Amin canım haklısın, umutlu olmak gerek, ama inan sürekli bu ay mı bu ay mı bu belirtimi diye beklemek, sonra her ay ayrı ayrı hayal kırıklığı yaşamak çok zor, Allah bu durumu yaşayan herkese yardım etsin, tekrardan saolasınAmin canımmama içini ferah tut böyle defalarca tedavi olup doğal yoldan hamile kalan çok kişi var evet insan ümitsizliğe kapılıyor bende aynı şekilde bir yıldır deniyorum ama olmuyor bazen hiç olmayacak gibi hissediyorum ama ümitsizliğe yer yok Allah hepimize evlat nasip etsin
Çook güzelOoooo falım ne kadar da mükemmel
Hayırlısı be balımÇook güzelinşallah çıkar canım yaaa
4 yaşında kova burcu annesiyimAynen öyleben de hep benden bi tane daha olsun isterdim. Geçen ay bile dişimi sıksam şubatta doğar mı ki diyordum bu ay daha hevesliyim.
Kızlarr selam biraz ayıp olcak sanki ama birşey sorcam. İçinizde spermle uyuyor musunuz?4 yaşında kova burcu annesiyimbu ay 2.ye hamile kalırsam 2 kova annesi olacam yani bilemedim iyi mi kötü mü ben başak eşim boğa , ortalık karışmasın, bunlar bizi kovalara koyup denize atmasın ergenlikte falan
Evet uyuduğum oldu birkaç kere, neden kiKızlarr selam biraz ayıp olcak sanki ama birşey sorcam. İçinizde spermle uyuyor musunuz?
Yani acaba tutarmı diye gece boyunca uyumak düşüncesi geçiyo aklımdan
Yani 3 aydır denedik tutmadı acaba böyle yapsam tutarmı diye düşündümEvet uyuduğum oldu birkaç kere, neden kiPsikolojik herhalde içimde farklı bir dna gezindiğini anlıyor gibi hissediyorum
Bu gece böyle denemiş olayım bakalım bu ay tam gaz devam ettik ilk kez ümidim var sankiYani 3 aydır denedik tutmadı acaba böyle yapsam tutarmı diye düşündüm
14.gün ile 20.gün arasındaki ilişkilerde ben öyle yapabilirim, ne kaybetcem ki ?Yani 3 aydır denedik tutmadı acaba böyle yapsam tutarmı diye düşündüm
Hadi bakalım canım inşallah olurBu gece böyle denemiş olayım bakalım bu ay tam gaz devam ettik ilk kez ümidim var sanki
Bencede birde böyle deneyelim14.gün ile 20.gün arasındaki ilişkilerde ben öyle yapabilirim, ne kaybetcem ki ?
Ben kızıma misyonerde hamile kalmıştım gebe kalmaya müsait pozisyonlar arkadan ve misyoner deniliyor, kadının üstte olduğu pozisyon her ne kadar kadın için daha zevkli olsa da önerilmiyor pekBencede birde böyle deneyelim
Öyle denedik bakalım yarın ki testim nasıl olacakBence t koyu boş geçmesin değerlendir
Ay nasıl uyuyacağız başka kuzum. Sperm canı isteyince dökülüyor geri ama o zamana kadar içimizde duruyor. Vajinal duş ya da yıkama gibi bir şeyden mi bahsediyorsun? Onu zaten şu süreçte hiç tavsiye etmiyorlar da normalde de gerek olan bir şey mi bilemedim.Kızlarr selam biraz ayıp olcak sanki ama birşey sorcam. İçinizde spermle uyuyor musunuz?
Kuzu doktor 9.gün itibari ile 19. Güne kadar gün aşırı önerdi bana haberin olaKızlar sat 6 mayıstı, dün gece itibariyle çalışmalara başladık, bu ay gelişine gidişine affetmiycem, geçen ay çok tembel davrandık, sadece 3 ilişki oldu bazı sebeplerden dolayı dabu ay gün aşırı düşünüyorum, 14.gün ile 20.gün arası da her gün Bu ay çok kararlıyım yani, hadi bakalım ne olacak
Benimde hiç tam silik çıkmadı ovu testleri ama yumurtlama olduğu zaman test çizgisi controlden koyu oluyor nerdeyse
Benimde hiç tam silik çıkmadı ovu testleri ama yumurtlama olduğu zaman test çizgisi controlden koyu oluyor nerdeys
Bn hazirana kaldim. Umarim tez zamanda kavusurum@sestra22 @eternal17 @Mistiklili
M mavi_ylmz @Morhll @Maviyiz
@persona06 @gkmsgs @exclusive
Batlarınız bugündü ama bendeniz etiket attım sordum sandım özür poncikkleerbana güzel haberler verin neee olursunuz geç de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?