Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 nde pik oldu 5 nde çatlama oldu sanırım çok ağrım oldu erken mi sence adaş bu arada benimde adım gizem ve meslektaşız Göğüslerim acayip şişmişti çok umutlanmıştım ama sanırım yok
Kuzum seninle benim aram da 1 gün var 3 ünde pik oldu 4. Günde çatlama ve yumurtlamanın üzerinden benim 10. Günüm zaten daha kana geçiyor idrara geçmesi zaman alıyor bende erken yaptım negatifti sonra doktor arkadaşımız var ona sordum dedi ki daha 10. Gündesin kan verirse çıkar ama idrarda çıkmaz asla dedi adet günü yA da adet gecikmesinde 2. Gün yapmalısın dedi erken gebelik testini de adete son 2 gün kala belli olur dedi

Canim tebrik ederm hayırlı olsun öncelikle ama burası forum herkes problemini yazıyor benzerini yaşayan var mı diye bunu hiç kendine sıkıntı etme senin başına gelmesin ki sadece duymuş ol gec o lar etki bırakıyor seni anlıyorum ama bu güzel günlerini kendine zehir etme sakın ol ve tadını çıkar inşallah sağlıkla kavuşursun bebegine

Ay erken olmuştur ondan çıkmamıştır belki. Biz de olumsuzu düşünmeye yer arıyoruz ha
İnşallah öyledir Pazartesi ye kadar regl olmazsam eğer kan veririm çünkü testleri tükettim evde test felan kalmadı eğer regl olursam da testlerimi stoklar önümüzdeki maçlara derim artık

İnşallah öyledir Pazartesi ye kadar regl olmazsam eğer kan veririm çünkü testleri tükettim evde test felan kalmadı eğer regl olursam da testlerimi stoklar önümüzdeki maçlara derim artık
Mantıklı güzel haber alırsın inşallah kuzum sen güzel haber alırsan ben de o doktora gelcem ona göre

Oyle kötü bir gün geçirdim ki sabahtan aksama kadar midem bulandı kizlar test yapmamak için zor duruyorum ilk hamileligmdede 10 gün öncesinden cok ağırdı belirtilerim testimi adetimden önce yapmıştım yine belirgin olunca belirtiler ilac da alamadım zaten varsa aynen böyle devamke enerjim çekiliyor midem bulandıran

Bendede durum aynı testler bitti yap yap yapmıcam almıcamda 26 nisan çatlatma iğnesi oldum en son 12 nisan regl günümdü olmadım dün test yaptım negatifti anlamadım hayırlısı artık bir hafta daha beklicem belki klomen ve çatlatma iğnesi regl geciktiriyordur

Allah yardımcın olsun kuzum ama bebiş varsa da inşallah tez zamanda geçer bu bulantılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…