Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyle de kötüyle de kabullendim sanki ben ya nedense önümüzdeki ay olcak gibi bi his var içimde o yüzden regl olsam da üzülmcm kuzum

Ben 26 nisan çatlatma iğnesi oldum en son 12 nisan regl günümdü dün yani 12 Mayıs idrar testi yaptım negatif çıktı ama bugün 13 ü hala regl yok bu klomen iğne vs regl gününü geciktiriyormu acaba yoksa hala bir ümit varmı ? doktor bilgi verdi mi acaba klomen regl geciktirir yada şu gün regl olmalısın vs diye

Kist oluştuysa gecikme olabilir canım. Benim 2 gün gecikmişti, ama mesela MaviliGizem vaktinde oldu. Kişiye göre değişiyor, Yusra-61 1 ay olamadı mesela Allah göstermesin,

Canım ben ovitralle den 15 gün sonra kan testi yaptırdım.negatifti. Doktoru aradım durumu söyledim başka şeyler de sordum. Ama bana o günde dediği şey normal gününde regl olacaksın başka gün değil oldu. Ondan önce de geçen yıl şubatta klomen kullanmıştım onda da günümde olmuşum. Yani normal regl gününü bekle
Ama 1 2 günlük gecikme normal bunlarda onu da çok dert etme

Bnce yasaklar bitince kan testi en neti
Evet ama daha önce üç kere kan verdim maalesef sonuç olumsuz üzülüyorum kan verdiğimemi yanayım aile hekimine habire gebelik için test yaptıgımamı adam dicek bir hamile kalsada kurtulsam en son gittiğimde daha evleneli bir sene bile olmamış acele etme dedi

Anladım çok sağol bakalım hayırlısı artık

Arkadaşlar bugun adet gunumdu bende dayanamyp aksam 5de test yaptım baktım cıkmadı sonra 3 saat sonra bile oldu hafif cızgı olabilirmı sizce yalandanmı umıtlıyım(( normal kaset tıpı testı

Her zaman destegim dedimki anne olmak dogurmal degil basvurunuzu yapin kendi evladimiz gibi bagrimiza bakariz sakin kaynanam istemem dedi diye vazgecme dedim Allahta biliyor nasil dua ediyorum onun icin aahh bi olsa kendimin olmus gibi mutlu olacagim Rabbim büyük

Ya ne kadar acı bu durum. Allah yardımcınız olsun. Tez vakitte gebelik elde edersiniz inşallah allah kayınvelidene de vicdan verir inşallah
Amin canim aminnn cok saol insallah rabbim eltime ve kaynimada saglikli ve hayirli bi evlat nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…