- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Bi dahakine daha deli bir kadın olup hepsini uygulaBen hemen devriliverdim valla
benim de planım o adetim bi bitsin, bi gün öyle bi gün böyle :)Yani canım birinde misyoner birinde doggy karıştırarak ilerliyoruz
O değil de amuda kalkıyor muyuzO da olur ya
Helal olsun kız sanasenden ümitliyim hadi bakalım
Senin doktorun iyi zatenbenim de planım o adetim bi bitsin, bi gün öyle bi gün böyle :)
Helal vallaadam bir ay yerinden kalksmsyacak
İnşAllah kuzum tabisi inşallahHadi inşallah
Bence hamile kalamiyorsak nedeni amuda kalkmıyor oluşumuz. Yoksa başka geçerli bir neden göremiyorum benO değil de amuda kalkıyor muyuz
Az önce amuda kalktım ahahha eşim dedi napıyosun sonr tam düşüyordum tuttu ayaklarından havada, noluyo şimdi dediO değil de amuda kalkıyor muyuz
Tebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip olsunTstte yaptim kanda verdim ikiside pozitif :)
Ahahahahha demin eşim diyorki utanmasan amuda kalkacaksınBence hamile kalamiyorsak nedeni amuda kalkmıyor oluşumuz. Yoksa başka geçerli bir neden göremiyorum ben
Öyle kuzum, aminnn inşallah. Aslında şu Instagramda bir gebenin günlüğü var, o cuma günü de değerlendir dedi ama artık olmaz. Ailemin yanına geldikİnşAllah kuzum tabisi inşallahgüzel değerlendirmişsin ama. Allah emeğinin karşılığı versin diyeyim bu da bi sınav nihayetinde
KalkıyormuşuzAz önce amuda kalktım ahahha eşim dedi napıyosun sonr tam düşüyordum tuttu ayaklarından havada, noluyo şimdi dediiyice gitsin işte dedim, bunu herkes mi yapıyor biz mi yapıyoruz sadece anlamadım diyor bir yandan da ayaklarımı sallıyor ahahahaha
O değil de amuda kalkıyor muyuz
Kalkmaya çalışıyoruz diyelim
Aha amuda da kalktım şimdi spermler düşünsünBence hamile kalamiyorsak nedeni amuda kalkmıyor oluşumuz. Yoksa başka geçerli bir neden göremiyorum ben
Ya bugün aileme gidecez diye adam sabah 8 de kalktı, değerlendirdik. Kıyamam sadece 4 saat uyudu, uykulu gözlerle ahahahaSen bugünü de değerlendir bak es geçme
Adamlar şoookAz önce amuda kalktım ahahha eşim dedi napıyosun sonr tam düşüyordum tuttu ayaklarından havada, noluyo şimdi dediiyice gitsin işte dedim, bunu herkes mi yapıyor biz mi yapıyoruz sadece anlamadım diyor bir yandan da ayaklarımı sallıyor ahahahaha
Ahhahahaha mikemmel insansın sen yaAha amuda da kalktım şimdi spermler düşünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?