Bencedegalesiz insanların tek atışta oluyor ne hikmetse :)
Yok malesef işte memelerde ağrı sızı aramaktan en sonunda sıvı getirttimTeşekkür ederimmsenin göğüslerde hassasiyet var mi genel olarak? Benim bu ay ovulasyondan beri göğüslerim bi şişti geçmedi yahu. Gerçekten de bu ay hormonlarım sapitmiş olabilir.
Hangi uygulama cnm
gözle görünür belirtisi olmayabiliyor. kandan ölçüyorlar aç karna sanırım 10-11 gibi. eğer yüksekse dostinex diye bi ilaç kullandırıyorlar. bi arkadaşıma yeğenini sevme bebeklerin etrafında çok bulunma demişti dr. süt hormonunu arttırıyor diye.Yok malesef işte memelerde ağrı sızı aramaktan en sonunda sıvı getirttimbenim ilk hamileliğimde hiçbir belirtim olmamıştı hatta tutmadı kesin diye düşünüyordum ama tutmuş reglim geçikince kasık ağrım çok olmuştu başkada hiç birşey ne bulantı ne kusma ne uyku hali ne aş erme doğurana kadar maşallah gebe gibi değildim hiç bu sıvı canımı sıktı ama prolaktin yüksekliği oldugunu düşünüyorum başka belirti yokmu acaba bu prolaktinin bir tek sıvı gelmesimi
uygulama olarak en iyisi flo canım sanki. eğer ovülasyon takibi yapıyorsan bilgilerini testlerini de girebiliyorsun pik oldu çatladı gibi. ona göre adet tarihi çıkarıyorHangi uygulama cnm
Prolaktin yüksekliği nedenleri:Yok malesef işte memelerde ağrı sızı aramaktan en sonunda sıvı getirttimbenim ilk hamileliğimde hiçbir belirtim olmamıştı hatta tutmadı kesin diye düşünüyordum ama tutmuş reglim geçikince kasık ağrım çok olmuştu başkada hiç birşey ne bulantı ne kusma ne uyku hali ne aş erme doğurana kadar maşallah gebe gibi değildim hiç bu sıvı canımı sıktı ama prolaktin yüksekliği oldugunu düşünüyorum başka belirti yokmu acaba bu prolaktinin bir tek sıvı gelmesimi
Aynen boynum ağrıdı vallahaAyyy kuzum yaageçmiş olsun. Yalan olmaz olmasına da çok sıkıcı bu
Pozisyonda sıkıntı yok sonrası sıkıntıSen erken başlamışsınvalla kuzu bir kaç gün böyle olacak napalım bende o pozisyonu hiç sevmiyorum ama napalım artık
30 dk yüzüstü yattım e bi 30 dk da böyle dururum sanırım. Popişimin altında yastıklaAynen boynum ağrıdı vallahaşimdi ayaklar havada kaç dakka duralım ya zaten hiç kalkmayacam sabaha kadar,
Doggy pozisyonu sonrası 10 dk aynı pozisyonda kalıp sonra 30 dk yüzüstü yatmayı deneyeceğiz bu aySiz yüzüstümü uzanıyorsunuz, ben hep sırtüstü uzanıyorum .
Yüzüstü mü? Ben sırt üstü yatacağiz saniyordum30 dk yüzüstü yattım e bi 30 dk da böyle dururum sanırım. Popişimin altında yastıkla
Yani canım birinde misyoner birinde doggy karıştırarak ilerliyoruzher seferinde olmaz o zaman daha yapmadan sıkıldım bak :)
Valla ben 15 dk dayanabildim tabirinle kaydırak pozisyonu,30 dk yüzüstü yattım e bi 30 dk da böyle dururum sanırım. Popişimin altında yastıkla
Doggy pozisyonundan sonra bir süre popo havada yüzüstü yatıyoruz bu ay taktik bu,Yüzüstü mü? Ben sırt üstü yatacağiz saniyordum
Öyle 10 dk durdum ben dayanamadım sonra yüzüstü 30 dk yattım. Şimdi 30 dj da ayaklar havadaValla ben 15 dk dayanabildim tabirinle kaydırak pozisyonu,şimdi ayaklar havada yarım saat daha durur uyurum
Ben hemen devriliverdim vallaDoggy pozisyonundan sonra bir süre popo havada yüzüstü yatıyoruz bu ay taktik bu,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?