Ayıpsın unutur muyuz sende gir aradan aramıza aaa biz kim girdi görmedik unuttuk ponciğim
Normalde arayanları takmam da şimdi buradaki tatliş arkadaşım o hamile kaldı ben tekrar yeniden baştan uğraşıyorumKız beni de millet arıyor seni rüyamda gördüm bebeğin vardı diye, kaç kişi söyledi birkaç aydır. Acaba diyorum bebek var mı yok mu diye sormak için uyduruyorlar mıya da bu saf kız kaç yıldır evli neden bebesi olmadı diye kafalarına takmaktan rüyalarına mı giriyorum
Bende aşırı aktif olamadım bu akşam buradayım canım.kocamdan bir kaç gündür ders alıyorum çok yoğun giremedim ya napıyorsun bakalım
Bende yarın başlıcam çalışmalaraBende aşırı aktif olamadım bu akşam buradayım canım.Hiç birşey yaptığım yok devam günümü bekliyorm bir yandan ovulasyon bir yandan gün aşırı ilişki
Şubat oluyor kuzu. Ocak tatilini de doğum öncesi izin yiyor aşağı yukarı 1 ay ücretsiz izin alırsan seneye eylülde işe başladığında çocul 8 aylık olacakPoff, beni çok geriyor uzaktan ya en azından okulda ortam değişiyordu. Dur hesap yapayım şimdi hamile kalsam ne zaman doğururum, tatile denk gelmesin fe ne kadar izin olur hahaha
Yok ay unuturr muyuz buralardayız balım
Püü öncesi tatile denk geliyor haaaaŞubat oluyor kuzu. Ocak tatilini de doğum öncesi izin yiyor aşağı yukarı 1 ay ücretsiz izin alırsan seneye eylülde işe başladığında çocul 8 aylık olacak
Napıyorsunuz bensizYok ay unuturr muyuz buralardayız balım
Oo doggy unutmaBende yarın başlıcam çalışmalaraovülasyon testim yok benim bu ay Pazartesi doktora gidicem bu ay yumurtlamada her gün yapmayı düşünüyorum kocamı hazırladım
Evet bende aynı fikirdeyimde sonradan yüzüstü mü uzanmak gerekiyorOo doggy unutmaMaviliGizem ben paso doggyden gitmeye karar verdim neden bilmiyorum ama daha etkili olduğuna dair bir hissiyat oluştu bende
Bir süre doggy pozisyonunda bekle kafanı aşağı indirerek, sonda ben ayaklarımı dikiyorum yarım saat falan sonda da hiç kalkmadan uyuyorum canımEvet bende aynı fikirdeyimde sonradan yüzüstü mü uzanmak gerekiyor
Hayır ya paso doggy değil karışık. Bi o bi oOo doggy unutmaMaviliGizem ben paso doggyden gitmeye karar verdim neden bilmiyorum ama daha etkili olduğuna dair bir hissiyat oluştu bende
Napalım kuzu bugün temizlik vs yaptım. Sonra da bi zihin açıklığı geldi gece gece girdim makale okuyorumNapıyorsunuz bensizherkes çalışmalara başlamış
Ay 2 haftalık tatil için kendini yıpratmaya hiç gerek yokPüü öncesi tatile denk geliyor haaaa
Kızım kova burcu gerçekten sıradışı bir cocukkAy 2 haftalık tatil için kendini yıpratmaya hiç gerek yokne olacak allasen. Sağlıklı olsun da hem kova burcu oluyor. En sevdiğim burçtur kendisi because kendi burcum sıradışı bir insan olur
İşte hayat boyu ne çektim bi bilsenKızım kova burcu gerçekten sıradışı bir cocukkyaşıtlarına hiç benzemiyor değişik bir cocuk ama çok zekiii aşırı zekiii 01.02.2019  i
Kocanın tepkisi ne oluyor pekiBir süre doggy pozisyonunda bekle kafanı aşağı indirerek, sonda ben ayaklarımı dikiyorum yarım saat falan sonda da hiç kalkmadan uyuyorum canım
Cok tırsıyorum kova burcu çocuktan nerede anlaşamam dediğim burc varsa o burçta cocuk yapıp mecburen anlaşmaya çalışıyorum galiba eğer ki tutarsa tüyo ver bize çocukluğundan gizemAy 2 haftalık tatil için kendini yıpratmaya hiç gerek yokne olacak allasen. Sağlıklı olsun da hem kova burcu oluyor. En sevdiğim burçtur kendisi because kendi burcum sıradışı bir insan olur
Bende kocamdan direksiyon eğitimi almaya başladım malum yasak var trafik yok bu fırsatı değerlendiriyorumNapalım kuzu bugün temizlik vs yaptım. Sonra da bi zihin açıklığı geldi gece gece girdim makale okuyorum
Benim kırmızılar geldi. Ümitler bir sonraki aya. Bu sefer de gol değil@sestra22eternal17 @Mistiklili
@mavi_ylmz @Morhll @Maviyiz
@persona06 @gkmsgs @exclusive
Batlarınız bugündü ama bendeniz etiket attım sordum sandım özür poncikkleerbana güzel haberler verin neee olursunuz geç de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?