Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım inşallah yükselir Ben de kopyalamıştım. Her kadında olabilecek bir şey deniyordu. Benim Allah korusun aklıma kötü şeyler gelmişti ilk başta. Sonra baktım ki tek yerden geliyorsa sıkıntıymış. Bir de sıkmadan geliyorsa. Bizimkinin çok ciddi bir anlamı olduğunu zannetmiyorum. Bilgi için yeniden teşekkür ederim yeniden. Benim pek umudum yok ama umarım senin güzel haberlerini duyarım bu ay

Ay insallah yüsracim bizkn umutlar hazirana kaldi Allahim herkese tek tek nasip eylesin bi iki gündür saldım kendimi bende regl iken masajlara yogalara başladım yumurtlama zamanına kadar bos durmayalım
Hadi bakalım bu ay napıyoruz
Canım.bende çok şükür hamileyim benide pozitif yapabilirsin. Aslan pençesi bitki çayını herkese öneriyorum

Çoook sevindim rabbim daim etsin canım inşllah daha güzel haberlerini alırız

Canım yerleşme kanamasına benziyor sanki? İnşallah güzel haber alacaksın gibi
Hamilelik belirtileri normalde regl ile benzer olsa da muhakkak hamile kalınan ay farklı bişiler yaşanıyor bence. Kendi döngün içindeki farklılıklar hamilelik habercisi olabilir bence. Bişey kalmadı 17sine hadi hayırlı haberlerle gel inşallah..

Canım çatlamadan sonra 14 gün sayacaksın. Zaten bat gününe gelmiş oluyor o zaman yap şimdi varsa bile çıkmaz. Döllenme olup rahme düşmesi 6-10 gün arasında oluyor sonra kanda hcg değeri yükselmeye başlıyor idrara en son düşüyor.

Allah razı olsun ne güzel insanlarsınız çok ama çok teşekkür ederim inşaAllah Rabbim hepimizin dualarını kabul eder sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize

Çok teşekkür ederim canım önemseyip bu kadar açıklayıcı yazdığın için İnşaAllah bekleyeyim o halde ben

Canım bende 1 yıl dolmadan beklemek istemiyorum bu yüzden gittim. Önce smear testi yaptılar rahimde veya rahim ağzında polip veya başka sıkıntı var mı diye baktılar. Daha sonra reglimin 3.günü gittim hormon testi yaptılar. Amh falan baktırdım zaten. Bir yıl dolup da olmazsa hsg çekelim dediler devlette bu şart var diye biliyorum ama özelde pahalı olduğu için ben gideceğim gün alacağım işte zaten 10. Ayın içindeyim. Eğer sende birşey yoksa zaten eşini sperm testine yönlendiriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…