Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Walla bilmiyorum ki adam 1 ay sonra geçerli olur dedi şu yasaklar bitsin haftaiçi direk sigorta ofislerine gideyim

Kızlar

kızlar eşim yalan söylemiş olabilir mi? Onun kısırlığı falan kabul etmemesiye alakalı olabilir mi? Ama dedi ki, doktor elini sıkmış ve güçlü ol,senin o kızdan bebeğin olamaz demiş
Senden de örnek alıp test yaptılar mı?

Töbe töbe bu nasıl birşey ya...

Ben yaptırdım 3500 sadece yaptırdığında yani sigorta başladığı gün hamile olmamalısın yan i1 ay beklemene gerek yok.ben regle 3 gün kala başlattım sonra regl oldum .benşm ama bir soru var kafamda doğum 41 haftadan hesaplanıyor ve sigorta süresi içinde hamile kalmadın ya da bitmesine yakın kaldın aynı koşullarda yenileniyor mu bunu sorabilir misin canım

Kızlar

kızlar eşim yalan söylemiş olabilir mi? Onun kısırlığı falan kabul etmemesiye alakalı olabilir mi? Ama dedi ki, doktor elini sıkmış ve güçlü ol,senin o kızdan bebeğin olamaz demiş
Yanlış anlamanızı istemem ama eşiniz size yeterince açık değil gibi geldi bana. Belki onun kendi vücuduyla ilgili bir tepkimesi vardır fakat sizi de bu duruma ortak etmek için sanki sizi manipüle ediyor gibi. İnternet üzerinden soru kabul eden bir doktora da danışabilirsiniz. Böyle bir durum olsa mutlaka daha önce birinin başına gelir biz de duyardık gibi geliyor.

Kızlar

Doktor sana gizli aşk felan mı besliyor dicem de töbe bismillah ya... değiştirin başka doktor bulun bence..

Kızlar nasılsınız? 6 mayıs gibi hasta olmam gerekiyordu hala olamadım düne kadar hiç adet belirtim yoktu dün akşam kasıkta batma başladı 3gün önce test yapmıştım negatifti sizce neden hasta olamaadım? Hiç bu kadar gecikmezdi. Son adet tarihim 5 Nisan. Ortalama 31-32 günde adet görüyorum. 12 nisan da da rahim filmi çektirmiştim? O yüzden olabilir mi gecikmem?

Ovulasyonun ne zaman olmuştu biliyor musun canım?

Yok mu deneyen ?

Kızlar

Bunu neye dayanarak soylemis peki? Ben cok anlamadim kusura bakma, genetik bir bozukluk mu varmis? Sende hic yumurta mi yokmus? Neden kocanin senden cocugu olmuyo? Sen ingilizce biliyor musun ya da doktor o sekilde anlasmaya calisabilir misin? Cok kafama takildi ya.

Benimde dün 5 gün vardı canım yaptım ama negatif o yüzden çok moralim bozuldu
Bat ı beklemek en iyisi sanırım
Tedavi mi deniyorsunuz canım
Aslında tedavi olmak istesem doktorların gözleri ışıldar
Amh0. 1 benim
İkicinci çocuğum olacağından biraz akışına bırakıyorum tedavilere para harcayıp kızımın rızkını da tüketmek istemiyorum..
Arkadaşlar çok şükür hamileyim ❤ bata 4 gün kala test yaptım pozitif
Allah hepinize nasip etsin ❤
Hayırlı olsun
Kuzum önemli olan yumurtlama tarihin adeti 1 sayarsak kaçıncı gün yumurtladın ? Geç döllenme söz konusu geç yumurtladıysan idrarına geç çıkacaktır
Yumurtlamadan itibaren bat hesaplıyorum canım bata da 5 gün var..
Yumurtlamam 15. Gün çatlama 16-17gibi oldu..
Sen öyle diyince de bilemedim şimdi olabilir mi acaba

Fiyatı ne kadarmış kuzum. Geçen bayağı bakındım fiyatları yazmıyorlar artık. Tel bırakın danışmanımız arasın şeklinde yönlendirme çıkıyor
Merhaba..
Ben sektörde çalışıyorum hamile iken bile yaptırabilecepiniz poliçeler var iki can hamilelik ve doğum sigortası diye geçiyor. Bir şirkettede kendi sitesinden poliçe teklifi alabiliyorsunuz..
Şirket adı merak edenler bana özelden yazabilir

Canım benim bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim. O zaman regl olduktan sonra ben de gideyim. İlaç verilecek demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…