Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar Dun yaptigim test tertemiz gibi biseydi .gece hissettim ama boyle akinti servikal sivi falan ama zaten kus oldugumuz icin bu ayi kapattim test te yapmicam dedim ama icim icimi yiyo tabi sabah 11-12 arasi 2. Idrarda hadi hicbisey icmemisken yapayim dedim bi baktim t ile c ayni ahaaa dedim kocama dedimki bak bunu demek istemistim sana. Kacirdik mi dedi yok kacirmadik dedim ama guluyo pislik tamam ozaman bugun degerlendirelim dedi ee iyi bari dedim halbuki kizginim ama neyse artik

Biri 300 TL olan diğeri biraz daha uygun bnce paraya kıymışken pahalı olanı almak mantklı geçen bi arkadaş pahalı olanı kullanıp hamile kalmıştı
Cvp için Teşekkür ederim okadar para verip orjinal bi ürün alamamaktan korkuyorum açıkçası

Merhaba kızlar bana yardımcı olursanız sevinirim. Prowomen alıcam fakat internette 2 ayrı ambalaj görüyorum. Ambalajı mi değişmiş yoksa 2 ayrı ürün mü birde en güvenilir nerden alabilirim.
Canım internetten alma, eczaneden al. Act olanı değil diğerini alman lazımmış. Kullanan bi arkadaş öylr demişti. Eczanede 265 tl idi geçen hafta sorduğumda.

peki sonra kaç gün daha öyle oldu ve sonrasında da silinmedi mi
bu arada gebe misiniz ne kadar sıklıkla denemiştiniz
Şu anda gebe degilim bir oğlum var birde dış gebelik geçirdim
Şu anda da ovu teslerine devam ediyorum benim çok koyu olararak 2 gün devam ediyor sonra koyulugu biraz azalıyor

Canım internetten alma, eczaneden al. Act olanı değil diğerini alman lazımmış. Kullanan bi arkadaş öylr demişti. Eczanede 265 tl idi geçen hafta sorduğumda.
Teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için genelde eczanede daha pahalı oluyo diye internetten almayı düşünüyodum eczanede 265 tl ise internetten almaya gerek yok ozamn zaten nette de aynı fiyatlar yazıyo

tesekkür ederimm inşallah bir birimizin güzel haberlerine sevinmek kısmet olur :)

Ya benimde geçen ay çok ağrı ve batma olmuştu bu ay hiç bişeycik yok. Geçen ayda klomen kullanmıştım ben ona bağlamıştım ama bu ay olmadı sadece dün akşam masaj yaptım o zaman birazcık ağrım oldu o kadar. Bide tam kuyruk sokumunun iki yanı ağrıdı orasıda tam tüplere geliyor.

Canım ben çok fazla destekleyici kullanıyorum belki o yüzden yumurtalar daha hızlı gelişiyordur. Onun farkıdır

aşılama oldum ve 5 gün önce adet oldum :))) kısmetse tekrar bu ay aşılamayı denemek istiyorum

Amiiiinnnn inşallah haziranda güzel haberler alıp vermek nasib olacak amin
Valla ben de hissediyorum ya İlk defa bu kadar umut doluyum bilmiyorum, ayrıca gece kalkmadan yatmanın aşırı derece etkili olduğuna kanaat getirdim. Çünkü öbür türlü bende hemen dışarı çıkıyordu ama yattığım zaman ertesi gün akşama kadar aralıklarla geliyor iyice içine işliyor demek ki

E adamlar boşa demiyor bacım kalkmayın diye

Benim 2 arkadaşım da kızlar üstteyken hamile kalmışlar sonrasında hemen duş aldıkları halde
Ben anlamıyorum kimisi öyle kalıyor olacağı varsa oluyor heralde. Kızlardan birisi de ters rahim bu arada. Benim de ters rahim bu ay doggy deneyip yüzüstü uzanıcam. Geçen ay onun etkili olduğunu bilmediğimden normal takılıp bacak dikmiştim havaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…