Ben adet oldum maalesef 11 mayısta@Insolsun @mervelimyELIF7007
@zizi353535 @Ftmfgn @Enfalce
@sklblt @lesya35 @Gayen @Rhea Silvia
Bat günü arkadaşlar durumlarınızı öğrenebilir miyim artık hamiş haberi almak istiyorum
Maviesra sana sormasam olmazdı
Mar test sadece erkeği ilgilendiren bir test.. Erkeğe ait spermler kan ile karışırsa kan hücreleri sperme saldırıyor..Kızlar çok kötüyüm, Mar test bizim 97% uygun olmadığımızı gösteriyormuş, bizim beraber asla çocuğumuz olamaz. Sadece ayrı kişilerden olabilir
Kuzum daha erken idrarına çatlamadan 17. Gün geçecek bat ı bekle mesela ben reglime 3 gün var ama çatlamam dan itibaren 13. Gün yAni bizim seninle bat ı beklememiz lazım o erken gebelik vs olanlar erken yumurtlayıp çatlamış olanlar bizim daha 4-5 günümüz var kuzum bekleBat ı beklemek en iyisi sanırım
Aslında tedavi olmak istesem doktorların gözleri ışıldar
Amh0. 1 benim
İkicinci çocuğum olacağından biraz akışına bırakıyorum tedavilere para harcayıp kızımın rızkını da tüketmek istemiyorum..
Hayırlı olsun
Yumurtlamadan itibaren bat hesaplıyorum canım bata da 5 gün var..
Yumurtlamam 15. Gün çatlama 16-17gibi oldu..
Sen öyle diyince de bilemedim şimdi olabilir mi acaba
Canım şöyle söyleyeyim pcolu olduğum için hep koyu çıktı anlamadım 23nisanda koyuluk gördüm 24te silik sonra tekrar koyulaştı en sonunda sinirlenip bıraktım ama 23 ünden sonra en son ilişkim 5mayısta oldu başkada olmadıOvulasyonun ne zaman olmuştu biliyor musun canım?
Pco varsa gecikmeler olur böyle ama hamile de olabilirsin tabiiCanım şöyle söyleyeyim pcolu olduğum için hep koyu çıktı anlamadım 23nisanda koyuluk gördüm 24te silik sonra tekrar koyulaştı en sonunda sinirlenip bıraktım ama 23 ünden sonra en son ilişkim 5mayısta oldu başkada olmadı
Canım bende duymuştum onu yaptım köpürdü ama hamile değildim adet oldum bir çok şey etkileyebilir. Enfeksiyon olduğu için de öyle oluyormuş meğer. İnşallah hamilesindirKızlar selamsize acil bir sorum var karbonat testi deneyen varmı aranız da ben bu gün denedim köpürdü yengem denedi onun ki köpürmedi hamile olan arkadaşlar deneyemilir mi? Deneyip bana sonucu resim olarak atabilirmi ? Çok merak ediyorum
Erken gebelik yaptim Hyrlisi olsun sag olun=/Canım kaset test mi yaptın? Erken gebelik testi mi?geç döllenme olduysa çıkmaması normal. Erkenden üzme kendini.
Canım hiç sanmıyorum 3gün önce testim negatiftiPco varsa gecikmeler olur böyle ama hamile de olabilirsin tabiison ilişkin 5i ise implantasyon olmuştur muhtemelen bi test yap ilk fırsatta. Bize de güzel haberlerini ver inşallah
Hastanelerin genelinde oda oluyor canım. Uygun materyalleri de sağlıyorlar.Kızlar merhaba. Eşim sperm testi yaptıracak. Bunun için hastanelerde bir oda mı var daha önce yaptıranlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
Benim de bu ay az geliyor anlamadim regl 4 gun ama bitti gibiKuzum ben 12.gün çatlama gördüm. Çarşamba bat günümdü ama iki gün ileriye atar hep bugün de gelen giden yok
Bu ay hepimiz bi tuhaf olduk nedense yaBenim de bu ay az geliyor anlamadim regl 4 gun ama bitti gibi
Benim eşim gitti doktor randevu verdi devlet hastanesiydi ister evde ister wcde yap dedi o orda yapmıştı doktor ultrosan önerdi maalesef perşembe randevumuz var bakalim ultrosan için gün alcaz para ile özelde de yaptırabilirsiniz şuan fiyatlar 500 e yakın sanırımArkadaşlar merhaba. Eşime randevu aldık kontrol için ürolojiye gidecek. Daha önce eşi giden var mı? Sperm testi, ultrasonla bakma olayları falan nasıl oluyor, bilgisi olan var mı?
Canım bilgi için teşekkürlerHastanelerin genelinde oda oluyor canım. Uygun materyalleri de sağlıyorlar.
Valla sabah adet masajı ve yoga yaptım anlamadim 5.gun azalır di ama bu ay 3.gun azalmaya başladı zaten fazla gelmedi hicBu ay hepimiz bi tuhaf olduk nedense ya
Benim de 5 gün sürüyordu. 3 gün sürdü nerdeyse 4. Gün 3 5 damla geldi. Bize ramazan mı yaramadı bahar mı yaramadı ne oldu yaValla sabah adet masajı ve yoga yaptım anlamadim 5.gun azalır di ama bu ay 3.gun azalmaya başladı zaten fazla gelmedi hic
Bahar mi çarptı ramazanlı bilmiyorum değişik masajlara başladım sabah şimdi eve yeni geldim yarın devamkeeeBenim de 5 gün sürüyordu. 3 gün sürdü nerdeyse 4. Gün 3 5 damla geldi. Bize ramazan mı yaramadı bahar mı yaramadı ne oldu ya
Kuzumm prolaktin 5.23 çıktı ondan değilmiş beta hgc 2 çıktı hamilede değilmişim meme ultrasyonu istedi onu yaptırcaktım ama vazgeçtim 50 yaşındaki annemle 55 yaşındaki teyzemde benden sonra sıktılar onlardada geldi sıvı hatta teyzeminki baya fışkırdı sanırım normal şeye canım sıkıldı şimdide hamile değilmişim gerçi 7 mayısta çatladı bat 22 mayıs bakalım inşallah yükselir değerimCanım benim bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim. O zaman regl olduktan sonra ben de gideyim. İlaç verilecek demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?