Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyyyy bende benimkiyle kavga ettim degerlendirecektik bugun ama istemiyorum yani. Herkonuda bana destek olan kocam bazen cok bencil oluyor beni deli ediyor . Bazen bu cocuk bilerek dunyaya mi gelmiyor acaba diye dusunuyorum
Her kavgamızda Bnde aynı şeyi düşünüyorum ama bunlar anlık şeyler ve sinirle aklımıza bi sürü oyunlar oynuyo şeytan hiç öyle düşünme her evde kavga oluyo kimse dört dörtlük değil

Sporla çoğalsak daha kolay olurdu diyormuşum
Dimi aman takibi bi olay varmi yokmu diye dusunmesi bi olay bide adamin gönlünü yapmasi halbuki 2. Cocuga beni kendisi ikna etti benimde benimde yumurtlama patlama catlama olaylari hep ay sonuna denk geliyor onunda o sira isleri yogun personel maaslarini vardiyalari falan ayarliyor mesai yapiyor yoruluyor napim

Iyyyy bende benimkiyle kavga ettim degerlendirecektik bugun ama istemiyorum yani. Herkonuda bana destek olan kocam bazen cok bencil oluyor beni deli ediyor . Bazen bu cocuk bilerek dunyaya mi gelmiyor acaba diye dusunuyorum
Al bendende okadar takma sanirim erkekler hep böyle arada bencillikleri tutuyor

Allah nasib edecek olduktsn sonra olur bi şekilde çok kafana takma kuzum ya. Vardır bi vakti saati.

Kizlar size birsey soracagim 18inde benim detayli utrasonum war gecen ay cok agrim oldugu icin gittm birde detaylinbakalim dedi hoca randevu verdiler ama adetim ogun tam olarak bitmeyebilir cekiniyorum sorun olur mu acaba

Kizlar size birsey soracagim 18inde benim detayli utrasonum war gecen ay cok agrim oldugu icin gittm birde detaylinbakalim dedi hoca randevu verdiler ama adetim ogun tam olarak bitmeyebilir cekiniyorum sorun olur mu acaba
Canım bi doktorum özellikle adetken bakmıştı 3. Gün kan gövdeyi götürürken. Ama yine söylersin doktora. Eğer uzak değilse evin bir sonraki güne randevu alır tekrar gidersin.

Valla her bünye farklı benin hep geç döllenme oldu gebeliklerim ama benim adet gecikmem olmaz. Adet haftası tekrar yumurtluyordum ben ama adetim ileri atmıyor
Ovu testleriyle akıntım tutmuyor mesela akıntım önce geliyor ovu testi 2 gün sonra gösteriyor
Bu ay eger adete yakın ovuluasyonda çift çizgi görürsem değerlendiricem

Allah nasib edecek olduktsn sonra olur bi şekilde çok kafana takma kuzum ya. Vardır bi vakti saati.
Yok aslinda takmiyorum ama bu cocuk olacaksa illaki bi aktovite gerekiyor olmasi icin ama dedigun gibi olacaksa tek seferde bile oluyor subatta ve o ay sadece 1kere olmasina ve hemen dusa girip yikanmama ragmen 3gun geciktim test yaptim pozitif ama gel gorki kimyasalmis nasip

Canım bi doktorum özellikle adetken bakmıştı 3. Gün kan gövdeyi götürürken. Ama yine söylersin doktora. Eğer uzak değilse evin bir sonraki güne randevu alır tekrar gidersin.
Evet kimsinede adetin son gunu gel demisler neyse artik yaoacak bisi yok gideyim bide detaylida kurcalasinlar baksinlar gerci agrilarim gecti enfeksiyondan oluyirmus ama hazir firsat bulmusken baktirayim

Al bendende okadar takma sanirim erkekler hep böyle arada bencillikleri tutuyor
Valla oyle anlamak istemiyorlar, hem bu hafta cok dikkat edicem diyo sonra gelmis tam gunlerime denk iceyim ben diyo. Dayanamadim ee iyi al dedim ama sen nezaman dersen icicem dedi iyi dedim. Hadi yapalim nezaman yapicaz icicem ben diyo delirdim tabi bende. Eee niye aldirdin dedi yarini da var yani yarin ic olmaz mi offf istedigim sadece bu yani. Ama herseye evet dedigim icin bunu yapiyor bana .

Gizem yaa hahaha olmuşsun sen SOFİİİİİİİ
Ay bilemedim ya ama bugün hakkaten bi acayibim. Sabah kalkar kalkmaz temizliğe sardım. Tüm evi temizledim yerleştirdim. Gece gece az daha cam siliyordum annem delirme dedi. WhatsApp ı silmiştim kimseyle konuşasım yok diye onu geri yükledim. Şimdi de uzuuuun bir aradan sonra ilk defa bilgisayarımı açtım. Heralde doydum ben bebek muhabbetine

ufkumu açıyorsun :) genetik test mi yapılıyor hiç bilmiyorum benim haşimato troidim var muhtemelen hormonlar beni etkiliycektir

Canım ben geç yumurtladım bu ay sanırım ama ovulasyon testi yapmadığım için tam zamanını bilmiyorum regl sancısı da net başlamadı bende ama pazartesi en geç salı regl gelir diye düşünüyorum. Yine haber vericem son durumu

Evet kimsinede adetin son gunu gel demisler neyse artik yaoacak bisi yok gideyim bide detaylida kurcalasinlar baksinlar gerci agrilarim gecti enfeksiyondan oluyirmus ama hazir firsat bulmusken baktirayim
Ya o ağrılar çok beter. Ekimde vardı bende de sürekli kasıklarımda batma. Bacağıma kadar kramp giriyordu.antibiyoyikten sonra kendime geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…