- 26 Ağustos 2020
- 1.578
- 789
- 73
- 29
Kuzum seninle benim aram da 1 gün var 3 ünde pik oldu 4. Günde çatlama ve yumurtlamanın üzerinden benim 10. Günüm zaten daha kana geçiyor idrara geçmesi zaman alıyor bende erken yaptım negatifti sonra doktor arkadaşımız var ona sordum dedi ki daha 10. Gündesin kan verirse çıkar ama idrarda çıkmaz asla dedi adet günü yA da adet gecikmesinde 2. Gün yapmalısın dedi erken gebelik testini de adete son 2 gün kala belli olur dedi4 nde pik oldu 5 nde çatlama oldu sanırım çok ağrım oldu erken mi sence adaş bu arada benimde adım gizem ve meslektaşızGöğüslerim acayip şişmişti çok umutlanmıştım ama sanırım yok
Geldi aslında ama henüz regl olmadım canım bekliyorum olmayı iğnenin 16. Günü bugünAy bilemedim kuzum ama sağ olasın ilgşn için. Senin bat gelmedi mi kuzum?
Canim tebrik ederm hayırlı olsun öncelikle ama burası forum herkes problemini yazıyor benzerini yaşayan var mı diye bunu hiç kendine sıkıntı etme senin başına gelmesin ki sadece duymuş ol gec o lar etki bırakıyor seni anlıyorum ama bu güzel günlerini kendine zehir etme sakın ol ve tadını çıkar inşallah sağlıkla kavuşursun bebegineMerhaba kızlar ben listede yokum ama bata 1 hafta ve 2 gün kala ayrı testler yaptım. 1 hafta kala erken gebelikte çıkmadi bu sabah yaptığım kaset testte 1 dk içinde sonuç çıktı ama burada yok kimyasal yok dış gebelik yok hcg artmaması gibi yorumları okuyunca heyecanlanamadım bile. 4 ay önce terminasyon yaşadım 5 aylık bebeğimi kaybettim bana ilaç gibi gelir eğer tutunursabu da sonucum.
Anladım kuzum hadi inşallah diyoruz o zamanGeldi aslında ama henüz regl olmadım canım bekliyorum olmayı iğnenin 16. Günü bugün
Pazartesi test yaptım negatifti canım hiççç umudum yok zaten regl sancısı çekiyorum sizi bensiz bırakmam hazirandaAnladım kuzum hadi inşallah diyoruz o zamanbu ay mutlu haber senden gelsin
Ay erken olmuştur ondan çıkmamıştır belki. Biz de olumsuzu düşünmeye yer arıyoruz haPazartesi test yaptım negatifti canım hiççç umudum yok zaten regl sancısı çekiyorum sizi bensiz bırakmam haziranda
İnşallah öyledir Pazartesi ye kadar regl olmazsam eğer kan veririm çünkü testleri tükettim evde test felan kalmadı eğer regl olursam da testlerimi stoklar önümüzdeki maçlara derim artıkAy erken olmuştur ondan çıkmamıştır belki. Biz de olumsuzu düşünmeye yer arıyoruz ha
Mantıklıİnşallah öyledir Pazartesi ye kadar regl olmazsam eğer kan veririm çünkü testleri tükettim evde test felan kalmadı eğer regl olursam da testlerimi stoklar önümüzdeki maçlara derim artık
Ben okuyunca birkaç defa yaptım, yaptıktan sonra bende de sızı olduBalım ben bu yumurtlama masajını yapmaya başladım bugün. Sağ kasığımda batma var gibi. Kistten mi mesajdan mı bilemedim. Sen de var mı ağrı batma vs
İnşallah canım ya inşallahMantıklıgüzel haber alırsın inşallah kuzum sen güzel haber alırsan ben de o doktora gelcem ona göre
İyi bişey mi ki kötü bişey mi ki ay bilemedim. Öğlen akşam yaptım yapmasam mı kiBen okuyunca birkaç defa yaptım, yaptıktan sonra bende de sızı oldu
Ahahahahaha rahatlama şeyine bak
Bendede durum aynı testler bitti yap yap yapmıcam almıcamda 26 nisan çatlatma iğnesi oldum en son 12 nisan regl günümdü olmadım dün test yaptım negatifti anlamadım hayırlısı artık bir hafta daha beklicem belki klomen ve çatlatma iğnesi regl geciktiriyordurİnşallah öyledir Pazartesi ye kadar regl olmazsam eğer kan veririm çünkü testleri tükettim evde test felan kalmadı eğer regl olursam da testlerimi stoklar önümüzdeki maçlara derim artık
Allah yardımcın olsun kuzum ama bebiş varsa da inşallah tez zamanda geçer bu bulantılarOyle kötü bir gün geçirdim ki sabahtan aksama kadar midem bulandı kizlar test yapmamak için zor duruyorum ilk hamileligmdede 10 gün öncesinden cok ağırdı belirtilerim testimi adetimden önce yapmıştım yine belirgin olunca belirtiler ilac da alamadım zaten varsa aynen böyle devamke enerjim çekiliyor midem bulandıran
İvit köydeyiz kaynanamın ilaçları arasından buldum, inşallah nereye gitti ilaçlarım demezAhahahahaha rahatlama şeyine bakgittiniz mi köye
Günde bir defa yap bariİyi bişey mi ki kötü bişey mi ki ay bilemedim. Öğlen akşam yaptım yapmasam mı ki
Kız o ilaç ne işe yarıyorİvit köydeyiz kaynanamın ilaçları arasından buldum, inşallah nereye gitti ilaçlarım demez
Kadın 3 kere demiş ay. Bi ara diğer videodaki masajı da mı yapsam dedim ama sonra kendine gel diye biraz kavga edince kendimle tamam tamam diyip sakinleştim. Tek videoyla sınırladıö kendimiGünde bir defa yap bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?