Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şey sorcam peki bu hamilelikte rahim duvarı kalın oluyormuş ya bana doktor dün rahim inceliğin güzel dedi bu rahim ne zaman kalınlaşıyorki hamilelikte

Kızlar şey sorcam peki bu hamilelikte rahim duvarı kalın oluyormuş ya bana doktor dün rahim inceliğin güzel dedi bu rahim ne zaman kalınlaşıyorki hamilelikte
Embriyo yerlestikten sonra kalinlasmaya basliyor diyeBiliyorim sana rahim.inceligin guzel demesiyani gebelik icin uygun bi incelikte demis cunku ince olmasida iyi degilmis

Canım çocuk döllenmeden 6 gün sonra rahim duvarına oturuyor ve kalınlaşma başlıyor. Doktor yanlış kullanmış olabilir belki onu. Hani biz de suyun ısısı demiyor sıcaklığı diypruz anlam kayması oluyor ya. Adam kalınlığı demek yerine inceliği demiş olmalı çünkü ince rahim sevmez doktorlar ve inceliği iyi demezler genelde

Ya o ağrılar çok beter. Ekimde vardı bende de sürekli kasıklarımda batma. Bacağıma kadar kramp giriyordu.antibiyoyikten sonra kendime geldim
Hih aynen ondediginde canim bacagima vuruyordunco.sukur bu ay yok enfeksiyinu atmak.icin surekli su iciyorum maydoniz falan yiyorm

Ya seni okadar iyi anliyorum ki.. istiyorumki akisinda olsun biraz iiznli gununde arkadaslariyla toplaniyor batak atiyor okey oynuyor diyorki bana 2gun wer personelin mesailerini ayarlayim cok yorgunum yahu ozamana yumurtlama falan kalmiuor e 2güne bi iliski yasayan insanlar degiliz e ozaman ne olcak ovulasyon gununu degerlendirmemiznlazim dimiyani sanki dunyayi istiyorm ya bu ay dedim yine mirin kirin edeceksen bidaha cocuk diye gelme

Ben de hiçbiri kar etmedi canım. Doktor bi antibiyotik verdi 8. Gün kesildi şükür.
1yildir bunla savasiyirm bitiyor basliyo tekrar anlamadim gitti vajinal enfeksiyonsa war 2kere 1 ay arayla kimyasal.yasadim acaba bu enfeksiyonlar yuzundenmi.diye dusunuorm

Hadi bakalım bundan sonrası zaman zaten benim de pazartesinden itibaren okul şeyisi başlar. Bakalım yüzyüze başlayacak mı sessizce bat tarihimizi bekleyelim bir köşede

Hadi bakalım bundan sonrası zaman zaten benim de pazartesinden itibaren okul şeyisi başlar. Bakalım yüzyüze başlayacak mı sessizce bat tarihimizi bekleyelim bir köşede
Başlamayacak tabiki balım. 2 teömuza kadar uzaktan eğitim dediler ya. Aman turizm geri kalmasın bizi kimseye göstermesinler

Ay olabilir ve olsun lütfen. Kendimi bir şeye odaklamaktan nefret ediyorum
Benim nisanda arkadaşım var çok sevdiğim rüyasında görmüş beni doğurmuş kucağımda çocukla görmüş dedim buna mı odaklansam sonra neyseee yapma bunu dedim vazgeçtim.
Ama çok saldım iyice senin de salmanı dilerim hormonlu ilaçlar olmazsa herşey çok güzel sankim

Başlamayacak tabiki balım. 2 teömuza kadar uzaktan eğitim dediler ya. Aman turizm geri kalmasın bizi kimseye göstermesinler
Poff, beni çok geriyor uzaktan ya en azından okulda ortam değişiyordu. Dur hesap yapayım şimdi hamile kalsam ne zaman doğururum, tatile denk gelmesin fe ne kadar izin olur hahaha

Kız beni de millet arıyor seni rüyamda gördüm bebeğin vardı diye, kaç kişi söyledi birkaç aydır. Acaba diyorum bebek var mı yok mu diye sormak için uyduruyorlar mı ya da bu saf kız kaç yıldır evli neden bebesi olmadı diye kafalarına takmaktan rüyalarına mı giriyorum

Bu arada geçtiyse maydonuzu bırak canım çünküm maydonoz iyi gelmiyormuş çocuk yaparken. Düşük müşük yazmışlardı bi yerde
Evet evet oyle zaten test yaptim baktim.negatif kaynattim ictim 3gün zaten regl oldum suan bol suya birde dut kurüne devam oda enfeksiyon attiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…