Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben senin mesajini görünce yine sıktım. Yine geliyor ama epey az. Tek bir noktadan değil de birden çok noktadan çıkıyor değil mi?

Bende geçen ay yarım saat duruyordum etki etmeyince durasımda gelmedi bu sefer 15 dk durdum, etkisi olur mu olmaz mı tereddüt ettim sonra
benim bi arkadaşım dört beş ay saatlerce bekledi ayak dikti vs. sonra amaaan dedi hemen yıkanmış hatta eşinden bile önce, o ay hamile kaldı. sperm iyiyse dk fark etmiyor bence

Benimde glukoz 93 çıktı diye beyaz ekmeği, şekeri, tatlıyı kestim. Sen de deneyebilirsin balım. Ara öğünlü aralıklı oruç düzenliyor
Beyaz ekmek yemiyorum canım ama tatlı yani bu aralar dondurma bağımlısı oldum dikkat edicem mecbur artık

Nouv
Bak şimdi öyle denir mi ama artık bu ay olmazsa önümüzdeki ay onu alırım demeyi bıraktım, çünkü inanıyorum bu ay olacak, böyle olumlama başarılı mı hocam MaviliGizem
Yalnızken korktuğun şeyi düşün önce, sonra yerine koymak istediğin şeyi. Korkuna rağmen istediğin şeyi bilinçli olarak seçiyorum. Bilinçaltımın bu konuda vücudumu serbest bırakmasını istiyorum de

Canim ben de 24 nisan igne oldum igneden sonraki 18.gun adetim basladi gecen ay da 15.gun basladi beklemekte fayda var endise etme degerlendirmeye devam edin insallah hayirlisiyla olur ortalama igneden sonra 14-15.gunler olunuyo diyo doktor ama 20.gune kadar normal diye biliyorum

Kızlar 10 Mayıs ve 11 Mayıs yumurtlama, 12 Mayıs yani bugün çatlamayı gördüm.
8-9-10-11 ve 12 Mayıs üst üste değerlendirdik. Hadi bakalım, pek umutlu değilim ama nasip yumurtlamadan itibaren sol kasığım çok ağrıyor, yine öyle bu ay. Bugün yürürken bile topal topal yürüdüm 2 haftadır ailemi görmüyordum, bugün kafam çok dağıldı onlarla birlikteyken. Keşke yakın otursaydık, evde tek kalınca ha bire bebek mevzusunu düşünüyorum bence olumsuz etkiliyor.

Helal olsun kız sana senden ümitliyim hadi bakalım

Keşke öyle olsa ama sanmıyorum beyaz akıntım dışındada belirtim yok oda böyle çok çok fazla değil zaten
Ben de hiç zannetmiyorum. Zaten böyle bir belirti hiçbir yerde yazmıyor. Literatüre gireriz bu belirti ile gebe kalırsak yalnız benim internetten baktığım doğal bir salgıymış bu. Sıkmadan geliyor olsa belki endişelenebiliriz ama dert edecek bir şey de olmayabilir.

Valla ayni gün nasıl böyle bir çilginlik yapmişiz hahahaha daha önce hayatımda sıkmak hiç aklıma gelmemişti. Manyaklık bence.
Benim hamilelik belirtisi aramaktan geldi başıma ne geldiyse kuzenim öyle demişti çünkü sıvı geliyordu şüphelendim test yaptım çıktı demişti ama artıkın umudum kalmadı kesin şansıma hamile değilimdir prolaktin yükselmiştir kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…