Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çok kötüyüm, Mar test bizim 97% uygun olmadığımızı gösteriyormuş, bizim beraber asla çocuğumuz olamaz. Sadece ayrı kişilerden olabilir
Mar test sadece erkeği ilgilendiren bir test.. Erkeğe ait spermler kan ile karışırsa kan hücreleri sperme saldırıyor..
Bunun kadın ile ilgisi yok.
Tedavisi var mı bilmiyorum ama eşininin partneri kim olursa olsun sonuç değişmez.

Kuzum daha erken idrarına çatlamadan 17. Gün geçecek bat ı bekle mesela ben reglime 3 gün var ama çatlamam dan itibaren 13. Gün yAni bizim seninle bat ı beklememiz lazım o erken gebelik vs olanlar erken yumurtlayıp çatlamış olanlar bizim daha 4-5 günümüz var kuzum bekle

Ovulasyonun ne zaman olmuştu biliyor musun canım?
Canım şöyle söyleyeyim pcolu olduğum için hep koyu çıktı anlamadım 23nisanda koyuluk gördüm 24te silik sonra tekrar koyulaştı en sonunda sinirlenip bıraktım ama 23 ünden sonra en son ilişkim 5mayısta oldu başkada olmadı

Pco varsa gecikmeler olur böyle ama hamile de olabilirsin tabii son ilişkin 5i ise implantasyon olmuştur muhtemelen bi test yap ilk fırsatta. Bize de güzel haberlerini ver inşallah

Canım bende duymuştum onu yaptım köpürdü ama hamile değildim adet oldum bir çok şey etkileyebilir. Enfeksiyon olduğu için de öyle oluyormuş meğer. İnşallah hamilesindir

Bugün benim idrarım kendi kendine köpürdü bulanıklaştı. Karbonat katsam ne olurdu düşünemiyorum Ben de onu araştırıyorum inşallah enfeksiyon falan yoktur.

Kızlar merhaba . Eşim sperm testi yaptıracak. Bunun için hastanelerde bir oda mı var daha önce yaptıranlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

Arkadaşlar merhaba. Eşime randevu aldık kontrol için ürolojiye gidecek. Daha önce eşi giden var mı? Sperm testi, ultrasonla bakma olayları falan nasıl oluyor, bilgisi olan var mı?
Benim eşim gitti doktor randevu verdi devlet hastanesiydi ister evde ister wcde yap dedi o orda yapmıştı doktor ultrosan önerdi maalesef perşembe randevumuz var bakalim ultrosan için gün alcaz para ile özelde de yaptırabilirsiniz şuan fiyatlar 500 e yakın sanırım

Kizlar reglime bir hafta var dün kahve rengi akintim vardi ic camasirimda bi yarim saat sonra tekrar geldi sonra hic bisey olmadi ama dün bacak agrisindan sabaha kadr uyuyamadım bugunde sag kasigimda agri girip girip cikiyo ve az once tekrar oyle kahvemsi akintim geldi adetimden once olmazdi boyle birsey bi arkadas ayni seyleri yasayip hamile oldugunu ogrenmis aranizda yorum yapacak biri var mi bu durumla ilgili yerlesme kanamasimi acaba 24 nisanda hsg cekildim ondan sonraki ilk reglim olucak olursam adet

Benim de 5 gün sürüyordu. 3 gün sürdü nerdeyse 4. Gün 3 5 damla geldi. Bize ramazan mı yaramadı bahar mı yaramadı ne oldu ya
Bahar mi çarptı ramazanlı bilmiyorum değişik masajlara başladım sabah şimdi eve yeni geldim yarın devamkeee

Canım benim bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim. O zaman regl olduktan sonra ben de gideyim. İlaç verilecek demek ki.
Kuzumm prolaktin 5.23 çıktı ondan değilmiş beta hgc 2 çıktı hamilede değilmişim meme ultrasyonu istedi onu yaptırcaktım ama vazgeçtim 50 yaşındaki annemle 55 yaşındaki teyzemde benden sonra sıktılar onlardada geldi sıvı hatta teyzeminki baya fışkırdı sanırım normal şeye canım sıkıldı şimdide hamile değilmişim gerçi 7 mayısta çatladı bat 22 mayıs bakalım inşallah yükselir değerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…