Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki hamileysem bu kadar erken gelmez dimi ondan olmaz yani
Halk arasında süt korur dedikleri olay aslında. Süt hormonu da diyorlar. Ama yüzde yüz engel mi gebeliğe dersen, değil. Arkadaşım emzirirken hamile kaldı

Pik ve çatlama günlerimiz aynı var mı hiç belirti vs. Hissettiğin bir şey

Yaaa bugün aynısını hayatımda ilk kez ben de yaptım. Bende de çıktı ve korktum araştırdım sonra kesinlikle gebelik belirtisi değil ama korkulacak bir şey de yokmuş. Bende sarı değil de su gibi renksizdi.

Kızlar selamm bir şey sormak istiyorum. İlişkiden sonra kaç dk bekliyorsunuz ? Ya da bekliyor musunuz sırtüstü falan,

Kızlar selamm bir şey sormak istiyorum. İlişkiden sonra kaç dk bekliyorsunuz ? Ya da bekliyor musunuz sırtüstü falan,
Ben 45 dk falan bekliyorum ama 1,2 saat kalkmamak duş almamak iyimiş. Bazı doktorlar yatmaya hiç gerek yok der ama erkeğin spermleri çok iyi durumda değilse yatmak iyi olur.

Benim baya baya sarımsı geliyor kokusuz regli olayım doktor yolu gözüktü bana benim kuzenim hamile oldugunu göğsündem sıvı gelince anladım demişti geçen aylarda aklıma geldi bende bugun sıktım ilk önce az bişey geldi sonra sıktıkça baya gelmeye başladı korktum sıkmaz olaydım belkide sıktıkça uyardım göğüsümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…