Cvp için Teşekkür ederim okadar para verip orjinal bi ürün alamamaktan korkuyorum açıkçasıBiri 300 TL olan diğeri biraz daha uygun bnce paraya kıymışken pahalı olanı almak mantklı geçen bi arkadaş pahalı olanı kullanıp hamile kalmıştı
Canım internetten alma, eczaneden al. Act olanı değil diğerini alman lazımmış. Kullanan bi arkadaş öylr demişti. Eczanede 265 tl idi geçen hafta sorduğumda.Merhaba kızlar bana yardımcı olursanız sevinirim. Prowomen alıcam fakat internette 2 ayrı ambalaj görüyorum. Ambalajı mi değişmiş yoksa 2 ayrı ürün mü birde en güvenilir nerden alabilirim.
Şu anda gebe degilim bir oğlum var birde dış gebelik geçirdimpeki sonra kaç gün daha öyle oldu ve sonrasında da silinmedi mi
bu arada gebe misiniz ne kadar sıklıkla denemiştiniz
Teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için genelde eczanede daha pahalı oluyo diye internetten almayı düşünüyodum eczanede 265 tl ise internetten almaya gerek yok ozamn zaten nette de aynı fiyatlar yazıyoCanım internetten alma, eczaneden al. Act olanı değil diğerini alman lazımmış. Kullanan bi arkadaş öylr demişti. Eczanede 265 tl idi geçen hafta sorduğumda.
tesekkür ederimm inşallah bir birimizin güzel haberlerine sevinmek kısmet olur :)Canım aşılamada da tüp bebekten çok farklı olmayan hormon yüklemesi yapılıyor. Genetik test isteğe bağlı ama sonradan ikili tarama sonucu kafa karıştırıp amniyon sentez falan yapılacağına tüp bebek yapılırken en başta embriyo sağlıklı mı değil mi öğrenip sağlıklı olan yükleniyor. Haşimato için mutlaka bağışıklık sistemini düzene koyacak şeyler yapmalısın. İlaçlarını aksatma doktoruna hamile kalmak istediğini söyle mutlaka, ona göre ilaç düzenlesin. Özel diyet uygulayabilirsin. Bi arkadaşım o şekilde tiroidi epey düzene soktu. İnşallah sorunsuz, sıkıntısız güzel bi hamilelik yaşar bebeni kucağına alırsın tez zamanda
Trendyol dan almanı öneririm. Altta yorumları varCvp için Teşekkür ederim okadar para verip orjinal bi ürün alamamaktan korkuyorum açıkçası
Ya benimde geçen ay çok ağrı ve batma olmuştu bu ay hiç bişeycik yok. Geçen ayda klomen kullanmıştım ben ona bağlamıştım ama bu ay olmadı sadece dün akşam masaj yaptım o zaman birazcık ağrım oldu o kadar. Bide tam kuyruk sokumunun iki yanı ağrıdı orasıda tam tüplere geliyor.Benim sol kasığım batıyot, ağrıyor dünden beri ya. Ara ara sağ kasıkta da batma ağrı oluyor. Bacağıma vuruyor ağrısı. Geçen ayda olmuştu yumurta büyümesine yormuştum. Bu ay ilaç da kullanmıyorum. Bu ağrılar acep masajdan falan mı oldu ki, yaşayan var mı böyle ağrılar?
Önerin için Teşekkür ederim canımTrendyol dan almanı öneririm. Altta yorumları var
Haha aynen, Allahım aynı anda hamişlik haberini almak da nasip etsinKız normal mi yani iyi bariyaşadığım her şeyin karşılığını bulunca iyi oluyor iyiki her şeyi aynı yapıyoruz
Canım ben çok fazla destekleyici kullanıyorum belki o yüzden yumurtalar daha hızlı gelişiyordur. Onun farkıdırYa benimde geçen ay çok ağrı ve batma olmuştu bu ay hiç bişeycik yok. Geçen ayda klomen kullanmıştım ben ona bağlamıştım ama bu ay olmadı sadece dün akşam masaj yaptım o zaman birazcık ağrım oldu o kadar. Bide tam kuyruk sokumunun iki yanı ağrıdı orasıda tam tüplere geliyor.
aşılama oldum ve 5 gün önce adet oldum :))) kısmetse tekrar bu ay aşılamayı denemek istiyorumDevam ederiz ama liste ile çok uğraşamıcam canım sınavlarım olacak birde gezmeye gidecem ailem yanına aşılama durumum var bir yandanben alıştım buraya ama liste için söz veremem. Onun dışında buradayız zaten diğer arkadaşlarla.
Sen adet olmuş muydun?
Amiiiinnnn inşallah haziranda güzel haberler alıp vermek nasib olacak aminHaha aynen, Allahım aynı anda hamişlik haberini almak da nasip etsin
Valla ben de hissediyorum ya İlk defa bu kadar umut doluyum bilmiyorum, ayrıca gece kalkmadan yatmanın aşırı derece etkili olduğuna kanaat getirdim. Çünkü öbür türlü bende hemen dışarı çıkıyordu ama yattığım zaman ertesi gün akşama kadar aralıklarla geliyor iyice içine işliyor demek kiAmiiiinnnn inşallah haziranda güzel haberler alıp vermek nasib olacak amin
Özel de mi oldunuz acabaaşılama oldum ve 5 gün önce adet oldum :))) kısmetse tekrar bu ay aşılamayı denemek istiyorum
E adamlar boşa demiyor bacım kalkmayın diyeValla ben de hissediyorum ya İlk defa bu kadar umut doluyum bilmiyorum, ayrıca gece kalkmadan yatmanın aşırı derece etkili olduğuna kanaat getirdim. Çünkü öbür türlü bende hemen dışarı çıkıyordu ama yattığım zaman ertesi gün akşama kadar aralıklarla geliyor iyice içine işliyor demek ki
Teşekkür ederim bilgi içinŞu anda gebe degilim bir oğlum var birde dış gebelik geçirdim
Şu anda da ovu teslerine devam ediyorum benim çok koyu olararak 2 gün devam ediyor sonra koyulugu biraz azalıyor
Benim 2 arkadaşım da kızlar üstteyken hamile kalmışlar sonrasında hemen duş aldıkları haldeValla ben de hissediyorum ya İlk defa bu kadar umut doluyum bilmiyorum, ayrıca gece kalkmadan yatmanın aşırı derece etkili olduğuna kanaat getirdim. Çünkü öbür türlü bende hemen dışarı çıkıyordu ama yattığım zaman ertesi gün akşama kadar aralıklarla geliyor iyice içine işliyor demek ki
evet özelde oldum devlette oluyor mu bilmiyorum yada şart istiyor mu bilmiyorumÖzel de mi oldunuz acaba
Eşimde sperm azMerhaba özel değilse neden olmuyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?