Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba iyi bayramlar herkese bana yardımcı olurmusunuz ilk kez böyle bişey geliyor başıma sol göğüsümün içini sıktıkça sarı bir sıvı geliyor bu ne anlama geliyor neden olurki hamilelik belirtisi olamaz dimi bat 21 mayıs

Kuru incir prolaktini yükseltmiyor mu? Bu aslan pençesinin tadı nasıl ? acil cevap
Aman tadını ne yapcan iç gitsin yükseltiyordur ama hayıt içiyorum bir yandan zaten yumurtlamadan sonra prolaktin yükselmesi lazım rahim kalınlaşması için onun için lazım

Kuzum yüksek prolaktin belirtisi o doktora git mutlaka

Esra erola cikacaklarmia bizim bebegimiz olmuyor maddi.durmumuz yok buze tüp bebek yaptir dicekelrmis dedim eldendemi utanmicaksin herkes senin evin altinin paran oldugunu biliuo demezlermi oglunu televizyona cikarmis.. bebegin tutup tutmayacagi belli degilmis onlara para.verip parasini riske atamazmis kendine yazlik alacakmis falan filan.. o yazliga seni ziyarete gelecek torunlarin evlatlarin olmadiktan sonra istersen osmanli sarayinda yasa.. mal sahibi mülk sahibi nerde bunun ilk sahibi şu dunyaya birakabilecegimiz en guzel miras ve yatirim evlattir öldükten sonra arkamizdan dua edecek

Aman tadını ne yapcan iç gitsin yükseltiyordur ama hayıt içiyorum bir yandan zaten yumurtlamadan sonra prolaktin yükselmesi lazım rahim kalınlaşması için onun için lazım
İçemiyorum ki bu konularda midem bu tuaf Yoksa neler içerdim valla

Kuzum prolaktin yükselmiş olabilir. O da süt kesenlerinin çalışmasına sebep olur. Yani Vücudun kendini hamile sanmış olabilir. Bi doktora gitmende fayda var. Eğer prolaktin yükseldiyse düşürülmesi lazım.

Coraspinciler kazanacak bu ay hissediyorum ben de 5 günü denicem diye planlıyorum da benim adama geriliyor ya ona görev gibi düşünüyor adamcağız. Ona ne yedirsem acep

Valla kuzum öyle bi edilir ki. Bilinçaltının üstünden daha işlevsel olduğundan eminim de ulaşamıyorum oraya işte
Vallaha ulaşabilirsen yolu bana da tarif et de bende ulaşayım olmuyo böyle iyice çocukla bozdum kafayı kafayı taktıkca hiç olmaz oldu kuzenimizin eşi hamile yemin ederim nasıl özeniyorum anlatamam ama o kadın da hak etti gerçi 6 yıldır olmuyordu

Kuzum yüksek prolaktin belirtisi o doktora git mutlaka
Bende öyle düşünmüştüm aslında ama belki gebelik belirtsidir diyede umut ediyordum benim bu ayki çalışmalar yabana gitti o zaman tühh peki sıktıkça geliyor nerden aklıma geldide sıktım onuda bilmiyorum ama yüksek prolaktin olması sakıncaları nedendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…