Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bir de fark ettiyseniz burada çok konuşanlar hamile kalamiyor. Bizim dilimize vurmuş ama ilk sayfada gebe kalan arkadaslara bakın. Resmen söz yok icraat var.
Yok canım onlar hamile kaldıktan sonra anneler grubuna kaçanlar ondan sesleri çıkmıyor

Ben de bu olayı anlamıyorum, bebek istiyorsak nasıl kafadan atabiliriz ki? Bebek odaklı olacaz tabi
Ay çoğu da bebek odaklı ilişkide oluyor. Asıl problem düşünmek düşünmemek değil vücudu strese sokup sokmamak arasında oluyor bence. Biz stres oluyoruz ya olmazsa diyip ve olmuyor. Millet olursa ya çok odaklanıyor bizden farkşı olarak Benceeee

Ay dedi bence sen de benim doktoru dinle o zaman. Gün aşırı dedi o
Benim doktorum da adetin 11 ve 19.günleri arasında gün aşırı dedi ama pek mantıklı gelmedi. Çünkü ben geçen ay 20 ve 21.gün yumurtladım, 22.gün çatladı. Doktorun dediğini yapsam kaçıyor yumurtlama

Kesinlikle, bu ay oldu diyerek yapıyorum valla bebek odası bebek kıyafeti bakıyorum hangi hastaneye giderim onu araştırıyorum

Ben de bu olayı anlamıyorum, bebek istiyorsak nasıl kafadan atabiliriz ki? Bebek odaklı olacaz tabi
Bilmiyorum ki ama bi şekilde atmamız lazım eşim bugün bana dedi ki yumurtlama günleri dışında hiç oralı olmuyosun artık ilişki benim için sadece bebek için olmuş farkında bile değilim

Aman doktorlar da haybeye konuşuyor. Aslında en mantıklısı kocakara bırakmak. Yumurtlanılan gün daha çekici geliyordur kadınlar doğa buna göre programlamış sonuçta

Puhhahahahahahahshshsgsgsgsgsgsgsgsgaggagsa abi çok iyiydi ya o değil de adam o sancıyla nasıl odaklanıyor
Adam bebe çok istiyor ya ne yaptığımı anlamaz bir şekilde ayaklarından tuttu amuda kalkayım diye, vardır bir bildiği diyor zahar öyle bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…