Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahha benim de bacaklarda tutarak şey demişti, bunu herkes yapıyor mu sadece biz mi yapıyoruz, dedim bu iş böyle sen karışma,
Bende gerçekten hemen hamile kalınıyor sanmıştım yumurtlama günlerini falan sonradan öğrendim valla adamlar nasıl şok olmasın ki

Yusra-61 hazirana burdan mı devam etsek olur mu

Devam ederiz ama liste ile çok uğraşamıcam canım sınavlarım olacak birde gezmeye gidecem ailem yanına aşılama durumum var bir yandan ben alıştım buraya ama liste için söz veremem. Onun dışında buradayız zaten diğer arkadaşlarla.
Sen adet olmuş muydun?

Bende yarın başlıcam çalışmalara ovülasyon testim yok benim bu ay Pazartesi doktora gidicem bu ay yumurtlamada her gün yapmayı düşünüyorum kocamı hazırladım
Hazırladıysan sıkıntı yok canım senin için birde p vardı

Benimki dışarıya para vermiyim diye ders veriyor yoksa çok meraklı değil her şeye bağırıyor anam
Benimkide o yüzden veriyordu ilk dersin sonunda tehdide bak eğer yapamayacaksan arabayı satayım cok değerlendi dedi delim attı sonraki derste yolun ortasında durdurdum arabayı bidaha binmeyecegimle basladik bana çabuk hoca bulacaksın ile bitirdik ben cazgır bir örneğim ama benim kocamda cok kotu bir hocaydi haketmisti

Adam bugün gelmiş duşa gireyim bugün o günlerdendi demi diyor yok dedim yarın

Aslında çok şartlı ilişkiye gerek yok bu sabah yattım yarın akşam yatarsam şansıma derim yatamazsam öbür akşam yatarım sonuçta sprem yaşıyormuş bu bilimsel kanıtlanmış hergün zaten istemiyor canı insanın seksten de soğumak istemiyorm kendi adıma ben adamlar napsın

bu konuda anladığım kadarıyla hepsi bi cins anam ben doğum günümde hediye yerine para topladım arada düzgün öğrettiğinde memnun kalırsam para veriyorum daha az bağırmaya başladı bu yüzden

Evet ya bize bile zor geliyor ya adamlar napsın ben yarın başlıcam ve devam edicem tabi biraz süsledim geceleri

bu konuda anladığım kadarıyla hepsi bi cins anam ben doğum günümde hediye yerine para topladım arada düzgün öğrettiğinde memnun kalırsam para veriyorum daha az bağırmaya başladı bu yüzden
Ahqhaha super yöntem ya eşim normalde çok nadir sesi yükselir bana çok dokunmuştu ya o dönem eskisinden daha beter kullanmaya başlamıştım arabayı insallah sen üstesinden gelirsin ki işi kıvırmaya baslamassin kolaylıkla öğrenirsin

İnşallah canım bu aralar hazır trafikte yokken yoğun şekilde çalışıyorum yakında tek çıkmaya başlamam lazım hiç tek kullanmadım

Arkadaşlar mrb, yardımınıza ihtiyacım var, yumurtlamadan bu güne kadar devam eden sadece Sol kasık ağrım var, sizce bir belirtimi, adet günüm salı günü, bugüne kadar devam etmesi aceba dedirtiyo hayal kurdurtuyor insana?

Canım genelde en erken hamilelik belirtisi kasık ağrısı oluyor ama kesin bişey diyemem tabiki

Canım genelde en erken hamilelik belirtisi kasık ağrısı oluyor ama kesin bişey diyemem tabiki
3 kez tüp denedik, olmadı, maddi manevi çok yıprandık, doğal yolla deneyelim dedik, olmadı olmuyo, bu durumu kabul etmeyle umutlu kalmak arasında çok bocalıyorum, hangisi daha kolay olur diye, çok zor bir durum, rabbim herkese hayırlı evlat versin, isteyen herkese hayırlısıyla tattırsın bu duyguyu..

Amin canımm ama içini ferah tut böyle defalarca tedavi olup doğal yoldan hamile kalan çok kişi var evet insan ümitsizliğe kapılıyor bende aynı şekilde bir yıldır deniyorum ama olmuyor bazen hiç olmayacak gibi hissediyorum ama ümitsizliğe yer yok Allah hepimize evlat nasip etsin

Ooooo falım ne kadar da mükemmel

Eklentiler

• Screenshot_20210516_014100.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…