- 31 Ocak 2021
- 206
- 210
- 53
- 37
Hormonu iltihap etkilemez yani testsi idrarı birktirip yapın bir de su içmedentamam oyle yapim yinede acile gidecegim heralde bugun kemiklerim cok fena sizliyor bide idrar yolu enfeksiyonum artti galiba baya oda negatif gosterir mi idrar testinde?
Canım inşallah yükselirKuzumm prolaktin 5.23 çıktı ondan değilmiş beta hgc 2 çıktı hamilede değilmişim meme ultrasyonu istedi onu yaptırcaktım ama vazgeçtim 50 yaşındaki annemle 55 yaşındaki teyzemde benden sonra sıktılar onlardada geldi sıvı hatta teyzeminki baya fışkırdı sanırım normal şeye canım sıkıldı şimdide hamile değilmişim gerçi 7 mayısta çatladı bat 22 mayıs bakalım inşallah yükselir değerim
Ayın 17 si gelse de bi test yapsam bide o gün regl günüm tam öğrenmiş olurumO baya net bi belirti hatta en erken gebelik belirtisi sanırım uyku
İnşallah hamişsindir Bnde o gün kan testi vercm regl olmazsamAyın 17 si gelse de bi test yapsam bide o gün regl günüm tam öğrenmiş olurum
Ay hadi inşallahİnşallah hamişsindir Bnde o gün kan testi vercm regl olmazsam
Kuzum beni biliyorsun bu ay olmaz benim covit ilacı nedeniyle garip bir şekilde regl belirtim de yok ama umut da yoo@Insolsun @mervelimy @ELIF7007
Z zizi353535Ftmfgn @Enfalce
@sklblt @lesya35 @Gayen @Rhea Silvia
Bat günü arkadaşlar durumlarınızı öğrenebilir miyim artık hamiş haberi almak istiyorum
Maviesra sana sormasam olmazdı
Benim pek umudum yok ama senden güzel haberler beklyrzAy hadi inşallah
Hadi bakalım bu ay napıyoruzAy insallah yüsracim bizkn umutlar hazirana kaldi Allahim herkese tek tek nasip eylesin bi iki gündür saldım kendimi bende regl iken masajlara yogalara başladım yumurtlama zamanına kadar bos durmayalım
Canım.bende çok şükür hamileyim benide pozitif yapabilirsin. Aslan pençesi bitki çayını herkese öneriyorum
Amin canım ınsalalh ❤Hadi bakalım bu ay napıyoruz
Çoook sevindim rabbim daim etsin canım inşllah daha güzel haberlerini alırız
Yeni vitaminler ile devam ediyoruz hahahaha bakalim kuzum inşallah mutlu haberleri hepimiz pes pese alırızHadi bakalım bu ay napıyoruz
Çoook sevindim rabbim daim etsin canım inşllah daha güzel haberlerini alırız
Anladım canım teşekkürler. Allah sağlık versin inşallahSperm testini gördükten sonra ultrosan istedi canim degerler kotu cikti bakalim devlette cektircez eğer uzun süre vermezlerse yoksa özele gidicez ultrosan icin
Canım yerleşme kanamasına benziyor sanki? İnşallah güzel haber alacaksın gibiKizlar reglime bir hafta var dün kahve rengi akintim vardi ic camasirimda bi yarim saat sonra tekrar geldi sonra hic bisey olmadi ama dün bacak agrisindan sabaha kadr uyuyamadım bugunde sag kasigimda agri girip girip cikiyo ve az once tekrar oyle kahvemsi akintim geldi adetimden once olmazdi boyle birsey bi arkadas ayni seyleri yasayip hamile oldugunu ogrenmis aranizda yorum yapacak biri var mi bu durumla ilgili yerlesme kanamasimi acaba 24 nisanda hsg cekildim ondan sonraki ilk reglim olucak olursam adet
Hamilelik belirtileri normalde regl ile benzer olsa da muhakkak hamile kalınan ay farklı bişiler yaşanıyor bence. Kendi döngün içindeki farklılıklar hamilelik habercisi olabilir bence. Bişey kalmadı 17sineKızlar hepinize iyi akşamlar
Ya reglime 3 gün kaldı sağ kasım yumurtalıklarım yani ağrı giriyo sancı giriyor diğer regl dönemlerinden çok farklı belim kopuyor ağrıdan sizlerde de benzer şeyler var mı
Çok teşekkür ederim çok incesiniz Allah razı olsunCanım 3 gün sonra felan yapablrsn ama bat gününe kadar sabredersen senin için daha net olur
Mevsimsel değişiklik hormon değişikliği herşey etkiliyor canımBenim de bu ay az geliyor anlamadim regl 4 gun ama bitti gibi
Bat gününse yarın bir test yap canım varsa yanındaBu gün bat günüm henüz olmadım ama bakalım nasipTeşekkür ederim
Canım çatlamadan sonra 14 gün sayacaksın. Zaten bat gününe gelmiş oluyor o zaman yap şimdi varsa bile çıkmaz. Döllenme olup rahme düşmesi 6-10 gün arasında oluyor sonra kanda hcg değeri yükselmeye başlıyor idrara en son düşüyor.4 mayısta pik gördüm 6 mayısta çatladı son ilişki 7 Mayıs bat tarihim 21 Mayıs, elimde sadece 1 tane erken gebelik testim var sizce ne zaman bunu kullanmalıyım kızlar gurbette ülkeden uzaktayım. Tecrübeli bilgili olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi
Allah razı olsun ne güzel insanlarsınız çok ama çok teşekkür ederim inşaAllah Rabbim hepimizin dualarını kabul eder sağlıklı evlatlar nasip eder hepimizeSon ilişki gününden 10- 12 gün sayarsan en net 19Mayıs olur. Testi ziyan etmezsin. İnşallah mutlu haberlerini alırız. Yurtdışında bu işler ayrı bi zor biliyorum. Yardımcı olabileceğim bişey olduğunu düşünürsen özelden yazabilirsin. Hadi bakalım
Saol canım hepimizden Allah razı olsunÇok teşekkür ederim çok incesiniz Allah razı olsun
Çok teşekkür ederim canım önemseyip bu kadar açıklayıcı yazdığın içinCanım çatlamadan sonra 14 gün sayacaksın. Zaten bat gününe gelmiş oluyor o zaman yap şimdi varsa bile çıkmaz. Döllenme olup rahme düşmesi 6-10 gün arasında oluyor sonra kanda hcg değeri yükselmeye başlıyor idrara en son düşüyor.
Canım bende 1 yıl dolmadan beklemek istemiyorum bu yüzden gittim. Önce smear testi yaptılar rahimde veya rahim ağzında polip veya başka sıkıntı var mı diye baktılar. Daha sonra reglimin 3.günü gittim hormon testi yaptılar. Amh falan baktırdım zaten. Bir yıl dolup da olmazsa hsg çekelim dediler devlette bu şart var diye biliyorum ama özelde pahalı olduğu için ben gideceğim gün alacağım işte zaten 10. Ayın içindeyim. Eğer sende birşey yoksa zaten eşini sperm testine yönlendiriyorlar.Merhaba kızlar. Bu ay gebelik olmazsa doktora gitcem. Genel kontrol İçin ilk muayenede nasıl bir yol izliyor doktorlar acaba biraz stresliyim bilgisi olan yazabilir mi? Daha önce araştırmaya gitmiştim ama yeni evli olduğum İçin 1 yıl dolduktan sonra gelirsin demişti. Ben o kadar beklemek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?