Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hepimiz kalacağız geçen ayki deneme turlarıydı bu ay farkettim ki ben 3 yıldır hiç bu kadar hazır değilmişim çocuğa. Artık tam hazırım gelsin paşalar prensesler
İnşallah canım benim ya valla bu kadar beklettikleri yeter hiç hormon almadan doğal bir şekilde hamile kalırsak çok güzel olur ya

Bunlarında acele etme lafına hastayım ya bu ay ilk iğnemiydi

Ne yiyip ne içiyorsun hemen bize de söyle çabuk, (bunu yazarken elimde kuru incir var)
Ya ne yemiyorum ki kuru incir rahmi kalınlaştırıyormuş tutunması için mikemmel seçim

Ama testere dişli aslan pençesi vardı evde onu içiyorum. Direk yazmışlar afrodizyak etkili diye sanırım en çok o etkiledi

Bunlarında acele etme lafına hastayım ya bu ay ilk iğnemiydi
Evet ilk iğne aynen sanane ben bebek istiyorum yaşım olmuş 30 acele etme diyor çocuk 10 yaşında ben 40 yaşında olcam çocuk 20 yaşında ben 50 olcam acele etme daha yeni evlenmişsin bir sene olmamış diyor salak adam

Amin canim aminnn cok saol insallah rabbim eltime ve kaynimada saglikli ve hayirli bi evlat nasip eder
Amin kuzum. Bazen hayret ediyorum bu annelere. Kendi evladına da bu kadar işkence etmezsin ya diyorum ama işte. Allah hepinize yardım etsin de tez vakitte hayırlı evlatlatınız olsun.

Onu şuan bulmam mümkün değil, bu ay soğan kürü yapacaktım ama hayıt hapı içiyorum diye vazgeçtim. Bende durumlar şöyle, günde bir hayıt hapı, coraspin, folic asit, kuru incir yiyorum yumurta masajı da yapacam, ve bugünden itibaren (9.gün) günaşırı çalışma.. Sanırım testere dişli aslan pençesine benim ve kocamın çok ihtiyacı olacak

Tabiki en önemlisi, DOGGY POZİSYONU, HAV HAV

Kist oluştuysa gecikme olabilir canım. Benim 2 gün gecikmişti, ama mesela MaviliGizem vaktinde oldu. Kişiye göre değişiyor, Yusra-61 1 ay olamadı mesela Allah göstermesin,

Bu arkadaşım zaten çok uzun sürüyor birazcık bildiğim kadar birde bu aralar adet geçilmesi moda ama kimseyi benim gibi yapmasın Allah o neydi rekor kırdım resmen

Hiç takma canım bn baya araştırdım bu iğneler 2. Kullanışla en fazla sonuç alınıyormuş bnce bu ay olmazsa bile üzülme önümüzdeki aya pozitif düşün

Amin kuzum. Bazen hayret ediyorum bu annelere. Kendi evladına da bu kadar işkence etmezsin ya diyorum ama işte. Allah hepinize yardım etsin de tez vakitte hayırlı evlatlatınız olsun.
Esim bile diyorki kredi cekeyim abimi özel bi tüp bebek merkezine götureyim inan elimde olsa elinden tutup goturecegim eltimi biz burda bu sekilde cagresizken doguran kadin nasil rahat ediyor anlamiyorum birde bana diyorki surekli bunlarda is yok sen bari bitane daha dogur yahu napsinlar bende dedimki birazda paraya bakiyor o iş dolar altin biriktirecegine biraz yardim et ve eltim bunalrdais yok sen bari bitane daha dogur dedigi gunden beri o lafi unutmamis dedim sen bakma ona sacmaliyor

Ay onu kocan içmeli mi bilemedim. Rahim bitkisi diyor saraçoğlu. Östrojeni falan yükseltiyor. Fshı düşürüyor.kaliteli yumurta sağlıyor vs vs. Sperme etkisi var mı inan bilemedim

İşte ana olabilen de çocuk sahibi analık duygusu olmayan kaynanan da. Yazık ya insanlara. Ben annemin dediği küçücük laftan dağıldım p kadın ne yapsın. Esra erola çıkınca ne olacak acaba, allah anne de olsa kalpsiz vicdansız kimseye muhtaç etmesin. Hatta Allah kendinden başkasına muhtaç etmesin inşallah

Kuru incir prolaktini yükseltmiyor mu? Bu aslan pençesinin tadı nasıl ? acil cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…