Adet gelmeden bebek tutunmaya başlıyor o kalinlasma devam ediyor öylece tutunsun diye hatta alakası var mı bilmiyorum ama 3. Ay civari rahmin disaridan semsert oluyor cok garibime gitmişti benim tek orta semsertKızlar şey sorcam peki bu hamilelikte rahim duvarı kalın oluyormuş ya bana doktor dün rahim inceliğin güzel dedi bu rahim ne zaman kalınlaşıyorki hamilelikte
Ben daha önce 2 kere adetliyken gittim ben çekinince doktorum rahat ol demişti ve çok yoğun olmama rağmen iki kontrolde de hiç bi yer batmamıştı nasıl muayene ettiyse hiç kan gelmedi o sıradaKizlar size birsey soracagim 18inde benim detayli utrasonum war gecen ay cok agrim oldugu icin gittm birde detaylinbakalim dedi hoca randevu verdiler ama adetim ogun tam olarak bitmeyebilir cekiniyorum sorun olur mu acaba
Ay çocukluğum aşırı kolay geçti benim. Sürekli kitap okurdum. Asla ders çalışmazdım. Ama tüm notlarım çok iyiydi. Aşırı dürüst bir insandım. Pat pat söylerdim hala öyleyim gerçi ama artık eğip bükebiliyorum kırmadan oluyor bi şekilde. Kimseye ihtiyacım yok gibi yaşardım. Her şeyi araştırır bulurdum kimseye sormazdım. Annem şey der ben öi seni büyüttüm sen mi beni anlamadım der. O yüzden kova burcu çocuk çok kolay ama ergenliği çok zor. Tüm ilginin odağı olmak istiyor çünkü. Güven problemleri oluyor çünkü her şeyi kendi kendine hallediyor kime neden niye güvensin. Vs vs öyşe işte kolay yaniCok tırsıyorum kova burcu çocuktan nerede anlaşamam dediğim burc varsa o burçta cocuk yapıp mecburen anlaşmaya çalışıyorum galiba eğer ki tutarsa tüyo ver bize çocukluğundan gizem
Ahahahaha mikemmelmişBende kocamdan direksiyon eğitimi almaya başladım malum yasak var trafik yok bu fırsatı değerlendiriyorum
O zaman doğru yoldayızHayır ya paso doggy değil karışık. Bi o bi obu arada bi yerde şey okumuştum sperm azlığı olan erkeklerde doggy öneriliyormuş. O pozisyonda spermler daha hızlı ilerleyebiliyormuş. Doğada da bu benzeri pozisyonların yer alması olasılığı artırdığı içinmiş miş miş miş
İviiiitO zaman doğru yoldayız
Eheh tamam teselli oldum şuan süperim yavrum benimmmmm kova yavrummmm. BebişimmmmmAy 2 haftalık tatil için kendini yıpratmaya hiç gerek yokne olacak allasen. Sağlıklı olsun da hem kova burcu oluyor. En sevdiğim burçtur kendisi because kendi burcum sıradışı bir insan olur
Hahah canım kabullenmiş bir şekilde bakıyor hatta geçen sefer ilişkiden sonra amuda kalkmayı denedim, napıyosun der gibi baktı, tut bacaklarımdan düşerim şimdi dedim tuttu sağolsun hahahKocanın tepkisi ne oluyor pekiben benim adamı düşünemiyorum artık
Oyy canım yavrum benim tam istediğim gibi bir bebe olcak deseneAy çocukluğum aşırı kolay geçti benim. Sürekli kitap okurdum. Asla ders çalışmazdım. Ama tüm notlarım çok iyiydi. Aşırı dürüst bir insandım. Pat pat söylerdim hala öyleyim gerçi ama artık eğip bükebiliyorum kırmadan oluyor bi şekilde. Kimseye ihtiyacım yok gibi yaşardım. Her şeyi araştırır bulurdum kimseye sormazdım. Annem şey der ben öi seni büyüttüm sen mi beni anlamadım der. O yüzden kova burcu çocuk çok kolay ama ergenliği çok zor. Tüm ilginin odağı olmak istiyor çünkü. Güven problemleri oluyor çünkü her şeyi kendi kendine hallediyor kime neden niye güvensin. Vs vs öyşe işte kolay yani
Aynen öyleOyy canım yavrum benim tam istediğim gibi bir bebe olcak desene
Benimki dışarıya para vermiyim diye ders veriyor yoksa çok meraklı değilAhahahaha mikemmelmişkocam bana direksiyon eğitimi vermeye tövbe etti
Valla ben kendim öğrendim, eşimle asla öğrenemezdim strese sokuyor beni, ama ilk sene kasko yaptırdı baya geniş kapsamlı güvenmiyorsa demek kiBenimki dışarıya para vermiyim diye ders veriyor yoksa çok meraklı değilher şeye bağırıyor anam
HahahaHahah canım kabullenmiş bir şekilde bakıyor hatta geçen sefer ilişkiden sonra amuda kalkmayı denedim, napıyosun der gibi baktı, tut bacaklarımdan düşerim şimdi dedim tuttu sağolsun hahahbugün ilişkiden sonda ayakları havaya diktim, tutup dikeyim mi seni diye kendi teklif etti, süper bir ekip olduk hahahah
Kocam en son şey dedi bana, kendi kendine sür ben senin sürdüğün arabaya binmemBenimki dışarıya para vermiyim diye ders veriyor yoksa çok meraklı değilher şeye bağırıyor anam
Valla ben kendim öğrendim, eşimle asla öğrenemezdim strese sokuyor beni, ama ilk sene kasko yaptırdı baya geniş kapsamlı güvenmiyorsa demek ki
Kocam en son şey dedi bana, kendi kendine sür ben senin sürdüğün arabaya binmemşimdi okula gidip gelebiliyorum ama asla trafiğe giremiyorum
Hahahha benim de bacaklarda tutarak şey demişti, bunu herkes yapıyor mu sadece biz mi yapıyoruz,Hahahavalla benimki göz ucu ile bakıp geçiyor adam yorumsuz geçen çocuk yapmasak mı böyle zor bir şeymiydi bu dedi
Ben de okula gidip gelmeyle başladım yavaş yavaş gelişir işte önemli olan ilk adımı atıp tek çıkabilmek,Kocam en son şey dedi bana, kendi kendine sür ben senin sürdüğün arabaya binmemşimdi okula gidip gelebiliyorum ama asla trafiğe giremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?