Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım haklısın, umutlu olmak gerek, ama inan sürekli bu ay mı bu ay mı bu belirtimi diye beklemek, sonra her ay ayrı ayrı hayal kırıklığı yaşamak çok zor, Allah bu durumu yaşayan herkese yardım etsin, tekrardan saolasın

Aynen öyle ben de hep benden bi tane daha olsun isterdim. Geçen ay bile dişimi sıksam şubatta doğar mı ki diyordum bu ay daha hevesliyim.
4 yaşında kova burcu annesiyim bu ay 2.ye hamile kalırsam 2 kova annesi olacam yani bilemedim iyi mi kötü mü ben başak eşim boğa , ortalık karışmasın, bunlar bizi kovalara koyup denize atmasın ergenlikte falan

Kızlarr selam biraz ayıp olcak sanki ama birşey sorcam. İçinizde spermle uyuyor musunuz?

Kızlar sat 6 mayıstı, dün gece itibariyle çalışmalara başladık, bu ay gelişine gidişine affetmiycem, geçen ay çok tembel davrandık, sadece 3 ilişki oldu bazı sebeplerden dolayı da bu ay gün aşırı düşünüyorum, 14.gün ile 20.gün arası da her gün Bu ay çok kararlıyım yani, hadi bakalım ne olacak

Kızlarr selam biraz ayıp olcak sanki ama birşey sorcam. İçinizde spermle uyuyor musunuz?
Ay nasıl uyuyacağız başka kuzum. Sperm canı isteyince dökülüyor geri ama o zamana kadar içimizde duruyor. Vajinal duş ya da yıkama gibi bir şeyden mi bahsediyorsun? Onu zaten şu süreçte hiç tavsiye etmiyorlar da normalde de gerek olan bir şey mi bilemedim.

Kuzu doktor 9.gün itibari ile 19. Güne kadar gün aşırı önerdi bana haberin ola geç kalma yani

Benimde hiç tam silik çıkmadı ovu testleri ama yumurtlama olduğu zaman test çizgisi controlden koyu oluyor nerdeyse
Benimde hiç tam silik çıkmadı ovu testleri ama yumurtlama olduğu zaman test çizgisi controlden koyu oluyor nerdeys

peki sonra kaç gün daha öyle oldu ve sonrasında da silinmedi mi
bu arada gebe misiniz ne kadar sıklıkla denemiştiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…