Walla bilmiyorum ki adam 1 ay sonra geçerli olur dedi şu yasaklar bitsin haftaiçi direk sigorta ofislerine gideyimIyice arastir bencede ben 1 ay sonra gecerli olan hic duymadim bi arkadas 6 ay oncesi icin bulmusu . Cok fazla avantaji var ve eseledikce bazen gereksiz de gelebiliyor guzel aklini celiyorlar insanin ama esinden kaynakli boyle bir firsatin varsa degerlemdir bizim sirket bize yapmadigi icin kendi sigortami kendim yaptirdim ama bir muayene 350 tl olunca cat diye bitiveriyor
Yaz buraya da sonra merak ederimWalla bilmiyorum ki adam 1 ay sonra geçerli olur dedi şu yasaklar bitsin haftaiçi direk sigorta ofislerine gideyim
Senden de örnek alıp test yaptılar mı?Kızlar
kızlar eşim yalan söylemiş olabilir mi? Onun kısırlığı falan kabul etmemesiye alakalı olabilir mi? Ama dedi ki, doktor elini sıkmış ve güçlü ol,senin o kızdan bebeğin olamaz demiş
Nasıl ya Türkiye de var mı bu test biz de yaptıralımBenim vücudum onun spermlerini yabancı madde sanıp öldürüyormuş. Doktoe tedavisi yok dedi,sadece dua etmekten başka çareniz yok demiş
Nasıl yani ya, sorun neymiş, kan uyuşmazlığı felan mı?Kızlar çok kötüyüm, Mar test bizim 97% uygun olmadığımızı gösteriyormuş, bizim beraber asla çocuğumuz olamaz. Sadece ayrı kişilerden olabilir
Canım vücudun sperme karşı ürettiği antikor baskılanabiliyor ilaçlarla veya iğnelerle diye biliyorum...Benim vücudum onun spermlerini yabancı madde sanıp öldürüyormuş. Doktoe tedavisi yok dedi,sadece dua etmekten başka çareniz yok demiş
Töbe töbe bu nasıl birşey ya...Doktora benimle birlikte olduktan sonra gitmiş,orda da benim kalıntılarım varmış,beni göstermiş yani. Başkasıyla ilişkiden sonra gitseydim diğer birlikte olduğuyla uygunluğu çıkacakmış. Ama ben de şübhelendim, yalan söylüyor olabilir mi?
Ben yaptırdım 3500 sadece yaptırdığında yani sigorta başladığı gün hamile olmamalısın yan i1 ay beklemene gerek yok.ben regle 3 gün kala başlattım sonra regl oldum .benşm ama bir soru var kafamda doğum 41 haftadan hesaplanıyor ve sigorta süresi içinde hamile kalmadın ya da bitmesine yakın kaldın aynı koşullarda yenileniyor mu bunu sorabilir misin canımKızlar özel sağlık sigortasını araştırdım “anadolu sigorta” sigorta yaptırdıktan 1 ay sonraki gebeliklerde geçerli oluyomuş. Sezeryan veya normal doğum ücretsiz 1 yıl boyuncada yatış yapılan tedaviler ücretsiz ayakta tedavilerde de tahlil falan dahil sadece 15 tl ödüyormuşsun. Eğer bu ay gebe kalmazsam sigorta yaptırıp haziran ayını boş geçiricem temmuzda çalışmalara devam hem biraz psikolojik olarakta dinlenmiş olurum
Yanlış anlamanızı istemem ama eşiniz size yeterince açık değil gibi geldi bana. Belki onun kendi vücuduyla ilgili bir tepkimesi vardır fakat sizi de bu duruma ortak etmek için sanki sizi manipüle ediyor gibi. İnternet üzerinden soru kabul eden bir doktora da danışabilirsiniz. Böyle bir durum olsa mutlaka daha önce birinin başına gelir biz de duyardık gibi geliyor.Kızlar
kızlar eşim yalan söylemiş olabilir mi? Onun kısırlığı falan kabul etmemesiye alakalı olabilir mi? Ama dedi ki, doktor elini sıkmış ve güçlü ol,senin o kızdan bebeğin olamaz demiş
Doktor sana gizli aşk felan mı besliyor dicem de töbe bismillah ya... değiştirin başka doktor bulun bence..Kızlar
Bnce bunu bi Ebru ablaya sorabilirsin o bizlerden daha bilgili daha net cevap verir 1 gebenin günlüğüHayır, benimle birlikte olduktan sonra yaptırmış,yani kalıntılara uygun olarak yapılıyormuş
Bir yanlış anlaşılma var bence o test eş uyumu göstermez. Şimdi herkesin kafasında yanlış şeyler oluşmaya başladıNasıl yani ya, sorun neymiş, kan uyuşmazlığı felan mı?
Ovulasyonun ne zaman olmuştu biliyor musun canım?Kızlar nasılsınız? 6 mayıs gibi hasta olmam gerekiyordu hala olamadımdüne kadar hiç adet belirtim yoktu dün akşam kasıkta batma başladı 3gün önce test yapmıştım negatifti sizce neden hasta olamaadım? Hiç bu kadar gecikmezdi. Son adet tarihim 5 Nisan. Ortalama 31-32 günde adet görüyorum. 12 nisan da da rahim filmi çektirmiştim? O yüzden olabilir mi gecikmem?
Yok mu deneyen ?Kızlar selamsize acil bir sorum var karbonat testi deneyen varmı aranız da ben bu gün denedim köpürdü yengem denedi onun ki köpürmedi hamile olan arkadaşlar deneyemilir mi? Deneyip bana sonucu resim olarak atabilirmi ? Çok merak ediyorum
Bunu neye dayanarak soylemis peki? Ben cok anlamadim kusura bakma, genetik bir bozukluk mu varmis? Sende hic yumurta mi yokmus? Neden kocanin senden cocugu olmuyo? Sen ingilizce biliyor musun ya da doktor o sekilde anlasmaya calisabilir misin? Cok kafama takildi ya.Kızlar
Bat ı beklemek en iyisi sanırımBenimde dün 5 gün vardı canım yaptım ama negatifo yüzden çok moralim bozuldu
Aslında tedavi olmak istesem doktorların gözleri ışıldarTedavi mi deniyorsunuz canım
Hayırlı olsunArkadaşlar çok şükür hamileyim❤ bata 4 gün kala test yaptım pozitif
Allah hepinize nasip etsin ❤
Yumurtlamadan itibaren bat hesaplıyorum canım bata da 5 gün var..Kuzum önemli olan yumurtlama tarihin adeti 1 sayarsak kaçıncı gün yumurtladın ? Geç döllenme söz konusu geç yumurtladıysan idrarına geç çıkacaktır
Merhaba..Fiyatı ne kadarmış kuzum. Geçen bayağı bakındım fiyatları yazmıyorlar artık. Tel bırakın danışmanımız arasın şeklinde yönlendirme çıkıyor
Canım benim bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim. O zaman regl olduktan sonra ben de gideyim. İlaç verilecek demek ki.C charlottes kuzum ben gittim doktora prolaktin ve betahgc tahlili istedi vajinal muayene etti herşey yolunda bir tane yumurtam çatlamış onu gördü gögüsümdeki akıntıya baktı falan oda hamilelik değilse prolaktin yükseldiği için olabilir dedi 20 mayısta çıkıcak sonucum eğer yüksekle gebelik olmaz zaten dedi beta aldı ama negatif çıkıcağına eminim daha yumurtlamamın üstünden 7 gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?