Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu söylediğin yerleşme kanamasına benziyor. Güzel haberler gelecek galiba

Allianzla da görüştüm ewet o 2022 gebeliklerde geçerli dedi bilmiyorum Anadolu sigorta 15 tl dedi . Haftaiçi iyice araştırıcam anadolu da dediğin gibiyse ne gerek var o zaman yaptırmaya
Canım özel sigorta mantıklı daha doğrusu tamamlayıcı gebelik sigortaları var 10 muayene tahlil test ayakta ve yatarak tedavi hamilelik sırasında ben eğer hamile kalırsam yaptırıcam +doğumu kapsayan paketleri hastane doğum fiyatlarına göre karşılaştırılıp doğumu kapsayan pakette alınabilir

Bu söylediğin yerleşme kanamasına benziyor. Güzel haberler gelecek galiba
Ayy umarim oyle olur yani boyle akintim adet oncesi hic olmazdi oyuzdn birazcik acaba mi dedim o arkadaşın adet gunune kadr boyle akintisi olmus bakalim umarim hayat banada bu guzelligi sunar

İlişkiden 6 gün sonra tabii test negatif çıkar. Zamansız yapıp testlere küsüyorsunuz. Bir iki gün sonra kan testiyle kontrol et güzelim
İşte ovülasyonumun 5i olduğundan emin değilim canjm geç yumurtladıysam bi ihtimal var sadece doğru söylüyorsun, 5i ovü kabul edersem yarın 10.gün olacak yapıp yarın mutlaka yazacağım negatif çıkarsa doktorumu arycm bi söktürücü versin

Son ilişkin 5i olduğu için dedim. 5inden sonra geç yumurtlama olduysa da döllenememiştir zaten. Yani senin 5i gibi kabul etmen mantıklı. Bekliyorum güzel haberlerini inşallah

Hm peki sperm testini gördükten sonra mı ultrason istedi eşinizden yoksa randevuya gittipinizde ikisini birlikte mi istedi?

Amin Canım

Kızlar bende özel sigorta yaptırdım mart ayında ama benim sigortada da yaptırdıktan 6 ay gebe kalmamam gerekiyormuş doğumdan falan yararlanabilmem için sizde nasıl 1 ay oluyor hangi sivorta sizinki

Sen hangi sigorta şirketine yaptırdın tabii ki bu haftaiçi hep bununla ilgileneceğim sorarım

Benim yumurtalarım iyi, dün içime alet sokup baktılar,bende sorun yok

4 mayısta pik gördüm 6 mayısta çatladı son ilişki 7 Mayıs bat tarihim 21 Mayıs, elimde sadece 1 tane erken gebelik testim var sizce ne zaman bunu kullanmalıyım kızlar gurbette ülkeden uzaktayım. Tecrübeli bilgili olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi

Kızlar ilginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim. İnternetten okuduğum kadarıyla erkekle ilgili bir sorun. Eşim kendine yediremiyor diye düşünüyorum. Çünkü onun spermlerinden yapılmış bir test. O testi yaparken 4 gün ilişki yapmadık ve teste verilen spermler yeni toplanıyor oraya. O durum kadınlarda da olabiliyoe tabi ki.ama ben onu kontrol etmek için test vermemiştim ve uyum testi daha başka test diye düşünüyorum. Çünkü mar testiyle ilgili bağışıklık testi olduğundan başka bir şey yazılmıyor internette. Ebru ablaya da yazıcam

Yusra-61
1- BAT 4 Mayıs
2- Yaş 31
3- 5 aydır deniyoruz. Bu 6. Ay olucak
4- Folidoce kullanıyorum (folik asit)

İnşallah bu topic hepimizin hayırlı haberler vermesine vesile olur
Canım.bende çok şükür hamileyim benide pozitif yapabilirsin. Aslan pençesi bitki çayını herkese öneriyorum

Hayır canım, benim haberim bile yoktu yaptırmaya giderken
Bana eşin yalan söylüyor gibi geldi. Ben olsam güvenmezdim çünkü sana bakılmadan eşinden çocuğun olmaz ama başkasından olur gibisinden hiçbir doktor konuşmaz. Eğer İngilizce biliyorsan başka doktora gidebilirsin veya tr gelirsen burda yeniden doktora gidersiniz.

Canım kafanı karıştırmak gibi olmasın ama bu biraz saçma geldi bana ya sen bunu iyice bi araştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…