Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de onu sordum nerden gördüler beni diye. O da biz ilişkiye girdikten sonra onun vücudunda benim kalıntılarım kalıyormuş dedi
Canım, bence eşin tek başına benim yüzümden olmuyor dememek için biraz seni katmış işin içine. Ayrıca diğer bir arkadaşın bahsettiği üzere onun bile çözümü var, hiçbir doktorun elinden tutarak senin bu kızdan bebeğin olmaz diyeceğini sanmıyorum, biraz Türk filmi gibi.
Kızlar merhaba . Eşim sperm testi yaptıracak. Bunun için hastanelerde bir oda mı var daha önce yaptıranlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
Evet canım benim eşim yaptırdı, özellerde ve iyi devlet hastanelerinde odalar varmış (olmayanlar da var) odada işlemi hızlandırıcı videolar falan oynuyormuş daha sonra kaba boşalıp hemen yanda laboratuvara teslim ediyormuş. Ertesi gün falan sonuç çıkıyormuş sanırım, eşim gitmeden baya stres olmuştu ama sonra basitmiş ya dedi
Canım onda var bunda var deyip ihmal etme, çoğu meme kanserinin belirtisi de olabilir, mutlaka ultrason çektir. Tabiki inşallah kötü bir şey yoktur ama erken dönemde kontrol iyi bence sağlama almakta fayda var, meme ultrasonu basit bir işlem yatıyorsun bakıyorlar 5 dk falan sürüyor. Benim de memede kontrol edilen kistler var.

Canım ilk başta hormon testlerin yapılacak o yüzden reglin 2 veya 3. Günü gitmeni tavsiye ederim hormon testlerin yapılır sonrada alttan muayene eder ona göre doktorun sende bi sorun yoksa eşinden de sperm testi ister
Alttan muayene zorunlumu canım.dr ka konuştuğum zaman 2.gün gel dedi bana.teşekkür ederim çok sağol

Benimde 9 ay olacak evlendiğim .araştırmaya gittim ama doktor 1 yıl dolmadan bişey yapamam dedi .bu ay özel klinikten randevu aldım bende biraz pahalı muayene ücretleri bide testler falan olcak içindemi değil mi bilmiyorum ama gidince öğrencez artık. Doktora gitmeden İçim rahat etmiycek. Bu 6,7.ay olacak çocuk istediğimiz nasip olmadı. Varsa bi sorun öğreneyim hiç olmazsa belki doktorla yumurta takibi falan yaparız . Teşekkür ederim

Hayır canım, benim haberim bile yoktu yaptırmaya giderken
Neden habersiz şeyler oluyor ki senle eşin arasında? Sana danışmadan gidiyor hadi gitti bir sürü kafasına göre cvplarla geliyor hadi geldi geldiği cvplar açıklama şekli çok saçma aklın aldığı şekilde değil. Eşin daha önceki anlatmana göre de anımsıyorum biraz ilişki zamanları da sıkıntı yaşadığın olmuştu çoğu kez bir zorlama ile uğraştırırdı seni bu durum iç açıcı gelmedi bana.
Şimdi kafama takılan siz gittiniz eşinin sonucunu öğrenmeye kaynananla ya tekrar eşin sonucunu öğrenmeye mi gitti doktora? Elini tutmuş da bilmem neymiş de bunlar da çok süsleme cvplar. Seni götürseydi sen tutardın elini eşinin destek olurdun ben bu işi pek çözemedim. Kaynananın derdi bundan mıymış sana karşı öyle davrandı ya o da biliyordu eminim eşinde olduğunu problem oğluna bahsetti böyle birşey buldular

Bende regl sokundayim kendimi ovulasyon ile olacağına öyle inandirmisim ki bütün hevesim uçtu ama salma kendini esra diyorum

Aman çook taktım çook deli işler yaptım bı sefer en güzel dediliğim salmak zaten mayıs da ayının ortasında kuraklık var bende de onun şoku var

Malesef eşime yapıldı canim biz aile için geçerli sanıyorduk sonradan öğrendim benim için geçerli olmadığını o sırada tekrar üzerine düşmedik açıkçası sigorta kapsamını yanlis anlamisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…