Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şey sorcam peki bu hamilelikte rahim duvarı kalın oluyormuş ya bana doktor dün rahim inceliğin güzel dedi bu rahim ne zaman kalınlaşıyorki hamilelikte
Adet gelmeden bebek tutunmaya başlıyor o kalinlasma devam ediyor öylece tutunsun diye hatta alakası var mı bilmiyorum ama 3. Ay civari rahmin disaridan semsert oluyor cok garibime gitmişti benim tek orta semsert

Kizlar size birsey soracagim 18inde benim detayli utrasonum war gecen ay cok agrim oldugu icin gittm birde detaylinbakalim dedi hoca randevu verdiler ama adetim ogun tam olarak bitmeyebilir cekiniyorum sorun olur mu acaba
Ben daha önce 2 kere adetliyken gittim ben çekinince doktorum rahat ol demişti ve çok yoğun olmama rağmen iki kontrolde de hiç bi yer batmamıştı nasıl muayene ettiyse hiç kan gelmedi o sırada

Cok tırsıyorum kova burcu çocuktan nerede anlaşamam dediğim burc varsa o burçta cocuk yapıp mecburen anlaşmaya çalışıyorum galiba eğer ki tutarsa tüyo ver bize çocukluğundan gizem
Ay çocukluğum aşırı kolay geçti benim. Sürekli kitap okurdum. Asla ders çalışmazdım. Ama tüm notlarım çok iyiydi. Aşırı dürüst bir insandım. Pat pat söylerdim hala öyleyim gerçi ama artık eğip bükebiliyorum kırmadan oluyor bi şekilde. Kimseye ihtiyacım yok gibi yaşardım. Her şeyi araştırır bulurdum kimseye sormazdım. Annem şey der ben öi seni büyüttüm sen mi beni anlamadım der. O yüzden kova burcu çocuk çok kolay ama ergenliği çok zor. Tüm ilginin odağı olmak istiyor çünkü. Güven problemleri oluyor çünkü her şeyi kendi kendine hallediyor kime neden niye güvensin. Vs vs öyşe işte kolay yani

O zaman doğru yoldayız

Ay 2 haftalık tatil için kendini yıpratmaya hiç gerek yok ne olacak allasen. Sağlıklı olsun da hem kova burcu oluyor. En sevdiğim burçtur kendisi because kendi burcum sıradışı bir insan olur
Eheh tamam teselli oldum şuan süperim yavrum benimmmmm kova yavrummmm. Bebişimmmmm

Kocanın tepkisi ne oluyor peki ben benim adamı düşünemiyorum artık
Hahah canım kabullenmiş bir şekilde bakıyor hatta geçen sefer ilişkiden sonra amuda kalkmayı denedim, napıyosun der gibi baktı, tut bacaklarımdan düşerim şimdi dedim tuttu sağolsun hahah bugün ilişkiden sonda ayakları havaya diktim, tutup dikeyim mi seni diye kendi teklif etti, süper bir ekip olduk hahahah

Oyy canım yavrum benim tam istediğim gibi bir bebe olcak desene

Benimki dışarıya para vermiyim diye ders veriyor yoksa çok meraklı değil her şeye bağırıyor anam
Valla ben kendim öğrendim, eşimle asla öğrenemezdim strese sokuyor beni, ama ilk sene kasko yaptırdı baya geniş kapsamlı güvenmiyorsa demek ki

Hahaha valla benimki göz ucu ile bakıp geçiyor adam yorumsuz geçen çocuk yapmasak mı böyle zor bir şeymiydi bu dedi

Valla ben kendim öğrendim, eşimle asla öğrenemezdim strese sokuyor beni, ama ilk sene kasko yaptırdı baya geniş kapsamlı güvenmiyorsa demek ki
ben çok alınganım yapı olarak oda bişeyi anlatırken bağırarak anlatıyor ama farkında değil tabi bende küsüp arabadan inip arka tarafa oturuyorum genelde böyle elverişli geçiyor derslerimiz

Hahaha valla benimki göz ucu ile bakıp geçiyor adam yorumsuz geçen çocuk yapmasak mı böyle zor bir şeymiydi bu dedi
Hahahha benim de bacaklarda tutarak şey demişti, bunu herkes yapıyor mu sadece biz mi yapıyoruz, dedim bu iş böyle sen karışma,

Kocam en son şey dedi bana, kendi kendine sür ben senin sürdüğün arabaya binmem şimdi okula gidip gelebiliyorum ama asla trafiğe giremiyorum
Ben de okula gidip gelmeyle başladım yavaş yavaş gelişir işte önemli olan ilk adımı atıp tek çıkabilmek,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…