Kuzum bu ay ben o kadar çok belirti yaşadım ki belirtiye bakmamak lazım. Rahatlamaya bak bekle4 nde pik oldu 5 nde çatlama oldu sanırım çok ağrım oldu erken mi sence adaş bu arada benimde adım gizem ve meslektaşızGöğüslerim acayip şişmişti çok umutlanmıştım ama sanırım yok
Kızlar öncelikle iyi bayramlarbenim bata 5 gün var bugün days comfort erken gebelik
Canım çatlamadan sayın diyorlar yani daha çok erken bnce çokta takma kafanaEvet canım 4 nde pik oldu benim 5 i çatlama bu test markası güvenli değil diyor kimi bilemedim
Hazırlık ayıydı ay o ayİyi akşamlar canlarım, mayıs ayı genelde fiyasko çıktı ya ne oldu anlamadımİnşallah haziran ayında patlama yaşarız
kayinvalidem bizim oturdugumuz evi satti dedim yardim et destek cik bir dunya altini ve parasi var ama diyorki esra erola ciksinlar orda tup bebek yaptiriyorlar kaynim demis anne bi 5bin tl versene tedavide lazim olcak ilac parasi onu bile vermemis onlarda simdi evlatlik alalim.diyorlar kayinvalidem hayir alamazsiniz elin cocugunu demi elmis cok aglamis cok uzuluyorm bu duruma ayarsizdir bazen ama oda anne olmayi hak ediyor
Canım 3 aydir bu testi kullanıp negatif gördüm diğer aylar doğru çıktı ama ben de 99.8 oranına inanarak bata 1 hafta varken yaptım demekki çok da duyarlı değilmiş. Birkaç güne tekrar denemek lazım inşallah vardırCanım benim ayın 4 nde pik oldu bugün comfort days erken gebelik testi yaptım bata 5 gün varken ilk idrarda değildi negatif çıktı sence güvenilir mi ?
İyi akşamlar canlarım, mayıs ayı genelde fiyasko çıktı ya ne oldu anlamadımİnşallah haziran ayında patlama yaşarız
Ya ne kadar acı bu durum. Allah yardımcınız olsun. Tez vakitte gebelik elde edersiniz inşallahEvet bizde heyecanla bekliyorduk tüp bebek yapilmasini yani yumurtaliklarimi kilodan goremediler dedi bi sonra geldi ben sana soyleyememistim doktor bana senin cocugun olmaz dedi dedi insulun direnci oldugu icin birde ilaclar kilo aldirdi birde bu doktoru tanidik vasitasiyla buldular sehir hastanesinde ama iste devletin doktorlari insan gibi aciklama.yapmiyor bizimkide cok asosyal iletisim sorunu var soramiyo soyluyorum mesela.benim.ilk dogum doktorum tüp bebek uzmani bi proftu ona gidin diye ama para lazim kayinvalidem bizim oturdugumuz evi satti dedim yardim et destek cik bir dunya altini ve parasi var ama diyorki esra erola ciksinlar orda tup bebek yaptiriyorlar kaynim demis anne bi 5bin tl versene tedavide lazim olcak ilac parasi onu bile vermemis onlarda simdi evlatlik alalim.diyorlar kayinvalidem hayir alamazsiniz elin cocugunu demi elmis cok aglamis cok uzuluyorm bu duruma ayarsizdir bazen ama oda anne olmayi hak ediyor
Canım ağrı olursa bırakın masajı diyodu Ebru abla bnce önce kist yogası gibi bişey var onu deneyeblrsnBalım ben bu yumurtlama masajını yapmaya başladım bugün. Sağ kasığımda batma var gibi. Kistten mi mesajdan mı bilemedim. Sen de var mı ağrı batma vs
Şimdi emin olmak icin bir tane daha test yaptım elimde comfort days de vardı su an çıkan sonuç canimKızlar öncelikle iyi bayramlarbenim bata 5 gün var bugün days comfort erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatif bu test markası güvenilir mi birde ilk idrarda yapmadım sizce umut etmeliyim %99 kesin sonuç deyince kafam karıştı bir akıl verin lütfen
Yaparken ağrı olursa diyor kuzum da yaparken olmuyor. Ara ara batma oldu. Adet olacakmışım gibi his varCanım ağrı olursa bırakın masajı diyodu Ebru abla bnce önce kist yogası gibi bişey var onu deneyeblrsn
O zamn masaja devam kuzum harika yumurtalar oluşsunYaparken ağrı olursa diyor kuzum da yaparken olmuyor. Ara ara batma oldu. Adet olacakmışım gibi his varmikemmeliz bu ay
Ay bilemedim kuzum ama sağ olasın ilgşn için. Senin bat gelmedi mi kuzum?O zamn masaja devam kuzum harika yumurtalar oluşsun
merhabalar canım testlerine göre hamılesın ama catlatma iğnesi vurulduysan 10. gune kadar pozitif cıkar bence testlerını boşa harcama 12. Gün test yap emin olmak için ben bu ay aşılama oldum catlatma iğnesi oldum dr um 12. gun test yaptırın dedi belki fikir olur sana.. İnşallah hamilesindirŞimdi emin olmak icin bir tane daha test yaptım elimde comfort days de vardı su an çıkan sonuç canim
Canım ben de çevirisini yapabildiğim kadarıyla söyleyeyim. Mar test diye yazan test antisperm antikorlarının varlığının / yokluğunun ölçümü adında yapılmış bir test yani Mar testinin açıklamasında bu yazıyor. Ama tabi tam olarak neyi etkiliyor niye tam referans aralığında değil onu doktor bilir. Yani dil bilen birinden ziyade sanırım bi doktorun sana açıklaması lazım gibi geldi bana. Eşin hiç mi bir şey demedi onunla ilgili.Evet canım, ama rusca, ben rusyada yaşıyorum
Merhabalar hayır çatlatma iğnesi falan vurulmadimmerhabalar canım testlerine göre hamılesın ama catlatma iğnesi vurulduysan 10. gune kadar pozitif cıkar bence testlerını boşa harcama 12. Gün test yap emin olmak için ben bu ay aşılama oldum catlatma iğnesi oldum dr um 12. gun test yaptırın dedi belki fikir olur sana.. İnşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?