenlere de faydası olur. Bu arada pco sorunum da olmasına rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…