Prowomen 300 tl kızYok artık pahalıymış. Üstüne 100 lira daha koyar prowomen alırım
Bende öyle düşünmüştüm aslında ama belki gebelik belirtsidir diyede umut ediyordum benim bu ayki çalışmalar yabana gitti o zaman tühh peki sıktıkça geliyor nerden aklıma geldide sıktım onuda bilmiyorum ama yüksek prolaktin olması sakıncaları nedendir
Halk arasında süt korur dedikleri olay aslında. Süt hormonu da diyorlar. Ama yüzde yüz engel mi gebeliğe dersen, değil. Arkadaşım emzirirken hamile kaldıPeki hamileysem bu kadar erken gelmez dimi ondan olmaz yani
Bak şimdi öyle denir miProwomen 300 tl kızben aldım valla hamile kalırsam bana neden aldırmadın deme sonra
Pik ve çatlama günlerimiz aynıKuzum seninle benim aram da 1 gün var 3 ünde pik oldu 4. Günde çatlama ve yumurtlamanın üzerinden benim 10. Günüm zaten daha kana geçiyor idrara geçmesi zaman alıyor bende erken yaptım negatifti sonra doktor arkadaşımız var ona sordum dedi ki daha 10. Gündesin kan verirse çıkar ama idrarda çıkmaz asla dedi adet günü yA da adet gecikmesinde 2. Gün yapmalısın dedi erken gebelik testini de adete son 2 gün kala belli olur dedi
Bak şimdi öyle denir miama artık bu ay olmazsa önümüzdeki ay onu alırım demeyi bıraktım, çünkü inanıyorum bu ay olacak, böyle olumlama başarılı mı hocam MaviliGizem
Yaaa bugün aynısını hayatımda ilk kez ben de yaptım.Kızlar merhaba iyi bayramlar herkese bana yardımcı olurmusunuz ilk kez böyle bişey geliyor başıma sol göğüsümün içini sıktıkça sarı bir sıvı geliyor bu ne anlama geliyor neden olurki hamilelik belirtisi olamaz dimi bat 21 mayıs
Fark ettim ama bozuntuya vermedim
Ben 45 dk falan bekliyorum ama 1,2 saat kalkmamak duş almamak iyimiş. Bazı doktorlar yatmaya hiç gerek yok der ama erkeğin spermleri çok iyi durumda değilse yatmak iyi olur.Kızlar selamm bir şey sormak istiyorum. İlişkiden sonra kaç dk bekliyorsunuz ? Ya da bekliyor musunuz sırtüstü falan,
Ben 1 saat bekliyorum canımKızlar selamm bir şey sormak istiyorum. İlişkiden sonra kaç dk bekliyorsunuz ? Ya da bekliyor musunuz sırtüstü falan,
eşim duştan çıkana kadar yani 15 dk :)Kızlar selamm bir şey sormak istiyorum. İlişkiden sonra kaç dk bekliyorsunuz ? Ya da bekliyor musunuz sırtüstü falan,
Valla benden hiç gelmiyor.. Sende de mi geldi? Mutlaka prolaktin batırınBu memeden azicik sivi gelmesi sadece B bodrum4855 ve bende mi var kızlar? Sizde bişi çıkmıyor mu? Yoksa bunu deneyen sadece biz miyiz
Evet yaFark ettim ama bozuntuya vermedimen önemli mesajı yüklememişşşş
Ben de olumlama yapacam nasıl yapıyoruz
Bende geçen ay yarım saat duruyordum etki etmeyince durasımda gelmedi bu sefer 15 dk durdum, etkisi olur mu olmaz mı tereddüt ettim sonraeşim duştan çıkana kadar yani 15 dk :)
Benim baya baya sarımsı geliyor kokusuz regli olayım doktor yolu gözüktü bana benim kuzenim hamile oldugunu göğsündem sıvı gelince anladım demişti geçen aylarda aklıma geldi bende bugun sıktım ilk önce az bişey geldi sonra sıktıkça baya gelmeye başladı korktum sıkmaz olaydım belkide sıktıkça uyardım göğüsümüYaaa bugün aynısını hayatımda ilk kez ben de yaptım.Bende de çıktı ve korktum araştırdım sonra kesinlikle gebelik belirtisi değil ama korkulacak bir şey de yokmuş. Bende sarı değil de su gibi renksizdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?