Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hm peki sperm testini gördükten sonra mı ultrason istedi eşinizden yoksa randevuya gittipinizde ikisini birlikte mi istedi?
Sperm testini gördükten sonra ultrosan istedi canim degerler kotu cikti bakalim devlette cektircez eğer uzun süre vermezlerse yoksa özele gidicez ultrosan icin

Benim yumurtalarım iyi, dün içime alet sokup baktılar,bende sorun yok
Ben bilemedim . Vajinal sivi bazen spermi oldurebilyormus ama bunun tedavisiz bisey olmdugunu sanmiyorum. Hemen karalar baglama sen. Baska doktora da gidin. Erkeklerin kisir olmasi dunya meselesi ama kadinlar kisirsa tuu kak ise yaramaz bosa gitsin yenisini alirsin kafasi . Sizi tenzih ederek konusuyorum ama geneli boyle yani. Ozellikle kafa olarak dar olan insanlar.

Benim merak ettigim esin bi de baskasiyla deniyim mi dicek Tovbe yarabbi .
Off ne sacma bisey bu . Yumurta ve sperm varsa umut herzaman var. ha bide rahim tabiki. Bizlerde olsun diye yirtiniyoruz ama bu durum baska bisey gibi .

Merhaba kızlar. Bu ay gebelik olmazsa doktora gitcem. Genel kontrol İçin ilk muayenede nasıl bir yol izliyor doktorlar acaba biraz stresliyim bilgisi olan yazabilir mi? Daha önce araştırmaya gitmiştim ama yeni evli olduğum İçin 1 yıl dolduktan sonra gelirsin demişti. Ben o kadar beklemek istemiyorum.

Canım 3 gün sonra felan yapablrsn ama bat gününe kadar sabredersen senin için daha net olur

Ebru abla kim bilmiyorum ama ben kısırlık konusunda genetik doktorası yaptım durumunu fark ettiğimden beri açıklamaya çalıştım. Eşin yanlış anlamış olmalı umarım bu ilişkinizi zedelemez. Buradaki arkadaşlar da konuyu yanlış anlamaz. Bu durum bi bağışıklık sistemi hastalığı. TESE yoluyla sperm alınıp denenebilir ama eşin buna gönüllü olur mu o da ayrı bir mesele

Son ilişki gününden 10- 12 gün sayarsan en net 19Mayıs olur. Testi ziyan etmezsin. İnşallah mutlu haberlerini alırız. Yurtdışında bu işler ayrı bi zor biliyorum. Yardımcı olabileceğim bişey olduğunu düşünürsen özelden yazabilirsin. Hadi bakalım

Canım ilk başta hormon testlerin yapılacak o yüzden reglin 2 veya 3. Günü gitmeni tavsiye ederim hormon testlerin yapılır sonrada alttan muayene eder ona göre doktorun sende bi sorun yoksa eşinden de sperm testi ister

Kızlar hepinize iyi akşamlar
Ya reglime 3 gün kaldı sağ kasım yumurtalıklarım yani ağrı giriyo sancı giriyor diğer regl dönemlerinden çok farklı belim kopuyor ağrıdan sizlerde de benzer şeyler var mı

Burası gerçekten her konuda uzman bulunabilen bir yer. Yaptığınız açıklama da arkadaş için çok iyi oldu, ağzınıza sağlık. Dediğiniz yöntem zorlu anlaşılan. Allah yardımcıları olsun inşallah

Test yaptın mı canım benim de arada sancım oluyo ama testim negatif çıktı

Kadınların çektiklerini düşününce çok da zorlu değil aslında ama nedense erkekler hazırdan kucaklarına bebe, soy adlarını taşıyacak evlatlar bulmak istiyor gibi TESE kadından tüp bebek için yumurta toplanmasına benzer bi işlem. Testisten erken spermler toplanıyor.

Öyle gerçekten, aşılamada tüp bebekte bile alınan hormonlar mahvediyor bizi, paşalar bi sperm vermeyi zor sayıyorlar

Hormon testi regl 2.veya 3. Günü ultrason ile kontrol yapılıyor.ama 1 yıldır çocuk olmuyor dersen ekmolarak ne yapıyorlar bilmiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…