Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 hafta sonra görürüz artık sonucu gebe değilsem ben kesin gider baktırırım çatlarım meraktan valla

Kızım bu doggy sonrası işkence belim ağrıdı ulen Selizay
Bende diyorum nerde bu sesi çıkmıyor dikmiş popoyu bekliyormuş kıyamam yaa biz de bugün dağa tırmandık dönüşte düştüm, popo üstü affedersin kocaman bir kayanın üstüne, popiş çok ağrıyor, benim doggy yalan olmaz inş

Benimde bugün ve yarın yumurtlama günüm
2 gündür değerlendiriyorum yarın da değerlendirsem çok üst üste etki etmez diye korkuyorum açıkcası,
Gün aşırı yapıncada çatlamaya denk gelmezse diye korkuyorum kafalar karışık

Helal valla adam bir ay yerinden kalksmsyacak

1 hafta sonra görürüz artık sonucu gebe değilsem ben kesin gider baktırırım çatlarım meraktan valla
Sıktığım için sanirim şimdi de yanma oluyor ah öleydim de sıkmayaydım. Hep meraktan bunlar Doktora gidersen ve kötü bir şey çıkarsa beni bul lütfen. İnsalık namına rica ediyorum. Ben bu rahatlıkla bişi olmaz yaee diyip otururum yerimde.

Ayyy kuzum yaa geçmiş olsun. Yalan olmaz olmasına da çok sıkıcı bu

Kizlar coraspin aldinizmi nasil kullaniliyor kac gun kac mg bilen varmiii bide klomen le prowomen kullanilirmii acepp ne diyosunuz

dimi ya boş vermeye çok özeniyorum o aşamaya geçemedim henüz. her birlikte olduğumda acaba oldu mu diye düşünüyorum istemsiz. nasıl kafamdan atıcam hiçbir fikrim yok
Aynen öyle aslında akışına bıraksal olur belki.
insanlar da sıkıştırıyor çok sinir oluyorum çocuk yokmu yapın artık falan diye. hayırlısı diyip geçiştiriyorum söylemiyorum düşündüğümü onlar da bu şekilde psikolojik baskı yapıyorlar aslında . Sizene yaniii ne zaman yaparsam yaparım

ay evet. daha dün eşimin arkadaşı gördü yolda. çocuk yok mu dedi yok dedik. hemen yapın pişman olmasınız diyor. ne diyim şimdi

Aynen bendede şuan yanma var fazla sıkmaktan mutlaka giderim doktora sanada haber ederim

Kizlar coraspin aldinizmi nasil kullaniliyor kac gun kac mg bilen varmiii bide klomen le prowomen kullanilirmii acepp ne diyosunuz
canım günde bir. sabah akşam fark etmez aynı saatte al ama her gün. 100 mg olacak. folik asitle bir yazdı bana dr. başka ilaçların yanında da rahatlıkla kullanılıyor yani

Aynen bendede şuan yanma var fazla sıkmaktan mutlaka giderim doktora sanada haber ederim
Teşekkür ederimm senin göğüslerde hassasiyet var mi genel olarak? Benim bu ay ovulasyondan beri göğüslerim bi şişti geçmedi yahu. Gerçekten de bu ay hormonlarım sapitmiş olabilir.

ay evet. daha dün eşimin arkadaşı gördü yolda. çocuk yok mu dedi yok dedik. hemen yapın pişman olmasınız diyor. ne diyim şimdi
Öyle olunca da sanki sorun var da olmuyor gibi hissediyorum. Bir ara eşimin yengesi dediki hadi bu ay yapın bari çocuk .
Öyle söyleyince dedim ki kendi kendime, bu insanlar tek atışta yapıyo demekki acaba sorun bende mi bu ay yap ne demek garantisi var gibi

Bide şey ovülasyon testi aldığım bayana yazdım böyle böyle diye oda dediki hamilelik olmazsa mutlaka kadın doğum uzmanına görün dedi

galesiz insanların tek atışta oluyor ne hikmetse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…