Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalde arayanları takmam da şimdi buradaki tatliş arkadaşım o hamile kaldı ben tekrar yeniden baştan uğraşıyorum insan acaba mı diyor buradan olunca samimi geliyor başkası ararsa olmaz inanmazdım

kocamdan bir kaç gündür ders alıyorum çok yoğun giremedim ya napıyorsun bakalım
Bende aşırı aktif olamadım bu akşam buradayım canım. Hiç birşey yaptığım yok devam günümü bekliyorm bir yandan ovulasyon bir yandan gün aşırı ilişki

Bende aşırı aktif olamadım bu akşam buradayım canım. Hiç birşey yaptığım yok devam günümü bekliyorm bir yandan ovulasyon bir yandan gün aşırı ilişki
Bende yarın başlıcam çalışmalara ovülasyon testim yok benim bu ay Pazartesi doktora gidicem bu ay yumurtlamada her gün yapmayı düşünüyorum kocamı hazırladım

Poff, beni çok geriyor uzaktan ya en azından okulda ortam değişiyordu. Dur hesap yapayım şimdi hamile kalsam ne zaman doğururum, tatile denk gelmesin fe ne kadar izin olur hahaha
Şubat oluyor kuzu. Ocak tatilini de doğum öncesi izin yiyor aşağı yukarı 1 ay ücretsiz izin alırsan seneye eylülde işe başladığında çocul 8 aylık olacak

Bende yarın başlıcam çalışmalara ovülasyon testim yok benim bu ay Pazartesi doktora gidicem bu ay yumurtlamada her gün yapmayı düşünüyorum kocamı hazırladım
Oo doggy unutma MaviliGizem ben paso doggyden gitmeye karar verdim neden bilmiyorum ama daha etkili olduğuna dair bir hissiyat oluştu bende

Evet bende aynı fikirdeyimde sonradan yüzüstü mü uzanmak gerekiyor
Bir süre doggy pozisyonunda bekle kafanı aşağı indirerek, sonda ben ayaklarımı dikiyorum yarım saat falan sonda da hiç kalkmadan uyuyorum canım

Oo doggy unutma MaviliGizem ben paso doggyden gitmeye karar verdim neden bilmiyorum ama daha etkili olduğuna dair bir hissiyat oluştu bende
Hayır ya paso doggy değil karışık. Bi o bi o bu arada bi yerde şey okumuştum sperm azlığı olan erkeklerde doggy öneriliyormuş. O pozisyonda spermler daha hızlı ilerleyebiliyormuş. Doğada da bu benzeri pozisyonların yer alması olasılığı artırdığı içinmiş miş miş miş

Ay 2 haftalık tatil için kendini yıpratmaya hiç gerek yok ne olacak allasen. Sağlıklı olsun da hem kova burcu oluyor. En sevdiğim burçtur kendisi because kendi burcum sıradışı bir insan olur
Kızım kova burcu gerçekten sıradışı bir cocukk yaşıtlarına hiç benzemiyor değişik bir cocuk ama çok zekiii aşırı zekiii 01.02.2019

Ay 2 haftalık tatil için kendini yıpratmaya hiç gerek yok ne olacak allasen. Sağlıklı olsun da hem kova burcu oluyor. En sevdiğim burçtur kendisi because kendi burcum sıradışı bir insan olur
Cok tırsıyorum kova burcu çocuktan nerede anlaşamam dediğim burc varsa o burçta cocuk yapıp mecburen anlaşmaya çalışıyorum galiba eğer ki tutarsa tüyo ver bize çocukluğundan gizem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…