Bende gerçekten hemen hamile kalınıyor sanmıştımHahahha benim de bacaklarda tutarak şey demişti, bunu herkes yapıyor mu sadece biz mi yapıyoruz,dedim bu iş böyle sen karışma,
Ben daha onu hiç yapmadımBen de okula gidip gelmeyle başladım yavaş yavaş gelişir işte önemli olan ilk adımı atıp tek çıkabilmek,
Yusra-61 hazirana burdan mı devam etsek olur mu
Hazırladıysan sıkıntı yok canım senin için birde p vardıBende yarın başlıcam çalışmalaraovülasyon testim yok benim bu ay Pazartesi doktora gidicem bu ay yumurtlamada her gün yapmayı düşünüyorum kocamı hazırladım
Adam bugün gelmişHazırladıysan sıkıntı yok canım senin için birde p vardı
Benimkide o yüzden veriyordu ilk dersin sonunda tehdide bak eğer yapamayacaksan arabayı satayım cok değerlendi dedi delim attı sonraki derste yolun ortasında durdurdum arabayı bidaha binmeyecegimle basladik bana çabuk hoca bulacaksın ile bitirdik ben cazgır bir örneğim ama benim kocamda cok kotu bir hocaydi haketmistiBenimki dışarıya para vermiyim diye ders veriyor yoksa çok meraklı değilher şeye bağırıyor anam
Adam bugün gelmişduşa gireyim bugün o günlerdendi demi diyor yok dedim yarın
Olsun sen kırmızı gelirsee degelmezse de söyle
Benimkide o yüzden veriyordu ilk dersin sonunda tehdide bak eğer yapamayacaksan arabayı satayım cok değerlendi dedi delim attı sonraki derste yolun ortasında durdurdum arabayı bidaha binmeyecegimle basladik bana çabuk hoca bulacaksın ile bitirdik ben cazgır bir örneğim ama benim kocamda cok kotu bir hocaydi haketmisti
Evet ya bize bile zor geliyor ya adamlar napsın ben yarın başlıcam ve devam edicem tabi biraz süsledim geceleriAslında çok şartlı ilişkiye gerek yok bu sabah yattım yarın akşam yatarsam şansıma derim yatamazsam öbür akşam yatarım sonuçta sprem yaşıyormuş bu bilimsel kanıtlanmış hergün zaten istemiyor canı insanın seksten de soğumak istemiyorm kendi adıma ben adamlar napsın
Ahqhaha super yöntem yabu konuda anladığım kadarıyla hepsi bi cins anam ben doğum günümde hediye yerine para topladım arada düzgün öğrettiğinde memnun kalırsam para veriyorum daha az bağırmaya başladı bu yüzden
İnşallah canım bu aralar hazır trafikte yokken yoğun şekilde çalışıyorumAhqhaha super yöntem yaeşim normalde çok nadir sesi yükselir bana çok dokunmuştu ya o dönem eskisinden daha beter kullanmaya başlamıştım arabayı insallah sen üstesinden gelirsin ki işi kıvırmaya baslamassin kolaylıkla öğrenirsin
Canım genelde en erken hamilelik belirtisi kasık ağrısı oluyor ama kesin bişey diyemem tabikiArkadaşlar mrb, yardımınıza ihtiyacım var, yumurtlamadan bu güne kadar devam eden sadece Sol kasık ağrım var, sizce bir belirtimi, adet günüm salı günü, bugüne kadar devam etmesi aceba dedirtiyo hayal kurdurtuyor insana?
3 kez tüp denedik, olmadı, maddi manevi çok yıprandık, doğal yolla deneyelim dedik, olmadı olmuyo, bu durumu kabul etmeyle umutlu kalmak arasında çok bocalıyorum, hangisi daha kolay olur diye, çok zor bir durum, rabbim herkese hayırlı evlat versin, isteyen herkese hayırlısıyla tattırsın bu duyguyu..Canım genelde en erken hamilelik belirtisi kasık ağrısı oluyor ama kesin bişey diyemem tabiki
Bu arada cevabın için teşekkürlerCanım genelde en erken hamilelik belirtisi kasık ağrısı oluyor ama kesin bişey diyemem tabiki
Amin canımm3 kez tüp denedik, olmadı, maddi manevi çok yıprandık, doğal yolla deneyelim dedik, olmadı olmuyo, bu durumu kabul etmeyle umutlu kalmak arasında çok bocalıyorum, hangisi daha kolay olur diye, çok zor bir durum, rabbim herkese hayırlı evlat versin, isteyen herkese hayırlısıyla tattırsın bu duyguyu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?