- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Deme öyle deme umudumuzu söndürmeHayıııır
hahahaha evet canım ama ben hiç sanmiyorum. Bu testte baya yanilanlar var. Hayırlısı valla umarım pozitiftir.
Şaka bi yana benim kuzenim öyle anladı hamileliğini bende ondan özendimde sıktıydım zaten bendende geldiMememi sıkmaya gidiyorum dermişim
Canım benim normalde bacaklarım uyuşur o kadar ağrım olur ama bu sefer hiç ağrım olmadı. Selizayla da onu konuştuk. Kistin ağrısı olması ger ekmiyor mu diye. İkimizde de bu ay hiç ağrı olmadı. Ve benimki çok kısa sürdüMaviliGizem canım sen de regl de aşırı sancı çektin mi acaba ilaçtan mı böyle oldu ya çok uzun zamandır bu kadar ağrı çekmemiştim ağrı kesici felan fayda etmedi
Hemen test yapŞaka bi yana benim kuzenim öyle anladı hamileliğini bende ondan özendimde sıktıydım zaten bendende geldi
Kaçıncı gün başlıyor yumurtlamaDün başladı bekleyelim bakalim hadi hayirlsi
Allah Allah acaba çok yumurta var diye mi bu ağrı aklıma bi de o geldi hepsni atmaya çalışıyo da bu kadar ağrı oluyo diye düşünmeye başladımCanım benim normalde bacaklarım uyuşur o kadar ağrım olur ama bu sefer hiç ağrım olmadı. Selizayla da onu konuştuk. Kistin ağrısı olması ger ekmiyor mu diye. İkimizde de bu ay hiç ağrı olmadı. Ve benimki çok kısa sürdü
Ovulasyon yapmistim nisanda 11. Ve 12. Gün yumurtlama 13.günde catlama olmustu yine o gunleri incesini sonrasini falan degerlendirirm insallah benim koca ık bık etmezse yaaa adam hem bebek istiyor hemde hadi diyince bi stres oluyor artik dayanamadim bagirdim yahu bem mantarmiyimtek basina üreyimKaçıncı gün başlıyor yumurtlama
Bilemedim canım ama bende de 3 yumurta vardı. Ondan değildir diye düşünüyorum.Allah Allah acaba çok yumurta var diye mi bu ağrı aklıma bi de o geldi hepsni atmaya çalışıyo da bu kadar ağrı oluyo diye düşünmeye başladım
Senin kacinci günler canimKaçıncı gün başlıyor yumurtlama
Sporla çoğalsak daha kolay olurdu diyormuşumOvulasyon yapmistim nisanda 11. Ve 12. Gün yumurtlama 13.günde catlama olmustu yine o gunleri incesini sonrasini falan degerlendirirm insallah benim koca ık bık etmezse yaaa adam hem bebek istiyor hemde hadi diyince bi stres oluyor artik dayanamadim bagirdim yahu bem mantarmiyimtek basina üreyim
Ovulasyon yapmistim nisanda 11. Ve 12. Gün yumurtlama 13.günde catlama olmustu yine o gunleri incesini sonrasini falan degerlendirirm insallah benim koca ık bık etmezse yaaa adam hem bebek istiyor hemde hadi diyince bi stres oluyor artik dayanamadim bagirdim yahu bem mantarmiyimtek basina üreyim
Ayyy kendi kendime bi neden arıyorum işteBilemedim canım ama bende de 3 yumurta vardı. Ondan değildir diye düşünüyorum.
Bence bunlar ters teptiriyor. Ağrısı olmayan ağrı yaşıyor, ağrısı olan rahat geçiriyorAyyy kendi kendime bi neden arıyorum işte
Bnde bunu düşünüyordum ki battan 5 gün önce regl oldum o tezi çürüttümYalnız benim anlamadığım bir şey var hadi kafa yoralım buna. Normalde ovuluasyon testi yapanlar çatlamadan 14 gün sayıyor adet oluyor ya Klomen veya femara kullanıp çatlatma iğnesi olanlar neden 14 gün sonra adet olmuyor da normal bat gününde adet oluyor. Yani çatlama normal gününde mi oluyor o zaman neden öncesinde stres olup değerlendiriyoruzhadi bakalım bana cevap verin
Gününde olsaydıj ağrın olmazdı işteBnde bunu düşünüyordum ki battan 5 gün önce regl oldum o tezi çürüttüm
Kuzum ben 2. Lojistik okudum son senem artik o isi yapiyorum zaten. Bir de cocuklugumdan beri hayalim olan sey cocuk gelisimine basladim cok eglenceli de olsa zor ama yapacagimdan degil hayalimi gerceklestirmeye calisiyorum diyelimBilmeden ben bitirsem bu işi yapamam biraz bilgi şartbirde asla geri kalmak istemem ortama girince azcık da olsa fikir sahibi olayım dedim çalışıyorm o sebeple sen ne okuyorsun leylam
Ayyy o zaman da çok geç olmuş olurdu iğnenin bilmem kaçıncı günü heralde hamişm diyip ortalara düşerdimGününde olsaydıj ağrın olmazdı iştediyip ben de seni çürütüyüm
Kuzum 14 gün olayı ortalama gün mesela ben tahmini çatlamadan 10 gün sonra regl oldum 3 yumurta oluşmuş 2 si kist 1i çatlamıştı benimYalnız benim anlamadığım bir şey var hadi kafa yoralım buna. Normalde ovuluasyon testi yapanlar çatlamadan 14 gün sayıyor adet oluyor ya Klomen veya femara kullanıp çatlatma iğnesi olanlar neden 14 gün sonra adet olmuyor da normal bat gününde adet oluyor. Yani çatlama normal gününde mi oluyor o zaman neden öncesinde stres olup değerlendiriyoruzhadi bakalım bana cevap verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?