Canım, bence eşin tek başına benim yüzümden olmuyor dememek için biraz seni katmış işin içine. Ayrıca diğer bir arkadaşın bahsettiği üzere onun bile çözümü var, hiçbir doktorun elinden tutarak senin bu kızdan bebeğin olmaz diyeceğini sanmıyorum, biraz Türk filmi gibi.Ben de onu sordum nerden gördüler beni diye. O da biz ilişkiye girdikten sonra onun vücudunda benim kalıntılarım kalıyormuş dedi
Evet canım benim eşim yaptırdı, özellerde ve iyi devlet hastanelerinde odalar varmış (olmayanlar da var) odada işlemi hızlandırıcı videolar falan oynuyormuşKızlar merhaba. Eşim sperm testi yaptıracak. Bunun için hastanelerde bir oda mı var daha önce yaptıranlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
Canım onda var bunda var deyip ihmal etme, çoğu meme kanserinin belirtisi de olabilir, mutlaka ultrason çektir. Tabiki inşallah kötü bir şey yoktur ama erken dönemde kontrol iyi bence sağlama almakta fayda var, meme ultrasonu basit bir işlem yatıyorsun bakıyorlar 5 dk falan sürüyor. Benim de memede kontrol edilen kistler var.Kuzumm prolaktin 5.23 çıktı ondan değilmiş beta hgc 2 çıktı hamilede değilmişim meme ultrasyonu istedi onu yaptırcaktım ama vazgeçtim 50 yaşındaki annemle 55 yaşındaki teyzemde benden sonra sıktılar onlardada geldi sıvı hatta teyzeminki baya fışkırdı sanırım normal şeye canım sıkıldı şimdide hamile değilmişim gerçi 7 mayısta çatladı bat 22 mayıs bakalım inşallah yükselir değerim
Olabilir canım bahar da herkes bu tuhaf oldu valaMevsimsel değişiklik hormon değişikliği herşey etkiliyor canım
Teşekkür ederimHormon testi regl 2.veya 3. Günü ultrason ile kontrol yapılıyor.ama 1 yıldır çocuk olmuyor dersen ekmolarak ne yapıyorlar bilmiyorum canım
Alttan muayene zorunlumu canım.dr ka konuştuğum zaman 2.gün gel dedi bana.teşekkür ederim çok sağolCanım ilk başta hormon testlerin yapılacak o yüzden reglin 2 veya 3. Günü gitmeni tavsiye ederim hormon testlerin yapılır sonrada alttan muayene eder ona göre doktorun sende bi sorun yoksa eşinden de sperm testi ister
Benimde 9 ay olacak evlendiğim .araştırmaya gittim ama doktor 1 yıl dolmadan bişey yapamam dedi .bu ay özel klinikten randevu aldım bende biraz pahalı muayene ücretleri bide testler falan olcak içindemi değil mi bilmiyorum ama gidince öğrencez artık. Doktora gitmeden İçim rahat etmiycek. Bu 6,7.ay olacak çocuk istediğimiz nasip olmadı. Varsa bi sorun öğreneyim hiç olmazsa belki doktorla yumurta takibi falan yaparız . Teşekkür ederimCanım bende 1 yıl dolmadan beklemek istemiyorum bu yüzden gittim. Önce smear testi yaptılar rahimde veya rahim ağzında polip veya başka sıkıntı var mı diye baktılar. Daha sonra reglimin 3.günü gittim hormon testi yaptılar. Amh falan baktırdım zaten. Bir yıl dolup da olmazsa hsg çekelim dediler devlette bu şart var diye biliyorum ama özelde pahalı olduğu için ben gideceğim gün alacağım işte zaten 10. Ayın içindeyim. Eğer sende birşey yoksa zaten eşini sperm testine yönlendiriyorlar.
Yeni vitaminler ile devam ediyoruz hahahaha bakalim kuzum inşallah mutlu haberleri hepimiz pes pese alırızmasajlarıma başladım bugün
Bende regl sokundayim kendimi ovulasyon ile olacağına öyle inandirmisim kiBende salmışlık var aşırı dereceöylesine yapıyor geçiyorum karşıya olduğu kadar
Kesinlikle çok üstüne düşünmemek lazımKızlar bir de fark ettiyseniz burada çok konuşanlar hamile kalamiyor. Bizim dilimize vurmuş ama ilk sayfada gebe kalan arkadaslara bakın. Resmen söz yok icraat var.
Neden habersiz şeyler oluyor ki senle eşin arasında? Sana danışmadan gidiyor hadi gitti bir sürü kafasına göre cvplarla geliyorHayır canım, benim haberim bile yoktu yaptırmaya giderken
Bende böyle yapacağımKızlar bu ay bütün çalışmaları gece yatmadan yapacam ve sabaha kadar hiç kalkmayacam, Yumurtlama döneminden itibaren günaşırı 10 gün devam edecem, çok umutluyum bu ay bakalım
Zorunlu mu bilmyrm ama bana baktı rahim kalınlığı İçin felan bakıyor sanırımAlttan muayene zorunlumu canım.dr ka konuştuğum zaman 2.gün gel dedi bana.teşekkür ederim çok sağol
Bende regl sokundayim kendimi ovulasyon ile olacağına öyle inandirmisim kibütün hevesim uçtu ama salma kendini esra diyorum
Kuraklık mı varAman çook taktım çook deli işler yaptım bı sefer en güzel dediliğim salmakzaten mayıs da ayının ortasında kuraklık var bende de onun şoku var
Anladım canım sağolZorunlu mu bilmyrm ama bana baktı rahim kalınlığı İçin felan bakıyor sanırım
Malesef eşime yapıldı canim biz aile için geçerli sanıyorduk sonradan öğrendim benim için geçerli olmadığını o sırada tekrar üzerine düşmedik açıkçası sigorta kapsamını yanlis anlamisizEwet bide biz özele gidiyoruz her gidişimizde çok gidiyo. 1 adet döngüsü geçmesi lazımmış bakalım en azından 1 ay dinlenmek iyi gelecek şimdiden kafam biraz rahatladı bu aydan ümidim yok bat 20 mayıs ama şuan günlük ped var heran olacak gibiyim. Senin içinde çok iyi olmuş yapılmış olması
kan testimde negatif cikti olurum yarin neyse kısmet artik.Hormonu iltihap etkilemez yani testsi idrarı birktirip yapın bir de su içmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?