Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ufkumu açıyorsun :) genetik test mi yapılıyor hiç bilmiyorum benim haşimato troidim var muhtemelen hormonlar beni etkiliycektir
Canım aşılamada da tüp bebekten çok farklı olmayan hormon yüklemesi yapılıyor. Genetik test isteğe bağlı ama sonradan ikili tarama sonucu kafa karıştırıp amniyon sentez falan yapılacağına tüp bebek yapılırken en başta embriyo sağlıklı mı değil mi öğrenip sağlıklı olan yükleniyor. Haşimato için mutlaka bağışıklık sistemini düzene koyacak şeyler yapmalısın. İlaçlarını aksatma doktoruna hamile kalmak istediğini söyle mutlaka, ona göre ilaç düzenlesin. Özel diyet uygulayabilirsin. Bi arkadaşım o şekilde tiroidi epey düzene soktu. İnşallah sorunsuz, sıkıntısız güzel bi hamilelik yaşar bebeni kucağına alırsın tez zamanda

Merhaba özel değilse neden olmuyo acaba

Mutlu pazarlar kızlar..
Bat a son 4. Gün sayıyorum sabah yarım saat sol kasığımda batma oldu.pıt pıt yaptı sanki öyle bişiler
Korkuyorum adet mi yoksa regl belirtisi mi? Gerçi regl olacağım zaman batma değilde toplu bi ağrı olurdu bilemedim neler oluyor? Test için beklemek istiyorum. Hayal kırıklığı fena oluyor ya.

Benim sol kasığım batıyot, ağrıyor dünden beri ya. Ara ara sağ kasıkta da batma ağrı oluyor. Bacağıma vuruyor ağrısı. Geçen ayda olmuştu yumurta büyümesine yormuştum. Bu ay ilaç da kullanmıyorum. Bu ağrılar acep masajdan falan mı oldu ki, yaşayan var mı böyle ağrılar?

Sen de salacaaaaksıııınnn az kaldı
Bir gün herkes salacak
Kuzu bende de oluyor hem masaj etkisi olabilir hem de klomen ya da femera etkisi devam edermiş bir ay daha. Ayrıca aslan pençesi ve hayıt şeyini de unutmamak lazım allahhhhhhh

Bir gün herkes salacak

Kuzu bende de oluyor hem masaj etkisi olabilir hem de klomen ya da femera etkisi devam edermiş bir ay daha. Ayrıca aslan pençesi ve hayıt şeyini de unutmamak lazım allahhhhhhh
Kız normal mi yani iyi bari yaşadığım her şeyin karşılığını bulunca iyi oluyor iyiki her şeyi aynı yapıyoruz

Merhaba kızlar bana yardımcı olursanız sevinirim. Prowomen alıcam fakat internette 2 ayrı ambalaj görüyorum. Ambalajı mi değişmiş yoksa 2 ayrı ürün mü birde en güvenilir nerden alabilirim.

Merhaba kızlar bana yardımcı olursanız sevinirim. Prowomen alıcam fakat internette 2 ayrı ambalaj görüyorum. Ambalajı mi değişmiş yoksa 2 ayrı ürün mü birde en güvenilir nerden alabilirim.
Biri 300 TL olan diğeri biraz daha uygun bnce paraya kıymışken pahalı olanı almak mantklı geçen bi arkadaş pahalı olanı kullanıp hamile kalmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…