Evde Bi ampul d vitamini vardı onu da içeyimValla ben d vitamini folik asit sabahları polen karışımı bu kadar
Hayvan gibi yersen çıkar sabah 1 akşam bir tane ye insan gibiKuru incir prolaktini yükseltmiyor mu? Bu aslan pençesinin tadı nasıl ?acil cevap
Ortaya karışıkEvde Bi ampul d vitamini vardı onu da içeyim
Onuda alıyımHayvan gibi yersen çıkar sabah 1 akşam bir tane ye insan gibi
OhaaForumun birinde okumuştum neredeydi ya, kız 2 kilo kuru incir yemiş bir ayda, 6 cm kisti olmuş sonrabgm21
Yumurtayı olgunlaştırırıyor rahmi kalınlaştırıyorOhaao kadar nasıl yemiş ya bende senin gibi sabah akşam 1 tane yerim bu incir tam olarak yumurtamıza ne yapıyor
Aman tadını ne yapcan iç gitsinKuru incir prolaktini yükseltmiyor mu? Bu aslan pençesinin tadı nasıl ?acil cevap
Kuzum yüksek prolaktin belirtisi o doktora git mutlakaKızlar merhaba iyi bayramlar herkese bana yardımcı olurmusunuz ilk kez böyle bişey geliyor başıma sol göğüsümün içini sıktıkça sarı bir sıvı geliyor bu ne anlama geliyor neden olurki hamilelik belirtisi olamaz dimi bat 21 mayıs
Yumurta kalitesini arttıran ne var pekiYumurtayı olgunlaştırırıyor rahmi kalınlaştırıyor
Esra erola cikacaklarmia bizim bebegimiz olmuyor maddi.durmumuz yok buze tüp bebek yaptir dicekelrmis dedim eldendemi utanmicaksin herkes senin evin altinin paran oldugunu biliuo demezlermi oglunu televizyona cikarmis.. bebegin tutup tutmayacagi belli degilmis onlara para.verip parasini riske atamazmis kendine yazlik alacakmis falan filan.. o yazliga seni ziyarete gelecek torunlarin evlatlarin olmadiktan sonra istersen osmanli sarayinda yasa.. mal sahibi mülk sahibi nerde bunun ilk sahibi şu dunyaya birakabilecegimiz en guzel miras ve yatirim evlattir öldükten sonra arkamizdan dua edecekİşte ana olabilen de çocuk sahibi analık duygusu olmayan kaynanan da. Yazık ya insanlara. Ben annemin dediği küçücük laftan dağıldım p kadın ne yapsın. Esra erola çıkınca ne olacak acaba, allah anne de olsa kalpsiz vicdansız kimseye muhtaç etmesin. Hatta Allah kendinden başkasına muhtaç etmesin inşallah
Kaliteli olgunlaştırır işte, folic asidini iç güzel beslen, masaj yap,Yumurta kalitesini arttıran ne var pekiyumurta olgunlaşıyor ama kalitesiz herhalde işe yaramıyor
İçemiyorum ki bu konularda midem bu tuafAman tadını ne yapcan iç gitsinyükseltiyordur ama hayıt içiyorum bir yandan zaten yumurtlamadan sonra prolaktin yükselmesi lazım rahim kalınlaşması için onun için lazım
Doktorumun verdiği son folik asit güzele benziyor bununla hamile kalan bile varmışKaliteli olgunlaştırır işte, folic asidini iç güzel beslen, masaj yap,
Kuzum prolaktin yükselmiş olabilir. O da süt kesenlerinin çalışmasına sebep olur. Yani Vücudun kendini hamile sanmış olabilir. Bi doktora gitmende fayda var. Eğer prolaktin yükseldiyse düşürülmesi lazım.Kızlar merhaba iyi bayramlar herkese bana yardımcı olurmusunuz ilk kez böyle bişey geliyor başıma sol göğüsümün içini sıktıkça sarı bir sıvı geliyor bu ne anlama geliyor neden olurki hamilelik belirtisi olamaz dimi bat 21 mayıs
Hangi folik asit o ay. Benimki bitmej üzere onu alayım ben deDoktorumun verdiği son folik asit güzele benziyor bununla hamile kalan bile varmış
Coraspinciler kazanacak bu ay hissediyorumOnu şuan bulmam mümkün değil, bu ay soğan kürü yapacaktım ama hayıt hapı içiyorum diye vazgeçtim. Bende durumlar şöyle, günde bir hayıt hapı, coraspin, folic asit, kuru incir yiyorum yumurta masajı da yapacam, ve bugünden itibaren (9.gün) günaşırı çalışma.. Sanırım testere dişli aslan pençesine benim ve kocamın çok ihtiyacı olacak
Vallaha ulaşabilirsen yolu bana da tarif et de bende ulaşayımValla kuzum öyle bi edilir ki.Bilinçaltının üstünden daha işlevsel olduğundan eminim de ulaşamıyorum oraya işte
Bende öyle düşünmüştüm aslında ama belki gebelik belirtsidir diyede umut ediyordum benim bu ayki çalışmalar yabana gitti o zaman tühh peki sıktıkça geliyor nerden aklıma geldide sıktım onuda bilmiyorum ama yüksek prolaktin olması sakıncaları nedendirKuzum yüksek prolaktin belirtisi o doktora git mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?