- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 39
Ben senin mesajini görünce yine sıktım. Yine geliyor ama epey az. Tek bir noktadan değil de birden çok noktadan çıkıyor değil mi?Benim baya baya sarımsı geliyor kokusuz regli olayım doktor yolu gözüktü bana benim kuzenim hamile oldugunu göğsündem sıvı gelince anladım demişti geçen aylarda aklıma geldi bende bugun sıktım ilk önce az bişey geldi sonra sıktıkça baya gelmeye başladı korktum sıkmaz olaydım belkide sıktıkça uyardım göğüsümü
Sıkmaz olaydım gece gece uykum kaçtı offf yaBu memeden azicik sivi gelmesi sadece B bodrum4855 ve bende mi var kızlar? Sizde bişi çıkmıyor mu? Yoksa bunu deneyen sadece biz miyiz
benim bi arkadaşım dört beş ay saatlerce bekledi ayak dikti vs. sonra amaaan dedi hemen yıkanmış hatta eşinden bile önce, o ay hamile kaldı. sperm iyiyse dk fark etmiyor benceBende geçen ay yarım saat duruyordum etki etmeyince durasımda gelmedi bu sefer 15 dk durdum, etkisi olur mu olmaz mı tereddüt ettim sonra
Aynen öyle ilk önce tek noktaydı az önce tekrar yaptım birden çok yerden çıktıBen senin mesajini görünce yine sıktım. Yine geliyor ama epey az. Tek bir noktadan değil de birden çok noktadan çıkıyor değil mi?
Benimde glukoz 93 çıktı diye beyaz ekmeği, şekeri, tatlıyı kestim. Sen de deneyebilirsin balım. Ara öğünlü aralıklı oruç düzenliyorEki Görüntüle 2848774 Kızlar sonuçlarım böyle çıkmış glukoz biraz şüpheli gibi değil mi?Selizay MaviliGizem
Valla ayni gün nasıl böyle bir çilginlik yapmişiz hahahaha daha önce hayatımda sıkmak hiç aklıma gelmemişti. Manyaklık bence.Sıkmaz olaydım gece gece uykum kaçtı offf ya
NiyeeNouv sana inanmıyorum dalga geçiyorsun
Benim de bat 20 mayıs. YoksaaaaAynen öyle ilk önce tek noktaydı az önce tekrar yaptım birden çok yerden çıktı
Beyaz ekmek yemiyorum canım ama tatlıBenimde glukoz 93 çıktı diye beyaz ekmeği, şekeri, tatlıyı kestim. Sen de deneyebilirsin balım. Ara öğünlü aralıklı oruç düzenliyor
Yalnızken korktuğun şeyi düşün önce, sonra yerine koymak istediğin şeyi. Korkuna rağmen istediğin şeyi bilinçli olarak seçiyorum. Bilinçaltımın bu konuda vücudumu serbest bırakmasını istiyorum deBak şimdi öyle denir miama artık bu ay olmazsa önümüzdeki ay onu alırım demeyi bıraktım, çünkü inanıyorum bu ay olacak, böyle olumlama başarılı mı hocam MaviliGizem
Canim ben de 24 nisan igne oldum igneden sonraki 18.gun adetim basladi gecen ay da 15.gun basladi beklemekte fayda var endise etme degerlendirmeye devam edin insallah hayirlisiyla olur ortalama igneden sonra 14-15.gunler olunuyo diyo doktor ama 20.gune kadar normal diye biliyorumBen 26 nisan çatlatma iğnesi oldum en son 12 nisan regl günümdü dün yani 12 Mayıs idrar testi yaptım negatif çıktı ama bugün 13 ü hala regl yok bu klomen iğne vs regl gününü geciktiriyormu acaba yoksa hala bir ümit varmı ?doktor bilgi verdi mi acaba klomen regl geciktirir yada şu gün regl olmalısın vs diye
Hep öyle söylüyorlar boşverdikleri yerde hoopp bebek haberiibenim bi arkadaşım dört beş ay saatlerce bekledi ayak dikti vs. sonra amaaan dedi hemen yıkanmış hatta eşinden bile önce, o ay hamile kaldı. sperm iyiyse dk fark etmiyor bence
Keşke öyle olsa ama sanmıyorum beyaz akıntım dışındada belirtim yok oda böyle çok çok fazla değil zatenBenim de bat 20 mayıs. Yoksaaaa
Helal olsun kız sanaKızlar 10 Mayıs ve 11 Mayıs yumurtlama, 12 Mayıs yani bugün çatlamayı gördüm.
8-9-10-11 ve 12 Mayıs üst üste değerlendirdik. Hadi bakalım, pek umutlu değilim ama nasipyumurtlamadan itibaren sol kasığım çok ağrıyor, yine öyle bu ay. Bugün yürürken bile topal topal yürüdüm
Ben de hiç zannetmiyorum. Zaten böyle bir belirti hiçbir yerde yazmıyor. Literatüre gireriz bu belirti ile gebe kalırsakKeşke öyle olsa ama sanmıyorum beyaz akıntım dışındada belirtim yok oda böyle çok çok fazla değil zaten
dimi yaHep öyle söylüyorlar boşverdikleri yerde hoopp bebek haberii
Benim hamilelik belirtisi aramaktan geldi başıma ne geldiyse kuzenim öyle demişti çünkü sıvı geliyordu şüphelendim test yaptım çıktı demişti ama artıkın umudum kalmadı kesin şansıma hamile değilimdir prolaktin yükselmiştir kesinValla ayni gün nasıl böyle bir çilginlik yapmişiz hahahaha daha önce hayatımda sıkmak hiç aklıma gelmemişti. Manyaklık bence.
Bu ay aynı şeyi yaşadık sizinle, inşallah hazirana hazırlık olsun. Dahası bir sıkıntımız olmasın. Gerisi zamanla olacaktır hiç üzülmeyinYok hayır yapmadım maalesef regl oldumYusra-61
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?