Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovü testinin en güveniliri hangisi benim bu aydan ümidim yok elimde bulunsun bari

Kadın 3 kere demiş ay. Bi ara diğer videodaki masajı da mı yapsam dedim ama sonra kendine gel diye biraz kavga edince kendimle tamam tamam diyip sakinleştim. Tek videoyla sınırladıö kendimi
Ay bak böyle deyince şey oldu ben dr devam edeyim masaja,

Bnde 28 inde oldum iğneyi fakat 1 mayısta kontrolde çatlamıştı yumurtalar kontrole gittim 1 hafta sonra da progesteron testi yaptrdım 17 küsür çıktı ama sonucu bilmyrm henüz

Ya demin kocam sen ne yiyip içiyorsun ya, korkuyorum senden dedi ben bişeyleri biraz abarttım sanırım

Hemen yarın alıcam çalışmalara başlamadım daha yarın ilacıda alıyım tam olsun Haziran’da birisi hamile kalıcak gibi hissediyorum
Ay hepimiz kalacağız geçen ayki deneme turlarıydı bu ay farkettim ki ben 3 yıldır hiç bu kadar hazır değilmişim çocuğa. Artık tam hazırım gelsin paşalar prensesler

Yaptım Pazartesi ama negatifti 12.günüydü sanırım
Balım doktora gittiğimde de sordum. Normal regl günü bizim için kesin sonuç verir erken test yapma bi daha dedi. Sen de çıkan sonuçla kafanı bulandırma. Progestron falan yükselmiş, rahim kalınlaşıyor. Kendini iyiye odakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…