Yok canım onlar hamile kaldıktan sonra anneler grubuna kaçanlar ondan sesleri çıkmıyorKızlar bir de fark ettiyseniz burada çok konuşanlar hamile kalamiyor. Bizim dilimize vurmuş ama ilk sayfada gebe kalan arkadaslara bakın. Resmen söz yok icraat var.
Ay çoğu da bebek odaklı ilişkide oluyor. Asıl problem düşünmek düşünmemek değil vücudu strese sokup sokmamak arasında oluyor bence. Biz stres oluyoruz ya olmazsa diyip ve olmuyor. Millet olursa ya çok odaklanıyor bizden farkşı olarak BenceeeeBen de bu olayı anlamıyorum,bebek istiyorsak nasıl kafadan atabiliriz ki? Bebek odaklı olacaz tabi
Benim doktorum da adetin 11 ve 19.günleri arasında gün aşırı dedi ama pek mantıklı gelmedi. Çünkü ben geçen ay 20 ve 21.gün yumurtladım, 22.gün çatladı. Doktorun dediğini yapsam kaçıyor yumurtlamaAy dedi bencesen de benim doktoru dinle o zaman. Gün aşırı dedi o
Kesinlikle, bu ay oldu diyerek yapıyorum valla bebek odası bebek kıyafeti bakıyorum hangi hastaneye giderim onu araştırıyorumAy çoğu da bebek odaklı ilişkide oluyor. Asıl problem düşünmek düşünmemek değil vücudu strese sokup sokmamak arasında oluyor bence. Biz stres oluyoruz ya olmazsa diyip ve olmuyor. Millet olursa ya çok odaklanıyor bizden farkşı olarak Benceeee
Bende 10. Gününden sonra her gün yapmayı düşünüyorumBende de yok canım o yüzden adetin 9. Gününden başlayarak 19 a kadar günaşırı gidicem
yumurtlama öncesi2 . yumurtlama ve sonrası 2 gün olmak üzere 5 gün1 ay boyunca mı hergün
Bilmiyorum ki ama bi şekilde atmamız lazım eşim bugün bana dedi ki yumurtlama günleri dışında hiç oralı olmuyosun artık ilişki benim için sadece bebek için olmuş farkında bile değilimBen de bu olayı anlamıyorum,bebek istiyorsak nasıl kafadan atabiliriz ki? Bebek odaklı olacaz tabi
Her gün yapamaz insan ya bence kalitede düşer, bıkkınlık olur.Ay her gün mü demişti odememiştir yaaa demesin çünkü
Hahaha düşünemedi1 ay boyunca mı hergün
Aman doktorlar da haybeye konuşuyor. Aslında en mantıklısı kocakara bırakmak. Yumurtlanılan gün daha çekici geliyordur kadınlarBenim doktorum da adetin 11 ve 19.günleri arasında gün aşırı dedi ama pek mantıklı gelmedi. Çünkü ben geçen ay 20 ve 21.gün yumurtladım, 22.gün çatladı. Doktorun dediğini yapsam kaçıyor yumurtlama
Bi an bütün ay sandım korktumyumurtlama öncesi2 . yumurtlama ve sonrası 2 gün olmak üzere 5 gün
Bende öyle yaptım canımbu ay beş gün anacım yumurtlama öncesi ve sonrası iki gün :)
Puhhahahahahahahshshsgsgsgsgsgsgsgsgaggagsa abi çok iyiydi yaUlan bu kadar sık ilişkiye adamın böbrek taşı içime kaçmaz dimi? Çocuk doğurcam derken taş doğurmayayımbgm21 MaviliGizem Yusra-61
Ulan bu kadar sık ilişkiye adamın böbrek taşı içime kaçmaz dimi? Çocuk doğurcam derken taş doğurmayayımbgm21 MaviliGizem Yusra-61
Adam bebe çok istiyor yaPuhhahahahahahahshshsgsgsgsgsgsgsgsgaggagsa abi çok iyiydi yao değil de adam o sancıyla nasıl odaklanıyor
Çok sık yapma soğuma olur. 2 ay önce bööööğğğ oldum ben. Kocam yanıma otursa öpmek istese git o tarafa diyordumUlan bu kadar sık ilişkiye adamın böbrek taşı içime kaçmaz dimi? Çocuk doğurcam derken taş doğurmayayımbgm21 MaviliGizem Yusra-61
Benim ki bana durup bakıyor napıyorsun diyeAdam bebe çok istiyor yane yaptığımı anlamaz bir şekilde ayaklarından tuttu amuda kalkayım diye, vardır bir bildiği diyor zahar öyle bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?