- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Ohaaaaa kistimi besliyorum o zaman şuan. Günde 1 tane yiyorum ben deForumun birinde okumuştum neredeydi ya, kız 2 kilo kuru incir yemiş bir ayda, 6 cm kisti olmuş sonrabgm21
Peki hamileysem bu kadar erken gelmez dimi ondan olmaz yaniKuzum prolaktin yükselmiş olabilir. O da süt kesenlerinin çalışmasına sebep olur. Yani Vücudun kendini hamile sanmış olabilir. Bi doktora gitmende fayda var. Eğer prolaktin yükseldiyse düşürülmesi lazım.
Abartmadan yersek bir şey olmaz ben de bir tane yiyordum son birkaç gün sabah bir akşam bir yapacağımOhaaaaa kistimi besliyorum o zaman şuan. Günde 1 tane yiyorum ben de
Ohaaaaa kistimi besliyorum o zaman şuan. Günde 1 tane yiyorum ben de
Gebelik belirtisi değildir canım üstelik bat 21 mayıs. Hamileliğin ileriki dönemlerinde oluyor ama şu aşamada belirti olduğunu sanmıyorum.Peki hamileysem bu kadar erken gelmez dimi ondan olmaz yani
Haha yaa delirtmeyin herşeyin fazlası zarar o kız klomen + 2 kilo incir yiyince öyle olmuş günde bir incirin zararı olmaz faydası olurbenimde küçükte olsa kistim var bende yemekten vazgeçtim
Eft deniyorum şu ara. Akupunktur noktalarına falan vurup olumlama yapıyorum. Gece olumlama dinleyio uyuyorum falan. En azından hamile kalamamaktan ne kadar korktuğumun farkına vardım kendimi rahatlattım biraz. Ben de özeniyorum valla. Ama artık kolayca hamile kalabileceğime vücudumu ikna çabasındayımVallaha ulaşabilirsen yolu bana da tarif et de bende ulaşayımolmuyo böyle iyice çocukla bozdum kafayı kafayı taktıkca hiç olmaz oldu kuzenimizin eşi hamile yemin ederim nasıl özeniyorum anlatamam ama o kadın da hak etti gerçi 6 yıldır olmuyordu
Topiğin gülleri ballı çörekleri tatlı hamişleri hepinize kocaman öpücükler bayramınız mübarek olsungeç kaldım biraz ama kusura bakmayın bu ara yoğun gidiyo biraz
Haha yaa delirtmeyin herşeyin fazlası zarar o kız klomen + 2 kilo incir yiyince öyle olmuş günde bir incirin zararı olmaz faydası olur
Ben de bundan alacam benim neyim eksik, herşeyi aynı yapalım ki olmama lüksü olmasın hahaEki Görüntüle 2848754
Bu canım doktorum gebelik isteyenlere bunu öneriyorum dedi
Insallah canim hepimizYa insallah en kisa zamanda kavusursunuz yavrunuza
Yok canım 6. Aydan falan sonra gelir o. En azından okuduğum bildiğim duyduğum o şekildePeki hamileysem bu kadar erken gelmez dimi ondan olmaz yani
İşe yarıyorsa ne güzel vallaha hem modunu yüksek tutunca bi bakmışsın bu ay misler gibi anne olmuşsun sendeEft deniyorum şu ara. Akupunktur noktalarına falan vurup olumlama yapıyorum. Gece olumlama dinleyio uyuyorum falan. En azından hamile kalamamaktan ne kadar korktuğumun farkına vardım kendimi rahatlattım biraz. Ben de özeniyorum valla. Ama artık kolayca hamile kalabileceğime vücudumu ikna çabasındayımya olmazsa ya çok takılmıyorum
Valla alın ben bi araştırdım zaten içeriğide güzel hadi bakalımBen de bundan alacam benim neyim eksik, herşeyi aynı yapalım ki olmama lüksü olmasın haha
Ben de bundan alacam benim neyim eksik, herşeyi aynı yapalım ki olmama lüksü olmasın haha
Ben bunu 95 Tl aldım canım eczaneden haberiniz olsunKafaları kırdık iyice hadi bakalım
Yok artık pahalıymış. Üstüne 100 lira daha koyar prowomen alırımBen bunu 95 Tl aldım canım eczaneden haberiniz olsun
Ben de olumlama yapacam nasıl yapıyoruzEft deniyorum şu ara. Akupunktur noktalarına falan vurup olumlama yapıyorum. Gece olumlama dinleyio uyuyorum falan. En azından hamile kalamamaktan ne kadar korktuğumun farkına vardım kendimi rahatlattım biraz. Ben de özeniyorum valla. Ama artık kolayca hamile kalabileceğime vücudumu ikna çabasındayımya olmazsa ya çok takılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?