şırınga olayı bu grupta mı konuşulmuştu? en son gözü karartıp yaptıracaklar :))) ay hahahahah bir an düşündüm de adam beni kapının önüne koyar artık sen iyi değilsin diye :)Sen bugünü de değerlendir bak es geçme
Daha o kadar delirmedim dur hele hızlı gitme, şuan en sürrealist olayımız amuda kalkmakşırınga olayı bu grupta mı konuşulmuştu? en son gözü karartıp yaptıracaklar :))) ay hahahahah bir an düşündüm de adam beni kapının önüne koyar artık sen iyi değilsin diye :)
Şırıngaya kadar gidersek ben kendimi kapının önüne koyarım ay o ne öyleşırınga olayı bu grupta mı konuşulmuştu? en son gözü karartıp yaptıracaklar :))) ay hahahahah bir an düşündüm de adam beni kapının önüne koyar artık sen iyi değilsin diye :)
Ay her gün mü demişti o
Ay dedi benceAy her gün mü demişti odememiştir yaaa demesin çünkü
bu ay beş gün anacım yumurtlama öncesi ve sonrası iki gün :)
Şırıngada hava boşluğu kalırsa zart zurt çıkarırız, uzman biri lazımŞırıngaya kadar gidersek ben kendimi kapının önüne koyarım ay o ne öyle
Benim ovülasyon testim yok ya
OH NO I CANTbu ay beş gün anacım yumurtlama öncesi ve sonrası iki gün :)
Bana da 5 ilişki önerdi ama 10 güne yaydıbu ay beş gün anacım yumurtlama öncesi ve sonrası iki gün :)
Ben de bu olayı anlamıyorum,Bence biz sadece bebek odaklı ilişkiye girdiğimiz için olmuyo insanlar hep boşverdiği ay hamile kalıyo beynimizden atmamız lazım
İngiliççe konuşma kız buz gibi soğurum sendenOH NO I CANT
5 uğurlu sayımız olacak bekle bizi haziran :)Bana da 5 ilişki önerdi ama 10 güne yaydı5te hemfikiriz
Bende de yok canım o yüzden adetin 9. Gününden başlayarak 19 a kadar günaşırı gidicemBenim ovülasyon testim yok yaNasıl olacak şimdi Pazartesi doktora gidicem o günden sonra her gün yaparız artık
1 ay boyunca mı hergünAy her gün mü demişti odememiştir yaaa demesin çünkü
Yok beş gün üst üste1 ay boyunca mı hergün
ben de vallaBen de bu olayı anlamıyorum,bebek istiyorsak nasıl kafadan atabiliriz ki? Bebek odaklı olacaz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?