İnşallah canım benim ya valla bu kadar beklettikleri yeterAy hepimiz kalacağızgeçen ayki deneme turlarıydı bu ay farkettim ki ben 3 yıldır hiç bu kadar hazır değilmişim çocuğa. Artık tam hazırım gelsin paşalar prensesler
Bunlarında acele etme lafına hastayım ya bu ay ilk iğnemiydiEvet ama daha önce üç kere kan verdim maalesef sonuç olumsuz üzülüyorum kan verdiğimemi yanayım aile hekimine habire gebelik için test yaptıgımamı adam dicek bir hamile kalsada kurtulsam en son gittiğimde daha evleneli bir sene bile olmamış acele etme dedi
Ya ne yemiyorum kiNe yiyip ne içiyorsun hemen bize de söyle çabuk, (bunu yazarken elimde kuru incir var)
Amin inşallahAllahım hepimizde o his, rabbim boşa çıkarmasın
Hormon almıyor sayılmam ayİnşallah canım benim ya valla bu kadar beklettikleri yeterhiç hormon almadan doğal bir şekilde hamile kalırsak çok güzel olur ya
Evet ilk iğne aynen sanane ben bebek istiyorum yaşım olmuş 30 acele etme diyor çocuk 10 yaşında ben 40 yaşında olcam çocuk 20 yaşında ben 50 olcam acele etme daha yeni evlenmişsin bir sene olmamış diyor salak adamBunlarında acele etme lafına hastayım ya bu ay ilk iğnemiydi
Amin kuzum. Bazen hayret ediyorum bu annelere. Kendi evladına da bu kadar işkence etmezsin ya diyorum ama işte. Allah hepinize yardım etsin de tez vakitte hayırlı evlatlatınız olsun.Amin canim aminnn cok saol insallah rabbim eltime ve kaynimada saglikli ve hayirli bi evlat nasip eder
Onu şuan bulmam mümkün değil, bu ay soğan kürü yapacaktım ama hayıt hapı içiyorum diye vazgeçtim. Bende durumlar şöyle, günde bir hayıt hapı, coraspin, folic asit, kuru incir yiyorum yumurta masajı da yapacam, ve bugünden itibaren (9.gün) günaşırı çalışma.. Sanırım testere dişli aslan pençesine benim ve kocamın çok ihtiyacı olacakYa ne yemiyorum kikuru incir rahmi kalınlaştırıyormuş tutunması için mikemmel seçim
Ama testere dişli aslan pençesi vardı evde onu içiyorum. Direk yazmışlar afrodizyak etkili diyesanırım en çok o etkiledi
Tabiki en önemlisi, DOGGY POZİSYONU, HAV HAVOnu şuan bulmam mümkün değil, bu ay soğan kürü yapacaktım ama hayıt hapı içiyorum diye vazgeçtim. Bende durumlar şöyle, günde bir hayıt hapı, coraspin, folic asit, kuru incir yiyorum yumurta masajı da yapacam, ve bugünden itibaren (9.gün) günaşırı çalışma.. Sanırım testere dişli aslan pençesine benim ve kocamın çok ihtiyacı olacak
Kist oluştuysa gecikme olabilir canım. Benim 2 gün gecikmişti, ama meselaMaviliGizem vaktinde oldu. Kişiye göre değişiyor, Yusra-61 1 ay olamadı mesela Allah göstermesin,
Hiç takma canım bn baya araştırdım bu iğneler 2. Kullanışla en fazla sonuç alınıyormuş bnce bu ay olmazsa bile üzülme önümüzdeki aya pozitif düşünEvet ilk iğne aynen sanane ben bebek istiyorum yaşım olmuş 30 acele etme diyor çocuk 10 yaşında ben 40 yaşında olcam çocuk 20 yaşında ben 50 olcam acele etme daha yeni evlenmişsin bir sene olmamış diyor salak adam
Esim bile diyorki kredi cekeyim abimi özel bi tüp bebek merkezine götureyim inan elimde olsa elinden tutup goturecegim eltimi biz burda bu sekilde cagresizken doguran kadin nasil rahat ediyor anlamiyorum birde bana diyorki surekli bunlarda is yok sen bari bitane daha dogur yahu napsinlar bende dedimki birazda paraya bakiyor o iş dolar altin biriktirecegine biraz yardim et ve eltim bunalrdais yok sen bari bitane daha dogur dedigi gunden beri o lafi unutmamis dedim sen bakma ona sacmaliyorAmin kuzum. Bazen hayret ediyorum bu annelere. Kendi evladına da bu kadar işkence etmezsin ya diyorum ama işte. Allah hepinize yardım etsin de tez vakitte hayırlı evlatlatınız olsun.
Aynen öyle hayırlısı artık Allah kararlamıştırHiç takma canım bn baya araştırdım bu iğneler 2. Kullanışla en fazla sonuç alınıyormuş bnce bu ay olmazsa bile üzülme önümüzdeki aya pozitif düşün
Tabi ki hakkımızda hayırlısıAynen öyle hayırlısı artık Allah kararlamıştır
Valla ben d vitamini folik asit sabahları polen karışımı bu kadarHormon almıyor sayılmam ayo kadar çok şey yiyip içiyorum ki ilaç kullansam daha iyi
Ay onu kocan içmeli mi bilemedim. Rahim bitkisi diyor saraçoğlu. Östrojeni falan yükseltiyor. Fshı düşürüyor.kaliteli yumurta sağlıyor vs vs. Sperme etkisi var mı inan bilemedimOnu şuan bulmam mümkün değil, bu ay soğan kürü yapacaktım ama hayıt hapı içiyorum diye vazgeçtim. Bende durumlar şöyle, günde bir hayıt hapı, coraspin, folic asit, kuru incir yiyorum yumurta masajı da yapacam, ve bugünden itibaren (9.gün) günaşırı çalışma.. Sanırım testere dişli aslan pençesine benim ve kocamın çok ihtiyacı olacak
Onlar da varValla ben d vitamini folik asit sabahları polen karışımı bu kadar
İşte ana olabilen de çocuk sahibi analık duygusu olmayan kaynanan da. Yazık ya insanlara. Ben annemin dediği küçücük laftan dağıldım p kadın ne yapsın. Esra erola çıkınca ne olacak acaba, allah anne de olsa kalpsiz vicdansız kimseye muhtaç etmesin. Hatta Allah kendinden başkasına muhtaç etmesin inşallahEsim bile diyorki kredi cekeyim abimi özel bi tüp bebek merkezine götureyim inan elimde olsa elinden tutup goturecegim eltimi biz burda bu sekilde cagresizken doguran kadin nasil rahat ediyor anlamiyorum birde bana diyorki surekli bunlarda is yok sen bari bitane daha dogur yahu napsinlar bende dedimki birazda paraya bakiyor o iş dolar altin biriktirecegine biraz yardim et ve eltim bunalrdais yok sen bari bitane daha dogur dedigi gunden beri o lafi unutmamis dedim sen bakma ona sacmaliyor
Amanın kaş yaparken göz çıkarmayalımAy onu kocan içmeli mi bilemedim. Rahim bitkisi diyor saraçoğlu. Östrojeni falan yükseltiyor. Fshı düşürüyor.kaliteli yumurta sağlıyor vs vs. Sperme etkisi var mı inan bilemedim
Kuru incir prolaktini yükseltmiyor mu? Bu aslan pençesinin tadı nasıl ?Ya ne yemiyorum kikuru incir rahmi kalınlaştırıyormuş tutunması için mikemmel seçim
Ama testere dişli aslan pençesi vardı evde onu içiyorum. Direk yazmışlar afrodizyak etkili diyesanırım en çok o etkiledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?