- 4 Nisan 2018
- 773
- 929
- 103
- 37
1 hafta sonra görürüz artık sonucuBen de hiç zannetmiyorum. Zaten böyle bir belirti hiçbir yerde yazmıyor. Literatüre gireriz bu belirti ile gebe kalırsakyalnız benim internetten baktığım doğal bir salgıymış bu. Sıkmadan geliyor olsa belki endişelenebiliriz ama dert edecek bir şey de olmayabilir.
Bende diyorum nerde bu sesi çıkmıyor
Benimde bugün ve yarın yumurtlama günümKızlar 10 Mayıs ve 11 Mayıs yumurtlama, 12 Mayıs yani bugün çatlamayı gördüm.
8-9-10-11 ve 12 Mayıs üst üste değerlendirdik. Hadi bakalım, pek umutlu değilim ama nasipyumurtlamadan itibaren sol kasığım çok ağrıyor, yine öyle bu ay. Bugün yürürken bile topal topal yürüdüm 2 haftadır ailemi görmüyordum, bugün kafam çok dağıldı onlarla birlikteyken. Keşke yakın otursaydık, evde tek kalınca ha bire bebek mevzusunu düşünüyorum bence olumsuz etkiliyor.
Helal vallaKızlar 10 Mayıs ve 11 Mayıs yumurtlama, 12 Mayıs yani bugün çatlamayı gördüm.
8-9-10-11 ve 12 Mayıs üst üste değerlendirdik. Hadi bakalım, pek umutlu değilim ama nasipyumurtlamadan itibaren sol kasığım çok ağrıyor, yine öyle bu ay. Bugün yürürken bile topal topal yürüdüm 2 haftadır ailemi görmüyordum, bugün kafam çok dağıldı onlarla birlikteyken. Keşke yakın otursaydık, evde tek kalınca ha bire bebek mevzusunu düşünüyorum bence olumsuz etkiliyor.
Sıktığım için sanirim şimdi de yanma oluyor1 hafta sonra görürüz artık sonucugebe değilsem ben kesin gider baktırırım çatlarım meraktan valla
yüzüstü yatılacak bi de dimi
Ayyy kuzum yaaBende diyorum nerde bu sesi çıkmıyordikmiş popoyu bekliyormuş kıyamam yaa biz de bugün dağa tırmandık dönüşte düştüm, popo üstü affedersin kocaman bir kayanın üstüne, popiş çok ağrıyor, benim doggy yalan olmaz inş
Aynen öyle aslında akışına bıraksal olur belki.dimi yaboş vermeye çok özeniyorum o aşamaya geçemedim henüz. her birlikte olduğumda acaba oldu mu diye düşünüyorum istemsiz. nasıl kafamdan atıcam hiçbir fikrim yok
Evet ya. Yatamıyorum öok sıkıldım. Uykudan hemen önce yapılmalı. Direk uykuya dalınmalı yoksa sıkıcı yaniyüzüstü yatılacak bi de dimi
ay evet. daha dün eşimin arkadaşı gördü yolda. çocuk yok mu dedi yok dedik. hemen yapın pişman olmasınız diyor. ne diyim şimdiAynen öyle aslında akışına bıraksal olur belki.
insanlar da sıkıştırıyor çok sinir oluyorum çocuk yokmu yapın artık falan diye. hayırlısı diyip geçiştiriyorum söylemiyorum düşündüğümüonlar da bu şekilde psikolojik baskı yapıyorlar aslında . Sizene yaniii ne zaman yaparsam yaparım
Aynen bendede şuan yanma var fazla sıkmaktan mutlaka giderim doktora sanada haber ederimSıktığım için sanirim şimdi de yanma oluyorah öleydim de sıkmayaydım. Hep meraktan bunlar Doktora gidersen ve kötü bir şey çıkarsa beni bul lütfen. İnsalık namına rica ediyorum. Ben bu rahatlıkla bişi olmaz yaee diyip otururum yerimde.
canım günde bir. sabah akşam fark etmez aynı saatte al ama her gün. 100 mg olacak. folik asitle bir yazdı bana dr. başka ilaçların yanında da rahatlıkla kullanılıyor yaniKizlar coraspin aldinizmi nasil kullaniliyor kac gun kac mg bilen varmiii bide klomen le prowomen kullanilirmii acepp ne diyosunuz
Sen erken başlamışsınAyyy kuzum yaageçmiş olsun. Yalan olmaz olmasına da çok sıkıcı bu
Teşekkür ederimmAynen bendede şuan yanma var fazla sıkmaktan mutlaka giderim doktora sanada haber ederim
her seferinde olmaz o zaman daha yapmadan sıkıldım bak :)Evet ya. Yatamıyorum öok sıkıldım. Uykudan hemen önce yapılmalı. Direk uykuya dalınmalı yoksa sıkıcı yani
Öyle olunca da sanki sorun var da olmuyor gibi hissediyorum. Bir ara eşimin yengesi dediki hadi bu ay yapın bari çocuk .ay evet. daha dün eşimin arkadaşı gördü yolda. çocuk yok mu dedi yok dedik. hemen yapın pişman olmasınız diyor. ne diyim şimdi
Bide şey ovülasyon testi aldığım bayana yazdım böyle böyle diye oda dediki hamilelik olmazsa mutlaka kadın doğum uzmanına görün dediSıktığım için sanirim şimdi de yanma oluyorah öleydim de sıkmayaydım. Hep meraktan bunlar Doktora gidersen ve kötü bir şey çıkarsa beni bul lütfen. İnsalık namına rica ediyorum. Ben bu rahatlıkla bişi olmaz yaee diyip otururum yerimde.
galesiz insanların tek atışta oluyor ne hikmetse :)Öyle olunca da sanki sorun var da olmuyor gibi hissediyorum. Bir ara eşimin yengesi dediki hadi bu ay yapın bari çocuk .
Öyle söyleyince dedim ki kendi kendime, bu insanlar tek atışta yapıyo demekki acaba sorun bende mibu ay yap ne demek garantisi var gibi
Siz yüzüstümü uzanıyorsunuz, ben hep sırtüstü uzanıyorum .Evet ya. Yatamıyorum öok sıkıldım. Uykudan hemen önce yapılmalı. Direk uykuya dalınmalı yoksa sıkıcı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?