- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Aaaa aşkolsun kız akşam bulduk ya onu. Sen de vardonKız o ilaç ne işe yarıyoryararlı bilgi buldunuz ve bana haber vermediniz mi yoksa
Onun da peşine düşmez heralde ayİvit köydeyiz kaynanamın ilaçları arasından buldum, inşallah nereye gitti ilaçlarım demez
Aa ben kaçırmışımAaaa aşkolsun kız akşam bulduk ya onu. Sen de vardon
Kadın kalp hastası her gün içiyor daha var diye almaz bir bakar bitmişOnun da peşine düşmez heralde ay
Geç bile kaldın kızııııımAa ben kaçırmışımişe yaramış mı peki kesin bilgi mi hemen yarın alıcak bak
Bu ay başlamış kızceğiz bize de yazdı hemenAa ben kaçırmışımişe yaramış mı peki kesin bilgi mi hemen yarın alıcak bak
Ay bak böyle deyince şey oldu ben dr devam edeyim masaja,Kadın 3 kere demiş ay. Bi ara diğer videodaki masajı da mı yapsam dedim ama sonra kendine gel diye biraz kavga edince kendimle tamam tamam diyip sakinleştim. Tek videoyla sınırladıö kendimi
Bnde 28 inde oldum iğneyi fakat 1 mayısta kontrolde çatlamıştı yumurtalar kontrole gittim 1 hafta sonra da progesteron testi yaptrdım 17 küsür çıktı ama sonucu bilmyrm henüzBendede durum aynı testler bitti yap yap yapmıcam almıcamda 26 nisan çatlatma iğnesi oldum en son 12 nisan regl günümdü olmadım dün test yaptım negatifti anlamadım hayırlısı artık bir hafta daha beklicem belki klomen ve çatlatma iğnesi regl geciktiriyordur
Kız her gün içiyorsa kontrol eder heralde. Etmezse de giderken ilacın bitmiş sanki de kadına yazıkKadın kalp hastası her gün içiyor daha var diye almaz bir bakar bitmiş
Et et yumurtlamayı görene kadar devam keAy bak böyle deyince şey oldu ben dr devam edeyim masaja,
Regl günün nezaman idrar testi yaptın mı hiçBnde 28 inde oldum iğneyi fakat 1 mayısta kontrolde çatlamıştı yumurtalar kontrole gittim 1 hafta sonra da progesteron testi yaptrdım 17 küsür çıktı ama sonucu bilmyrm henüz
AaaGeç bile kaldın kızııııımiksir iksir
Nöbetçi vardır illakiAaayarın eczaneler açık mı ki ya hemen almalıyım
Hemen yarın alıcamBu ay başlamış kızceğiz bize de yazdı hemenbi zararı yokmuş kullan bacım
Ay hepimiz kalacağızHemen yarın alıcamçalışmalara başlamadım daha yarın ilacıda alıyım tam olsun Haziran’da birisi hamile kalıcak gibi hissediyorum
Yaptım Pazartesi ama negatifti 12.günüydü sanırımRegl günün nezaman idrar testi yaptın mı hiç
İşte buuuuuAy hepimiz kalacağızgeçen ayki deneme turlarıydı bu ay farkettim ki ben 3 yıldır hiç bu kadar hazır değilmişim çocuğa. Artık tam hazırım gelsin paşalar prensesler
Balım doktora gittiğimde de sordum. Normal regl günü bizim için kesin sonuç verir erken test yapma bi daha dedi. Sen de çıkan sonuçla kafanı bulandırma. Progestron falan yükselmiş, rahim kalınlaşıyor. Kendini iyiye odaklaYaptım Pazartesi ama negatifti 12.günüydü sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?