Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederimm senin göğüslerde hassasiyet var mi genel olarak? Benim bu ay ovulasyondan beri göğüslerim bi şişti geçmedi yahu. Gerçekten de bu ay hormonlarım sapitmiş olabilir.
Yok malesef işte memelerde ağrı sızı aramaktan en sonunda sıvı getirttim benim ilk hamileliğimde hiçbir belirtim olmamıştı hatta tutmadı kesin diye düşünüyordum ama tutmuş reglim geçikince kasık ağrım çok olmuştu başkada hiç birşey ne bulantı ne kusma ne uyku hali ne aş erme doğurana kadar maşallah gebe gibi değildim hiç bu sıvı canımı sıktı ama prolaktin yüksekliği oldugunu düşünüyorum başka belirti yokmu acaba bu prolaktinin bir tek sıvı gelmesimi

Kızlar bu prolaktin yüksekliğinin belirtileri nelerdir göğüsten sıktıkça sıvı gelmesi dışında bilgi sahibi arkadaşlar varmı

gözle görünür belirtisi olmayabiliyor. kandan ölçüyorlar aç karna sanırım 10-11 gibi. eğer yüksekse dostinex diye bi ilaç kullandırıyorlar. bi arkadaşıma yeğenini sevme bebeklerin etrafında çok bulunma demişti dr. süt hormonunu arttırıyor diye.

Prolaktin yüksekliği nedenleri:

Gebelik varlığı
Gebelik haricinde memede şeffaf ya da beyaz akıntı veya süt gelmesi
Düşük östrojen ve progesteron seviyeleri
Adet düzensizliği ya da yokluğu

Hamilelikte 8 haftadan sonra başlarmış yani bizimki belirti değil ama bilemiyorum. Bu sıvı geldiyse illa ki prolaktin yüksekliği de değildir diye düşünüyorum. Ona da bir bakayım.

Sen erken başlamışsın valla kuzu bir kaç gün böyle olacak napalım bende o pozisyonu hiç sevmiyorum ama napalım artık
Pozisyonda sıkıntı yok sonrası sıkıntı valla ben bu ay baştan sona çılgın bi deneme halinde olmayı düşünüyorum kuzu.

B bodrum4855
Meme Başının Sıkılması Sonucu Meydana Gelen Akıntı
Meme başının zorlanarak sıkılması durumunda her kadının memesinden bir miktar akıntı gelebilir. Bu süt kanalları içinde bulunan sıvının zorlandığı için dışarı çıkmasıdır. Çoğunlukla normal olarak değerlendirilir. Hormonsal nedenlerle veya ilaç yan etkisi olarak meydana gelmiş akıntılar genellikle meme başının sıkılması sonucu oluşurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…