Sperm testini gördükten sonra ultrosan istedi canim degerler kotu cikti bakalim devlette cektircez eğer uzun süre vermezlerse yoksa özele gidicez ultrosan icinHm peki sperm testini gördükten sonra mı ultrason istedi eşinizden yoksa randevuya gittipinizde ikisini birlikte mi istedi?
Ben bilemedim . Vajinal sivi bazen spermi oldurebilyormus ama bunun tedavisiz bisey olmdugunu sanmiyorum. Hemen karalar baglama sen. Baska doktora da gidin. Erkeklerin kisir olmasi dunya meselesi ama kadinlar kisirsa tuu kak ise yaramaz bosa gitsin yenisini alirsin kafasi . Sizi tenzih ederek konusuyorum ama geneli boyle yani. Ozellikle kafa olarak dar olan insanlar.Benim yumurtalarım iyi, dün içime alet sokup baktılar,bende sorun yok
Hormon testlerini yapiyorlarmis ama sanirim amh yi yapmiyolar. O ozel bi yere gidiyor bide pahali biraz.Kızlar amh gibi testler aile sağlığı merkezinde yapılıyor mu?
Benim merak ettigim esin bi de baskasiyla deniyim mi dicekDoktora benimle birlikte olduktan sonra gitmiş,orda da benim kalıntılarım varmış,beni göstermiş yani. Başkasıyla ilişkiden sonra gitseydim diğer birlikte olduğuyla uygunluğu çıkacakmış. Ama ben de şübhelendim, yalan söylüyor olabilir mi?
İNTernetten yaptırmadım mahalledeki sigortacıya yaptırdım Anadolu sigortanın acentesiydi indirm de yaptı zorlayıncaSen hangi sigorta şirketine yaptırdın tabii ki bu haftaiçi hep bununla ilgileneceğim sorarım
Canım 3 gün sonra felan yapablrsn ama bat gününe kadar sabredersen senin için daha net olur4 mayısta pik gördüm 6 mayısta çatladı son ilişki 7 Mayıs bat tarihim 21 Mayıs, elimde sadece 1 tane erken gebelik testim var sizce ne zaman bunu kullanmalıyım kızlar gurbette ülkeden uzaktayım. Tecrübeli bilgili olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi
Ebru abla kim bilmiyorum ama ben kısırlık konusunda genetik doktorası yaptım durumunu fark ettiğimden beri açıklamaya çalıştım. Eşin yanlış anlamış olmalı umarım bu ilişkinizi zedelemez. Buradaki arkadaşlar da konuyu yanlış anlamaz. Bu durum bi bağışıklık sistemi hastalığı. TESE yoluyla sperm alınıp denenebilir ama eşin buna gönüllü olur mu o da ayrı bir meseleKızlar ilginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim. İnternetten okuduğum kadarıyla erkekle ilgili bir sorun. Eşim kendine yediremiyor diye düşünüyorum. Çünkü onun spermlerinden yapılmış bir test. O testi yaparken 4 gün ilişki yapmadık ve teste verilen spermler yeni toplanıyor oraya. O durum kadınlarda da olabiliyoe tabi ki.ama ben onu kontrol etmek için test vermemiştim ve uyum testi daha başka test diye düşünüyorum. Çünkü mar testiyle ilgili bağışıklık testi olduğundan başka bir şey yazılmıyor internette. Ebru ablaya da yazıcam
Son ilişki gününden 10- 12 gün sayarsan en net 19Mayıs olur. Testi ziyan etmezsin. İnşallah mutlu haberlerini alırız. Yurtdışında bu işler ayrı bi zor biliyorum. Yardımcı olabileceğim bişey olduğunu düşünürsen özelden yazabilirsin. Hadi bakalım4 mayısta pik gördüm 6 mayısta çatladı son ilişki 7 Mayıs bat tarihim 21 Mayıs, elimde sadece 1 tane erken gebelik testim var sizce ne zaman bunu kullanmalıyım kızlar gurbette ülkeden uzaktayım. Tecrübeli bilgili olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi
Canım ilk başta hormon testlerin yapılacak o yüzden reglin 2 veya 3. Günü gitmeni tavsiye ederim hormon testlerin yapılır sonrada alttan muayene eder ona göre doktorun sende bi sorun yoksa eşinden de sperm testi isterMerhaba kızlar. Bu ay gebelik olmazsa doktora gitcem. Genel kontrol İçin ilk muayenede nasıl bir yol izliyor doktorlar acaba biraz stresliyim bilgisi olan yazabilir mi? Daha önce araştırmaya gitmiştim ama yeni evli olduğum İçin 1 yıl dolduktan sonra gelirsin demişti. Ben o kadar beklemek istemiyorum.
Burası gerçekten her konuda uzman bulunabilen bir yer. Yaptığınız açıklama da arkadaş için çok iyi oldu, ağzınıza sağlık. Dediğiniz yöntem zorlu anlaşılan. Allah yardımcıları olsun inşallahEbru abla kim bilmiyorum ama ben kısırlık konusunda genetik doktorası yaptım durumunu fark ettiğimden beri açıklamaya çalıştım. Eşin yanlış anlamış olmalı umarım bu ilişkinizi zedelemez. Buradaki arkadaşlar da konuyu yanlış anlamaz. Bu durum bi bağışıklık sistemi hastalığı. TESE yoluyla sperm alınıp denenebilir ama eşin buna gönüllü olur mu o da ayrı bir mesele
Test yaptın mı canım benim de arada sancım oluyo ama testim negatif çıktıKızlar hepinize iyi akşamlar
Ya reglime 3 gün kaldı sağ kasım yumurtalıklarım yani ağrı giriyo sancı giriyor diğer regl dönemlerinden çok farklı belim kopuyor ağrıdan sizlerde de benzer şeyler var mı
Yok kuzum test yapmadım evde testim yok malesef Ovülasyon testimde bitti mecbur 17 mayısı bekliyorumTest yaptın mı canım benim de arada sancım oluyo ama testim negatif çıktı
O zamn belki sen de bebiş vardırYok kuzum test yapmadım evde testim yok malesef Ovülasyon testimde bitti mecbur 17 mayısı bekliyorum
Umarım vardır kuzum yA bide çok uykum geliyor bilmiyorumO zamn belki sen de bebiş vardır
Kadınların çektiklerini düşününce çok da zorlu değil aslında ama nedense erkekler hazırdan kucaklarına bebe, soy adlarını taşıyacak evlatlar bulmak istiyor gibiBurası gerçekten her konuda uzman bulunabilen bir yer. Yaptığınız açıklama da arkadaş için çok iyi oldu, ağzınıza sağlık. Dediğiniz yöntem zorlu anlaşılan. Allah yardımcıları olsun inşallah
Öyle gerçekten, aşılamada tüp bebekte bile alınan hormonlar mahvediyor bizi, paşalar bi sperm vermeyi zor sayıyorlarKadınların çektiklerini düşününce çok da zorlu değil aslında ama nedense erkekler hazırdan kucaklarına bebe, soy adlarını taşıyacak evlatlar bulmak istiyor gibiTESE kadından tüp bebek için yumurta toplanmasına benzer bi işlem. Testisten erken spermler toplanıyor.
O baya net bi belirti hatta en erken gebelik belirtisi sanırım uykuUmarım vardır kuzum yA bide çok uykum geliyor bilmiyorum
Hormon testi regl 2.veya 3. Günü ultrason ile kontrol yapılıyor.ama 1 yıldır çocuk olmuyor dersen ekmolarak ne yapıyorlar bilmiyorum canımMerhaba kızlar. Bu ay gebelik olmazsa doktora gitcem. Genel kontrol İçin ilk muayenede nasıl bir yol izliyor doktorlar acaba biraz stresliyim bilgisi olan yazabilir mi? Daha önce araştırmaya gitmiştim ama yeni evli olduğum İçin 1 yıl dolduktan sonra gelirsin demişti. Ben o kadar beklemek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?